0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhammet abi şimdi kare plaka işi için uğraşıyorum eski plakasını dün elden geçirdim APP gibi oldu yazılarını kalınlaştırdım, akşama takıcam, inşallah kare ufak plaka işini hallederimde tamponu fazla kapatmayız büyük plaka ile
aptır benimki gibi standart sadece çerçeveyi temizle maliyet 20TL süper
tek kelime ile muhteşem mesut bey aracınızı en son gördügümde ilk jantlarınız vardı.. bu jantlarda benim istediğim tarzda jant aracı olgun gösteriyor..takiptesiniz tebrik ediyorum seçiciliğinizle
ya size bir şey sorucam fikrinizi almak için aynı aracçtan bende mevcut..2005 hb sol a/t ben farın içini boyamak istiyorum acaba farın kendi sıcaklığı bu boyaya zarar verir mi? kabartma yada kalkma olur mu?
TEŞEKKÜRLER MESUT KARDEŞ..DEDİĞİN GİBİ ÇIKMA FAR AL ONUNLA HALLET..BAKALIM DENEYELİM..BOYA KONUSU KOLAY..
güle güle kullan.....coil konusunda kullanan olarak bişey söliyim yaydan çok daha sert ne kadar soft kullansanda...hem biraz daha lazım yani çamurlukla lastik arasında dünyalar var ....başlarım konforuna dersen o zamn al xyz yle aynı malzemeyi kullanan ksport kullanıyorum ben.....bu arada tampon güzel no-fiber işi olması hoş olmuş ama alttan çok boş durmuş sanki bi orjinal ek fena olmaz.....ama ferhatı korumak gibi olmasında sölediğin iş o kadarda abartılcak bişey değil çatı tampon dolu aynı iş için 1 hadi üşenirsem 2 günde bitiyo
ustayla anlaşamayınca işler arap saçı olur sen sağ dersin adam sol yapar boz tekrar yap bilmem ne derken dağılır....ya tabiki zorluk kişidem kişiye değişir benim zor dediğiö şey sana kolay gelir o ayrı neticede sonuç başarılı ve yakışıklı olmuş önemli olanda bu....avatara bakınca gözüme takıldı jdm spec bi far yapsan önden eksiği kalmicak sanki
Arabanız cok guzel olmuş gule gule kulanın emeginize saglık:D
Arabanız cok guzel olmuş gule gule kulanın emeginize saglık
Sen onu birde offroad yaparken gör