0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizel mmt aracım olduğundan, yağ yakma sorunu ve çözümleri baya araştırdım. o yüzden sizin araçta yarım motor değişimi yapıldığını biliyordum. bence sorun devam ettiğine göre, bahsettiğim gibi radikal çözüme ihtiyacınız var. gerekirse hukuki yola başvurmalısınız..
Aracımı bugün servisten aldım. Değişen parçaları ve maliyetini aşağıda paylaşıyorum. Aracımın garantisi biteli 1 seneyi geçmişti bütün parçalar ücretsiz değiştirildi.
sağol Bülent abi. bahsettiğim konular dışında gözlemlerimi paylaşırım.babamın 2011 corollayıda götürmüştüm, bugün aradı olum bu arabaya ne olmuş böle diyor içine beygirmi koymuşlar dedi
vakum pompası her araçta değişmiyor sanırım. benim araçda vakum pompası hariç listedeki tüm parça işçilikler yazıyor.araç vites geçişleri bariz değişti. abuk subuk yerde 1 vitese geçtiği noktalarda şimdi 2 vitesde bayılmadan devir alıyor. vites geçişleri çok çok iyileşti buda arabanın gidişini çok etkiledi.buradan tekrar bu konuyu bizlere ileten herkese teşekkür ederim.
2013 dizel aurisimi götürmem gerekiyor mu acaba??
Bugün aracı servisten aldım. Teslimat formu
Intercooler değişmiş. Hayırlı olsun, sorunsuz binmek nasip olsun.
Beni bugün tekrar servisten aradılar, benim aracın turbosunuda değiştireceklermiş. Pazartesi gününe randevu verdiler