0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim işlemler tamam Arabayı yeniledik sayılır.
sizin arabanın üretim yılı kaç?benim araç 2010 aralık çıkış ama sadece ıntercolor değişecek.turbo ve vakum pompası yeniymiş.değişmesine gerek yokmuş.karışık mı yapıyorlar bu üretimi?anladım gitti...aynı sene yapılan araba nasıl eski yeni malzeme oluyor anlayamadım gitti..birde bu turbo ve vakum pompasının yağ eksiltmeyle alakası varmıdır acaba?
İşlemler yapıldıktan sonra dün kontroller esnasında, motor soğutma suyu yedek kabındaki suyun azaldığını fark ettim, daha önce full çizgisindeyken, şimdi low çizgisine kadar düşmüş, servisi arayıp sordum, intercool değişimi esnasında biraz dökülmüş olabileceğini söyledi ve üzerine su eklememi söyledi, bende kararsız kaldım ve su eklemek istemedim çünkü içerisinde antifriz var (kırmızı renkli) acaba eklemeye gerek varmı böyle dursa sorun oluşturur mu veya 1 lt antifriz alıp üzerine ekleyeyim mi, su eklemek istemedim.
2 seçeneğiniz var. Eğer çok soğuk bir şehirde yaşamıyorsanız üzerine saf su ekleyebilirsiniz. Antifriz oranı düştüğünden antifrizin donacağı sıcaklık artacaktır. 2. seçeneğiniz yarı su yarı antifriz karşımı eklemek. En iyi donma noktası ikisi karıştırdığında elde edilir. Tek başına antifrizde etkili değildir. Antifirizin uzun ömürlü olan antifirz oılmasına dikkat edin. Genelde pempe yada kırmızı olup üzerinde belirtiyorlar. Her iki durumda da mutlaka antifriz seviyesini kontrol edin. Borularda kaçak varsa seviye zamanla düşer ve motora ciddi zarar verir bu durum.
Tek başına antifirizin donma sıcaklığı sıfıra yakındır. Tek başına antifriz çabuk donar.Motor soğutma suyu borular yardımı ile birçok parçanın soğutulması yada çalışma ısısına ulaştırılması için kullanılıyor. En son yaptığımız EGR temizliğinde EGR'ye gire motor suyu vardı mesela. İntercooler içinde buna benzer bağlantılar mevcuttur diye düşünüyorum. Bu bağlantıları çıkardıklarında bir miktar su kaybı olur. Onu tamamlamayı unutmuşlardır.
Ankara ALJ'den 5 Mart gününe randevu aldım. Turbo değişecek mi soruma araca bakmadan bir şey diyemiyoruz dediler.
Ahmet bey merhabalar, özellikle belirtmek isterim antifiriz tek başına kullanıldığında donma noktasını çok aşağılara çeker ( karışım oranları kutu üzerinde belirtilir ). Tabiki buna gerek olan bir iklimde yaşıyorsak. Yani ülkemizde suyla karıştırılmasının nedeni -40 ların altında sıcaklık değerlerine çok fazla karşılaşılmamasından maliyeti düşürmek içindir. Komple antifiriz koymak masraftan başka bir şey değildir. Kısaca komple antifiriz kullanmak donma noktasını 0 dereceden çok aşağılara çeker. Tam tersi olarak da yazın kaynama noktasını 100 derecenin üzerine çeker.
Gökhan Bey o zaman bende bu bilgiye dayanarak 1lt. Antifriz alıp eksiği tamamlayayım o halde.
benim araçta komple antifriz dolu işi şansa bırakmaya gerek yok hem yazında rahat eder araç hararet sıcaklığı artıyor. Ama boşa masraf derseniz 1 Lt yada 2,3,4 ...ekleyin ama yaşadığınız ilin sıcaklık durumuna göre ( biraz hata payı bırakarak ) uygun dereceyi bulmak için bonometre ile ölçümünü yaptırmayı ihmal etmeyin derim Aydın bey