0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuya 4 yıldır yazılmamış, tekrar konu açmak istemedim buradan devam edeyim.2010 Avensis'e hız sabitleyici takılması konusunda Ahmet Güve beye aklıma takılan noktaları sordum. Sağolsun hepsine cevap verdi. Kolu sipariş verme arefesindeyken Murat Köse beyin bana göndermiş olduğu CC montajı ile ilgili yabancı forumdan bir konu aklımı karıştırdı.Link: http://ag1977.livejournal.com/1082.htmlAnladığım kadarıyla sadece kol yeterli olmuyor. Ek kablo çekmek gerekiyor. Ya da o araca özgü bir durum mu kablo çekmeyi gerektirdi acaba?Düşüncelerinizi fikirleriniz, yorumlarınızı bekliyorum.
servis dışında zor gibi duruyor.
Burak bey,O arabaya cruise olur, ECUda CC yazılımı var.Belki bir kablo eksik olabilir onuda çekmek kolay.
Hayır olmaz.Ben sizin yerinizde olsam araç kontrol kalemi ile kontrol eder sonra kolu sipariş verirdim.Böylece kablo eksik ise masraf etmemiş olurdum.
Neden ki?
Sağdaki konnektörde KK'yı değdirebileceğim gördüğüm kadarıyla 2 pin var ve yanlış olana değdirirsem hava yastığı mı patlayacak? OBD'den iki pini birbirine değdirip gösterge ışıklarına bakıyorduk forumda bulamadım. Öyle birşey yapılabiliyor mu? Rus forumundan anladığım kadarıyla CC kolu kablo çekilmese bile çalışıyor ama bazı T27 modellerinin gösterge panelinde aktif olduğunu gösteren CRUİSE yazısı veya sembolü çıkmıyor. Kablo, sanırım yazının çıkması için gösterge paneline çekiliyor. 41 sayfa yazının hepsini okudum anladığım bu. Belki yanlış anlamış da olabilirim
Sagdaki konnektorde 2x2 pin var.Ve bunlara degdirerek airbag patlamaz.