0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eski jantlarınla araban arasında bir uyumsuzluk varmış ama şimdi tam oturmuş hayırlı olsun güle güle eskit...
Junior T-Sport
olmasın mı ya
ismi şeyde olabilir trt1 bi japon filmi vardı ordakisamurayın adı olsun jumong
Süper olmuş valla Jantlar da çok hoş, hatta diğerlerinden çok daha güzeller Allah kaza bela vermesin inş.Daha iyileri nasip etsin..
mesut abi bu amblemleri ben nereden temin edebilirim banada yardımcı olurmsun çok beğendim ya
Sinan ben bu tampona zaten hastayım ama olmadı çok istedim, tamponun kodunu aldım Toyotasadan hemde 3 ay bekledim o kodu bulabilmek için tampondan ellerinde varmış fiyatıda 368 TL ama sis farlarının kapakları ve ızgaralar işin içine girince fiyat 520 TL ye çıkıyor zten ellerinde yokmuş getirtiriz dediler , boya ve işçiliği saymıyorum bile Murat abi diğer jantlar artık gözüme batıyo eski resimlerine bakınca ama bunlar yokken onları yakışıtırıyodum iyi dileğin için çok teşekkür ederim abi.
evet beğenmedin heralde mesut abi
Mesut abi hayırlı olsun.Gerçekten beklediğine değmiş.Sade ve hoş olmuş.hele alta olan uzatmaların bağlantısı vs cok guzel olmuş.Tamponla birleşik.Ben hala auto kingi arayıp konuşucam. bu hafta bi halledebilsem.Babalar günü derken limitide doldurduk bakalım.Ne yapıcam belirsiz Tekrar hayırlı olsun.Sıra arka tamponda.