0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar T27 2009 avensis aracım cc. kolu bende takdım olumsuz direksiyon içerisindeki cc soketi ile dreksiyon alt kısımdaki kablo soketleri arasını ölçtüm bir kablo şaseyle irtibatlı diğer kablo tesisata gidiyor fakat ecu ya giriş yapıldımı yapılmadımı o noktaya bakamadım haftaya bakarım inşaallah Yarım kalma sebebi direksiyondan gelen tıkırtının sebebini keşfetmem kafa yedirici tıkırtı meğer direksiyon kutusu arızası değilmiş çözüm mükemmel sonuçhttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=54666.msg1019696;topicseen#new
Bugün Avensis i denedik,Olmadı.Direksiyon ile ECU arasinda kablosu var.Techstream i ABD sürümüne alınca bilgisayar CC yi de gördü.Fren debriyaj hepsini aktif data da görüyor, ama kol u görmüyor.Göstergeden ışıgı PC ile yakmayı denedim, Gösyergede ışıklar sapıttı.Donanımsal hiçbir eksik yok arabada.Ama kolu görmüyor, sanırım yazılım yüklü degil.
Ahmet bey. Bende de 2010 avensis elegant var. Kayseri de yetkili servise gitmek nasip oldu. hız sabitleyici kolunu taktığımı ancak çalışmadığını söyledim. Servis aracıma yazılım attı. Fakat kol yine çalışmamıştı. En son bu konuyu takipte kaldım bekliyorum birşeyler yapabilirmiyiz diye...LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim arabalara yazılım atılabiliyormuymuş?