0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende deneme için 1 adet kol var onu veremem.Denerim çalıştırır sökerim.Sonra nasıl takacagını gösteririm alır takarsın.Olmayacak isede kol'a masraf yapmamış olursun. (öyle ihtimal yok bence ama)
abi bende 2010 avensis var kolu aldım taktım çalıştıramadım yazılım olması gerektiğini söylediler sende çalıştırdğını söylüyorsun bana yardımcı olur musun bende istanbulda oturuyorum istersende yanınada gelirim bana yardımcı olur musun.
Tabiki olurum.Sizleri Sakaryaya beklerim.
bana nasıl yaptığını anlatabilir misin. ekstradan kablo mu çekiyorsun ışığı yanıyor mu? önceki mesajlarında biraz bahsetmişsin ama pek anlamadım tekrar anlatabilirsen sevinirim.
incelemem lazım.Neyin eksik oldugunu bilmiyorum.
abi araç 2010 model avensis elegant 1.6 132 hb bunlar takıp takamayacağın için yeterli bilgiler değil mi?
2909 model t27 kasaya oluyorsa 2010 modele de uyar diye dusunuyorum. Kol bozuk olabilir mi?
ışık yanmıyor malesef. kol takılıyor yeride mevcut fakat sabitleme yapmıyor. yazılım olmadığı söyleniyor 2009 modele uyumlu orada sıkıntı yok ama 2010 modele olmuyor.
Ben dün akşam taktım ve çalıştı
Hayırlı olsun. Bende sipariş verdim avensis için. İnşallah çalışır...
2010 model Avensis Elegantı olan arkadaşımız @Burak Murat (32276) çalıştıramamıştı herhalde. Gerçi onun arabası elegant olan modeldendi