0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abi bu armalardan hiç mi tr'den satan yok ?
burak bence türkiyede satan olmasada farketmez mesut abi nerden almışsa sende alacaksa sipariş ver sende fazla bi masraf çıkarmamıştır değilmi mesut abi
senin ne işin vardı autoking'te ?
ne yaptın mesut abi bunları yapana kadar bir tane maşallah yazısı bulurum takarım daha iyi
Biz aracı direk fabrikadan aldık.Hafif kusurlu olarak.ve bu kusurlardan biri de ön tampon taşıma esnasında bir yere sürtülmüştü.Sürtmeden dolayı sol farın altındaki tırnaklardan bir sorunu var.Tampon yerine oturmuyor.Ya tampondaki tırnaklar kırıldı ya da karşılıkları.Kaskoyu yeniledik şimdi tampon onarım hakkımız var.Onarımı gerçekleşirse düzelirse tampon almicam.Eğer düzelmez ise tampon alıcam onu da biraz değiştirmeyi düşünüyorum.Değişiklikler yapıp tampon karşılığı kıırk olsa bile o parçayı alıp yeni tamponu takıcam.
Maşallah mesut kardeşim gözün aydın beklediğimize deymiş doğrusu Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Ben hiç beğenmedim olmamış
aracın lakabınıda bulduk bundan sonra tutabilene aşk olsun Jr. T-Sport ^^
Mesut Bey, arabanız çok güzel olmuş, sade ve çok şık. Çok yakışmış. Klasik bir eleştirim olacak. Plakanız yanlış yerde. Tamponda olması lazım. Emeğinize sağlık. İyi günlerde kullanın.
motorda birşeyler yapmayı düşünüyormusun mesut abi
Mesut Eline emeğine sağlık güzel sade ve şık olmuşGüle güle kazasız ve cezasız kullanmanı dilerim
hocam araban gerçekten güzel olmuş yalnız bişey sorucam ava jantları neden değiştirdin? bende arabama ava jant takmak istiyorumda.