0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sonucu sabırsızlıkta bekliyorum
Ölçme yapılmayacak.Araba kontrol kalemi ile kontrol yapılacak.Kontrol kaleminin (KK) bir ucunu şaseye baglarsın.Sonrada fotonun sagdaki konnektörün pinlerine kontak açık iken sıra ile degdirirsin.Aynı anda 2 pine kesinlikle degmemelisin.Kablo varsa ve dogru pini buldugun anda CC lambası göstergede yanar.Bu metod ile hiç bir yere zarar vermezsin. Sadece hatalı pine degdirir isen hava yastıgı patlar. Ona dikkat etmelisin.Pinler;[attach=1]Kontrol kalemi;[attach=2]
Bu iş böyle olmayacak Bayram, Sakaryaya gelsene.
geliyim abi ayıpsın yeterki olsun
Beklerim.
Ne zaman gidiyorsunuz Bayram bey?
abi benim şimdi anlamadığım servise sorduğumda ecusu uygun değil yada yazılımı elimizde yok gibi birşeyler söylediler. onlarda neden olmadığını yada yapamadıklarını bilmiyorlar. toyota türkiye ne derse onu yapıyorlarmış. 2009 t27 kasadaki durum bir iki kablo bağlantısı ve bir hız sabitleyici koldan mı ibaret?
Muhtemelen evet iki kablo ve kol ile olur.İncelemem lazım.
sende kol var mı denemek için abi? eğer uyarsa sende fazla kol varsa satın alabilirmiyiz senden?
Bende deneme için 1 adet kol var onu veremem.Denerim çalıştırır sökerim.Sonra nasıl takacagını gösteririm alır takarsın.Olmayacak isede kol'a masraf yapmamış olursun. (öyle ihtimal yok bence ama)
tamam abi teşekkür ederim uygun bir zamanda, seninde uygun bir anında gelmek istiyorum.
Beklerim, Bu Pazar veya Pazartesi olabilir mesela.
abi bu hafta programım var ben seninle irtibata geçerim daha sonra. son bir soru kol uyarsa nerden temin edebilririz?
Kolu orjinal istersen Ufuktan bulabilirsin. Ama montajını yapmaz.Daha ucuz istersen Ebay tarzı yerde olabilir.
Bahadir cam.acma dugmesinde isik yok.cc kolunda mumkun degil.Versoda yok.
benim aracımda cam açma tuşunda ışık var abi ondan sordum