0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cok kıbar ve sade olmus.eger ılerde tekrar ıslem yapmak ıstersen tavsıye olarak sıs farlarının kapaklarını doldurmandır.bız osmanıyedekı araclara uyguladık daha hoş bı görünüm oldu sadece bı tavsıye.emege her zaman saygım sonsuzdur.darısı dıger toyotaların basına
Bende beyenmiyorum zaten sisler dolu iken Ahmet
merhaba arkadaslar grupta yenıyım tanısma olayınıda yaptım bı arkadası fena haslamıssn solylıyım dedım.. kardesım araban sahane olmus sade ve guzel bende bı hb sahıbıyım 2006 model . ınsallah bızımkıde boyle olucak ama ben sakındıkca aksılıkler bırakmıo pesımı en son e5 te camım patladı 600 lıram gıttı:D kıt yıne yalan oldu:D
kusura bakmayın elimden geldiğince kullanmaya calışıyorum fakat çalıştığım işten dolayı alışkanlık olmus. zamanla hallolucak inşallaj. kit ten kastım tamponlar etekler filandı yani biraz güzellestiröe çalışmasında bulunmya kalktıım her fırsatta bi aksilik geliyor başıma sırf bu yüzden arabaya nazar boncuğu feln taktım zamanla benım corollamda yakışıklı olucak inanıorum..
Mert bendede ikitane nazar boncuğu var ama pek etkili değil ya bu konuda
mesut boşver nazar boncuğunu şimdi, karşı da iyi bir hoca tanıyorum en iyisi okutalım garanti olsun