0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 eylul fabrika cikisli aracim, dpf li euro 5 motor. 2200 liraya yakin fatura degeri olan parca degismis.Sag on kapi kumasi da hafif kabarmisti, onun parcasida gelmis onu da taktirdim garantiden. Fatura degeri 905 liracik
geri çağırma, parça değişimlerinden işçilik vs ücret alınıyormu?
Hemen sıfırlat hocam, maşallah talih kuşu gibi olmuş size
Değiştirirlerse süper olur. Araç 80 bini geçti turbo yenilenmiş olur
Şeker bulmuş çocuk gibi sevinelim diye garantisi bitmiş araca yaklaşık 2500 TL lik parça değişimi yaptı toyota.
Değişen parçalar nedir, faturada ne diye geçiyor, bize verilen bilgiler 2012 mart ayından sonraki araçlarda parça değişimi olmayacağı yönündeydi hep.
Sizin adınıza sevindim lakin benim aracımın ( ve benim gibi bir çok insanın) garantisi halen devam ederken problemim çözülmemiştir ! Umarım problemim çözülene kadar Toyotanın satış sonrası hizmet politikasını eleştirmem sizi rahatsız etmez. Sizin sevinme hakkınız kadar benimde sinirlenme hakkım olduğunu düşünüyorum. İnşallah büyük umutlarla ilerleyen zamanda bende sizler gibi MADURİYETİMİN giderilerek sevinme duygusunu yaşayabilirim.
Yaşadığınız sorun nedir bilmiyorum ama inşallah bir an önce çözülür. Benim başıma bir şey gelmedi diye başkalarının başına gelen kötü şeylerin eleştirilmesi tabi ki beni rahatsız etmez. Hatta daha önceleri yaşanan yağ yakma vb sorunlar yüzünden firmayı çok defada eleştirdim. Ama burada yapılan güzelliği de görmek lazım. Türkiye'de kaç tane firma aracına bu şekilde sahip çıkıyor.
peki araç değişimi, para iadesi veya başka bir çözüm durumu varmı? sanki sizin çözüm o yönde gibi..
Gökhan bey, probleminizin ne olduğundan bahsedebilirmisiniz? Belki o konuda bilgisi olan arkadaşlar ve ben yardımcı olabiliriz.
Tekin bey klasik yağ yakma sorunu var ( ve motor derdinden sırası gelmeyen ayna mahruti dişlisi ). blok değişimi yapıldı üzerine bir 9000 km yol yaptım lakin sonuç aynı bir 10 bin km daha gidip tekrar değerlendirme yapacağız.
Arkadaşlar bu konuyla ilgili her servis ayrı konuşuyor ben bu işi çözemedim, Elazığ servisi sadece ecu güncelleme olacak diyor, İzmir Tokullar, ecu güncelleme son kasalarda oluyor sadece diyor, sizin aracınızda intercooler değişecek diyor, bu işin bir standartı yok mu, ben anlam veremedim gerçekten
Anlıyorum, bu durumda yetkili servisiniz vasıtasıyla Toyota arızanıza sahip çıkacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta durumunuzu onlarda biliyorlardır.Mesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2015, 10:46:24Şasi ve parça numaralarınıza bakılarakmı cevaplandı..?
arkadaşlar benim arabada 115 binde dizel otomatik corrolla ve kontrol ettiğimde bu kampanyadan faydalanacak çıkıyor. Yarın servisle görüşeceğim nelerin değişeceğini söylerler umarım.Benim arabamda 1900-2000 devir arasında sesi biraz değişiyor. Motordan gelen titreşim ve rezonans artıyor. Bunun daha önce turbonun devreye girmesi ile ilişkili olduğunu düşündüğüm için üzerine pek eğilmemiştim. Acaba bu sorun ve değişim kampanyası arasında bir ilişki var mı?Sizlerden bu sorunu yaşayan ve değişen parçalar sonrası değişim fark eden oldu mu?