0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de 2004 1.4 terra var. LPG li. oldukça memnunum. 90-100 km gibi süratlerde herhangi bir ses sıkıntısı yok. benim aracımda da lastik sesi artmaya başladı ki lastiklerim (michelin) 34 bin km ye geldi.
daha yeni mi farkettin araçların aynı olduğunu, imzamda yazıyordu zaten
Herkese iyi akşamlar. Dün foruma üye olmuştum, bugün ilk konumu açtım.İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Henüz toyota sahibi değilim ama almak için araştırıyorum.2003-2006 model arası 1.6 motor benzinli sedan corolla düşünüyorum.Bu modelde aracı olan arkadaşlar özellikle sizden tecrübelerinizi aktarmanızı rica ediyorum.BU modellerdeki; sol, terra ve linea versiyonları arasındaki farkı merak ediyorum.Bir de kullanıcıların araç hakkındaki şu ana kadarki gözlemlerini yazmalarını istiyorum.( yakıt durumu, bakım masrafları, kronik arıza olup olmadığı, yol tutuşu, konfor, kısacası artı ve eksi yönleri)İlgilenen ve görüşlerini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. [/center][/center][/center]
fazla km yapmamamdan dolayı benzinli 2005 hb corolla sport aldım, aracda salıncakda yaşadığım problem dışında pek sıkıntı yaşamadım,yol tutuşu harika,bakımını yaptığın sürece saat gibi çalışıyor desem yeridir(maşşallah),en az servis hatası veren araçlardandır,3 kere servise gittim bi kere keklemeye çalıştılar,ama sıkıntı yaşayanları biliyorum(şaban abi bu konuda tescillidir) yalnız şunu açıklıkla belirtmeliyim ki 2.el piyasası çok iyi olan araçdır...
1. zırt pırt direksiyon kutusu arıza yapar
3.en önemlisi çok yakar(kendi başıma gelenler)
ne gibi?bu size özel bir durum, sizden başka sorun yaşayana pek denk gelmedim