0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benim arabada 115 binde dizel otomatik corrolla ve kontrol ettiğimde bu kampanyadan faydalanacak çıkıyor. Yarın servisle görüşeceğim nelerin değişeceğini söylerler umarım.Benim arabamda 1900-2000 devir arasında sesi biraz değişiyor. Motordan gelen titreşim ve rezonans artıyor. Bunun daha önce turbonun devreye girmesi ile ilişkili olduğunu düşündüğüm için üzerine pek eğilmemiştim. Acaba bu sorun ve değişim kampanyası arasında bir ilişki var mı?Sizlerden bu sorunu yaşayan ve değişen parçalar sonrası değişim fark eden oldu mu?
gecmıs olsun sız mı farkettınız bu olayı yoksa servıs kendı mı soyledı ?
Firma zaten değiştireceğini söyledi. Benden herhangi bir şey talep etmediler. Özür dileridiler, yapacak bir şey yok dedim.
Geçmiş olsun Serkan. Serviste orijinal cam takılacağından hiç bir değişiklik olmaz senin açından. Sadece iş uzamış.
Geçmiş olsun denecek gibi değil Ya servis senin arabayı sevdi yada senin araba servisi sevdi, çıkası gelmiyor garibim arabayı hor mu kullanıyordun yoksa
serkan hocam geçmiş olsun demicem hayırlı olsun yeni camın daha net görüşlü sürüşler seninle olsun
Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullan her daim.
bende bugün bıraktım denizlide servise, turbo ve vakum pompası yarım blok değişimi sırasında değişmişti, sadece intercooler ve bağlı hortumlar değişecekmiş, özellikle sordum ecu ile ilgili bir işlem yapılmayacakmış. 2011 d4d m/m. ecu güncellemesinin sadece yeni kasa corollalar da yapıldığını söylediler.gitmişken yağ ve filitre değişimide yapın dedim özellikle 5/30 yağ konulacak diye söyledim, artık servislerde 10/40 yağ koyulmadığını söylediler, sevindim . zamanında 5/30 yağın üzerine 10/40 yağ ilave etmişlerdi. Ama anlayamadığım; bazı arkadaşlar hem intercooler in değiştiğini hemde ecu güncellemesinin yapıldığını yazmışlar, benim araçta ecu güncellemesi neden yapılmıyor acaba. veya başka varmı güncelleme yapılmadan sadece intercooler değişen
Servis kendisi arayıp söyledi eğer o şekilde kapatsalardı ben anlamazdım muhtemelen. Camın en altında plastik geliyor üzerine.