0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben servisi aradim benzinli araclari cagirmiyoruz dediler kafam karisti dogru mudur acaba yoksa basindan savmak icin mi boyle dedi bilemiyorum
Benzinli araçlarda herhangi mekanik/elektronik bir aksaklık yok, o nedenle böyle bir konu olmadığından kafa karıştıracak bir durum yok.
Doğrudur. 2008/2014 arasi dizel araçlar.
elektrikli cam dümeleri ile alakalı , servisi arayıp kampanyadan yararlanmak istediğinizi söyleyin ve randevu alın.
bende aracımı sorguladım Toyota eu dan çıkan sonuç aşağıda yorumlarınızı bekliyorum
Kimse kusura bakmasın telefon hafızasına rehber eklemekten farksız. Toyota ilk önce üretmeyi beceremediği parçaların değişimini bitirsin lütfen. Bir çok teknoloji firması satış arttırmak yada göz boyamak için ellerinde var olan upgrateleri ücretli yada ücretsiz olarak daha sonra piyasaya sürmek için elinde tutar. Bizde böyle şekerli elma bulmuş çoçuk gibi seviniriz işte. Neyse vatana millete hayırlı olsun.Herseye ragmen guzel ve sevindirici bir haber ...
Bugün aracı 50km kullandım, hissettiğim en büyük fark vites geçişleri çok yumuşamış, ve diğer bir dikkatimi çeken şey ise araç motoru daha sessiz çalışıyor (pisikolojikte olabilir ancak arabada benimle yolculuk yapan arkadaşımda bahsettiğim 2 şeyi farketti), ECU da yazılımın değiştirilmesi motor ateşleme sisteminede etki ettimi acaba diye düşündüm, çünkü daha önce 2100 devirde mesela 2 den 3 attığında (MMT şanzıman) devir devir 1400 lere düşüyor ve motor hırıldıyordu, bugün bunu hiç hissetmedim.Ahmet Güve abinin bana yılbaşında söylediği , bu güncelleme ile DPF li motorlarda DPF devreye girdiğinde ön panelde uyarı ışığı yanacak ve DPF temizleme devreden çıktığında ışık sönecek demişti, bakalım DPF devreye girdiğinde bu gerçekleşecekmi , asıl merak ettiğim konu bu
bu kısım hala aynı , geçen gün DPF devreye girdi ama hiçbir uyarı ışığı yanmadı
bu kısım hala aynı , geçen gün DPF devreye girdi ama hiçbir uyarı ışığı yanmadı motordaki ivmelenme ve hırıltı konusunda hissettiklerim hala aynı
değişim sonrası uzun yol yakıt ve performans durumunu buradan paylaşacağım.