0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sadece plaka yerini ve ızgaraları degiştirmişler.ama emege saglık zevkler ve renkler tartışılmaz güle güle kullan
Hayırlı olsun Mesut. Allah kaza bela vermesin.
tein bildigim kadarıyla baya sert bi yay abi,parayı sağlam toplayıp coilover almak en iyisi,tein e para vericeksin 3 gün sonra amortisörler iflas edicek,teini taktıgında konfor sürekli olarak yok olucak ben coilover derim ama 1000 tl lik nam zart zurt sanayi işi coiloverlardan değil,megane racing,kw falan bir coilover olsa tadından yenmez:)
hayırlı olsunnn
Mesut bey;tek kelimeyle bu kadar sade ve güzel olabilir.senin arabanı internetten inceliyordum ama, şu an ki kadar güzel hali hiç olmamıştı.jantları değiştirmene çok sevindim.ellerine sağlık.hani imkanlarımız ve zamanım olsa bende bunu yaptırrıdım. Arabayı daha dinamik bi görüntüye sokmuş, daha bi tok bir görünüm olmuş.yapanların ellerine sağlık, sizinde cebinize bolluk versin..kazasız ve sağlıklı günler...
şimdi gordum resimleri. Çok guzel olmuş birde lip yapsan tamamdır bu iş;) Orjinal tamponu yedeğe mi aldın yoksa ?
ooo tamda hayal ettiğim gibi olmuş..abi arabayı aldım bu arabaya etabeta olur dedim ilk sende gördüm ön tamponu bu şekilde düşünüyordum yine sende gördüm aynen devam..eline emeğine saglık gercekten müthiş yakışmış..arabanın ankara versiyonu bende olursa kızmazsın demi
Abim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Vtec olayı 5.500 den sonra başlıyo 8.000 biraz fazla olmuş Not:hayat 5.500 den sonra başlar...( derler hep ama benzinden bi haberler )sağol Coşkuncum , hayat 5500 de başlasında 8000 de kesilir sonra
honda muhabbetine katılıyorum kesinlikle az braz şu Hb leri modlamanın zamanı geldi. Bende yapcam bişeyler inceden