0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan bey şirket araçlarında depo kapağı içinde taşıt tanıma etiketi olur demiştiniz.baktım benim aracımda var.şimdi tufayamı geldik yoksa sıradan insanlarda bu taşıt tanıma sistemini kullanıyormu yanıtlarsanız çok sevineceğim.ayrıca aracımı alırken çok aceleci ve dikkatsiz davranmışım aracın geçmişini öğreneceğim bir metod varmıdır?
alper beye katılıyorum, 1000 lira fazla verip km si düşük ,sahibinden bir araba almak daha mantıklı... daha sonra çıkacak arızalar 1000 lirayı rahatlıkla geçebilir... şansa bırakmamak lazım... ama sahibinden, bildiğiniz güvendiğiniz bir arabayı bulmak da çok zor, o da şans işi... mesala özcan bey 17 bine satmış aracını, bence makul bir fiyat, alınabilinir, km sine de rahatlıkla güvenilebilinir...mehmet bey, meslektaşız... bana göre en güzel memur arabası brodway ... ama yaz tatillerinde toyotanın klimasını açıp arkana yaslanacaksın, bütün yılın yükü üzerinden gidecek hocam ...
mehmet bey aracım 2005 model 1.4 terra corolla.aracı kırıkkalede bir galericiden almıştım.34 plakaydı.derindere adına ruhsatı vardı.varmı araç geçmişini öğreneceğim bir metod?
Arabalar, evdeki ikinci bebek olacak anlaşılan ...
Arkadaşlar bu arada, başka bir konuda okudum ve de aklıma takıldı. Dediğim modellerde (2003-2006) motor yıkamalarında, suyla temasta, bir sıkıntı olmuyor mu? Bu elektronik aksamlara mesela...
Evet toyotanın motoru çok sorunsuz olabilir ancak km sadece motorla ilgili bir konu değil. Sonuçta yürüyen aksamın her parçasında etkileri var ve benim bahsettiğim araçlar genelde şirket çıkması olduğu için oldukça hor kullanılmış araçlar. Böyle hor kullanılmış bir araç 3-5 yıl içerisinde fazlasıyla 500-1000 liradan fazla bakım ve tamir masrafı yer bence. Mesela iki bilye, bir poyra yanında da 2 disk bile fazlasıyla bu miktarları çıkarır gibime geliyor... Bunu ön takım ve sanzıman kısmınıda katarsak çok daha fazla çeşitlendirebiliriz.