0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin araçta yağ yakma oluyor muydu?
Benim aracim 2008 model fakat 2007/10 trafiğe çıkış tarihli. üretim periyotunda 17 Kasım 2008 ile19 Kasım 2014 arası denilmiş. kanpanya kapsamında değil ozaman dogrumudur.
@Mustafa Erdogan (33030) Bu konunun başında paylaşılmış VIN numara aralıkları vardı oradan bakabilirsiniz.
Dün servisle görüştüm,2012 d4d euro5 motorlarda parça değişimi gerekmiyormuş, sadece ecu güncelleme olacak dedi.
@Mustafa Erdogan (33030) Bu açıklamaya göre yapmanız gereken bir şey yok görünüyor.
Menim motor da ayni durumda, bakalim yarin randevumuz var
Merhaba arkadaşlar 02/01/2015 tarihinde 2012 dizel aracımı servise goturdum danışmadaki arkadaş aracın servis kabul islemlerini hazırlarken bana soyle bir cumle kurdu. '' Sizin model aracınız için toyota yenı bir turbo ve intercooler borusu geliştirdi ücretsiz değişim yapıyoruz '' boyle bir cumleyi duyunca bende ister isdemez arkadaşa gene bir hata buldular servise gelen aracları caktırmadan duzeltiyorlar dedim. Adam biraz kıvrandı filen neyse bana gün verdi 09/02/2015 tarihinde aracımı servise cağırdı. Bu değişimden sizin de haberiniz varmı yoksa benım arabada mı sorun varda soylemıyorlar ?Birde arka disk ve balata fiyatları ne kadar değişmesi gerekıyormuş bende kabul etmedım nasılsa 2. kes gitcez fiyatlar dedikleri gibiyse değiştirecem.
DPF in devreye girdiğini nasıl anlıyorsunuz?
Benim araç 2013 çıkışlı usta bunda parça değişimi olmaz büyük ihtimal dedi, sadece ecu güncellenecek dedi, servise gidebildigimde belli olacak bakalım.
DPF devreye girdiğinde rolanti 900 den 1000 devire sabitleniyor, vites boşta iken bile anlık yakıt tüketimi 3 - 4 lt lere fırlıyor ve egzozun sesi toklaşıyor
mesut hocam o anda aracı stop edersek ne olur. yoksa devir düşene kadar boşta çalışmasımı gerekir