0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim aracım da 2011 dizel manuel. 18 gün olmuş, bende sadece intercooler değişti, turbo ve vakum pompası değişmedi. Daha önce motor yağ eksiltmeden dolayı revizyon görmüş, turbo ve vakum pompası yeni seriden demişlerdi, o zaman da değişmemişti. Ecu da güncellendi dediler, faturada ecu ya dair herhangi bir şey yazmıyor ama aracı teslim aldığımda tarih, saat, ortalama tüketim, ortalama hız verileri sıfırlanmıştı, ben de ecunun güncellendiğine yordum. İntercooler değişimi sonrasında motor sesinde ve tüketimde azalma hissettim, psikolojik de olabilir.
Benim işlemler tamam Arabayı yeniledik sayılır.
sizin araç euro4 değilmi? Turbo da değişmiş çok iyi gerçekten. Bende 80 bin bakımında gideceğim işlemler için bizdede turbo değişirse tadından yenmez
Hay maaşallah sıfırlanmış desek yeridir, değişmeyen birşey kalmamış yahu, Toyota 7000TL masrafa girmiş
- C/I for EU: 2KET-703 - For Detachable towing ball w/ housing repl. on Avensis, Previa, GSOwners of vehicles affected by this recall /special service campaign will receive a campaign notification by first class mail. Owners are requested to contact their local Toyota retailer/authorised repairer to arrange for the vehicle to be inspected and countermeasures applied where applicable. This recall/special service campaign will be performed by any Toyota retailer/ authorised repairer at NO cost to the vehicle owner.Tamamlanmadı2KET-70309/07/2013/ SSC - (C/I for EU: 2KB2-004) - for Intermediate Extension Shaft on Avensis, Corolla & PriusThis European safety campaign has been applied to this vehicle.Tamamlandı2KB2-004NE DEMEK BUNLAR
Bende aracı önceki gün sabah teslim edip dün akşam itibarı ile aldım araç 2 gün kaldı. Yapılan işlemler aşağıda.Çok bir yol yapmadım ama ilk izlenimlerin. Aracın performansında bir değişiklik yok. ancak araç sesinde bariz bir değişiklik hissettim. Yakıt konusunda bir şey diyemeyeceğim test edecek bir yol yapmadım. Yapılan işlemler şunlar.