0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam araban gerçekten güzel olmuş yalnız bişey sorucam ava jantları neden değiştirdin? bende arabama ava jant takmak istiyorumda.
Ben de bir şey sorucağım, neden adınız ile soyadınız aynı Tanışma bölümüne uğramış mıydınız?
bence yeni tapona işlem yaptırtma, ben çıkma tampon aldım ve eskisii depoya kaldırdım paketleyip, bigün o depodan çıkıp araca takılıcak tekrar , bence sende böyle yap Emre
Hakı abi adı ile söy ismi farklı ama arkadaşımızın Adı : Oktay Soyadı: Okyay gözünden kaçmış sanırım
Yok abi değişiklik yaparsam orjinali bir kenara.Yeni tampon alırsam değişikliği yapacam.Böyle tamiratında hallolursa ellemicem.
Haklısın Mesut, zaten ben de yazdıktan sonra farkettim Arkadaş kusura bakmasın. Umarım tanışma bölümüne de teşrif eder.
ne kadar kolay ve basitmiş gibi bahsediyorsunuz emin olun hop plaka yeri değiştiyle olmuyor,ızgara ve panjurdaki çıtalar çıktıgında açıkta kalan yerlere fiber veya plastikle kaynatmak plakalıgı iptal etmek karlığı birleştirmek çok kolay değilmi,fotoşopta tutup çekilmiyor onlar emek ve para var biraz daha ılımlı yorum yazında insanların hevesini kırmayın,maşallah mesut abi çok çok güzel olmuş umarım basmassın daha arabayı basarsan alt tarafın ömrü uzun olmaz gibi.
ben kimin hevesini kırıyorum mesut arkadaşım buraya koymuş yorum yapsınlar diye bende özgür olarak yorum yaptım ben berbatmı oldu güzel oldu fakat benim hoşuma gitmedi kardeşim mesut kardeşimin hoşuna gitmiş seninde gitmiş ama benim gitmedi oda benim konularımda dürüstçe yorumunu yapmıştı kötü olmuş felan diye eyvallah diyip geçtim herkezin zevki kendine kardeşim ....yapması kolaymı diyosun ben zaten bu işle ugraşıyorum. mesut kardeşim güle güle kullan kazasız belasız sürüşler yorumum içinde özür dilerim
Ferhat hocam, açıklaman için teşekkürler, bence de konuyu büyütmeye gerek yok. Bu arada izninle, yazında bir kaç düzeltme yaptım.
Ferhat ben sana yorum için kızmadımki özür diliyorsun, özür dilemeni gerektiren bi durumda yok ortada, herkez herşeyi her işi beyenmek zorunda değil zevkler ve renkler görecelidir, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
tein bildigim kadarıyla baya sert bi yay abi,parayı sağlam toplayıp coilover almak en iyisi,tein e para vericeksin 3 gün sonra amortisörler iflas edicek,teini taktıgında konfor sürekli olarak yok olucak ben coilover derim ama 1000 tl lik nam zart zurt sanayi işi coiloverlardan değil,megane racing,kw falan bir coilover olsa tadından yenmez:)
güzel olmuş bide ben yaptırsam
Fazla söylenecek birsey yok mesut ama alta bir ön karlık istiyor araba bagıra bagıra tak dıyor artık..Bence bıde abartmadan ön kaputta biraz oynamada yapabilirsin evo subaru tarzı..
Hayırlı olsun güle güle kullan Mesut.
evet megan racing güzel bi marka 800 dolara görmüştüm... cok cazip geldi diğerleri 2000 dolarlardan bahsediyolar
Araban çok güzel olmuş, güle güle kullan, emeğine sağlık
çok emek isteyen şeyler yapmışsın...araç yapılırken uyuyamadığın gecelerde olmuştur gerçekten emeğine sağlık...plakayıda yapıştırdınmı işlem tamamdır,havanı ata ata binersin