Gönderen Konu: toyota teyp cd yol bilgisayarı arızanızmı var???  (Okunma sayısı 51737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: toyota teyp cd yol bilgisayarı arızanızmı var???
« Yanıtla #60 : Mayıs 23, 2009, 22:42:08 »
Şaban bey izmir bornova'da oturuyorum.
Şahsen herhangi bir sprey sıkmadım oto yıkamacılar farkında olmadan parfüm sıkmış olabilir.
Benim aklıma PHILIPS - bazı spreyleri geldi acaba sorunumu çözermi.
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=827&sp=brand=philips
bunlardan biri işe yararmı acaba ?

bekır bey linkteki ürün işinize yarar . iletken değildir rahatca kullanın.

http://www.hepsiburada.com/philips-baglanti-temizleyici-sprey-390ccs/productDetails.aspx?categoryid=827&productid=bs33946
toyota'sız adam

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 23, 2009, 22:42:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #61 : Mayıs 23, 2009, 22:47:53 »
hımm. bunun için bir mp3 player ipot falan gerek yani.peki sağlıklı mı?kaliteli mi ses? çirkin bir görüntü oluyo mu?bilgisayar falan çalışıyo mu? fiyatı ne kadar oluyo
yol bilgisayarı çalışıcak tabiiki sadece cihazın içerisinden kablo ve ucunda stereo jak bulunan kablo olacak onu mp3 çalarınıza yada ıpod cihazınıza takacaksınız teybin cd koyma yerinede boş bir cd koyacaksınız cd çalmayacak halıyle ama mp3 çalarınızda çalan parçalar çalacak.
cihazın çalışma mantığı bu...
ücret olarak kablo ve jakı siz getirin benden sadece montesi olsun bunu para için değil sadece toyotasa yı boykot etmek için yapıyorum.:D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '16
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 24, 2009, 09:41:50 »
şaban bey, çok teşekkür ederim. aslında istanbulda olsam inanın hiç durmadan şimdi sizde idim. kırşehirde olmak size gelmeyi imkansızlaştırıyor. bu işlemi piyasadaki sıradan araba teyp takanlar yada aksesuar satanlar da yapğabilir mi?
yol bilgisayarı çalışıcak tabiiki sadece cihazın içerisinden kablo ve ucunda stereo jak bulunan kablo olacak onu mp3 çalarınıza yada ıpod cihazınıza takacaksınız teybin cd koyma yerinede boş bir cd koyacaksınız cd çalmayacak halıyle ama mp3 çalarınızda çalan parçalar çalacak.
ücret olarak kablo ve jakı siz getirin benden sadece montesi olsun bunu para için değil sadece toyotasa yı boykot etmek için yapıyorum.:D
2016 Corolla Advance multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #63 : Mayıs 25, 2009, 18:15:02 »
şaban bey, çok teşekkür ederim. aslında istanbulda olsam inanın hiç durmadan şimdi sizde idim. kırşehirde olmak size gelmeyi imkansızlaştırıyor. bu işlemi piyasadaki sıradan araba teyp takanlar yada aksesuar satanlar da yapğabilir mi?
yapabileceklerini zannetmiyorum.üzgünüm...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '16
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 25, 2009, 18:22:00 »
teşekkürler...yolum istanbula düşerse size uğrayacağım %100
yapabileceklerini zannetmiyorum.üzgünüm...
2016 Corolla Advance multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
« Yanıtla #65 : Mayıs 25, 2009, 21:22:38 »
is yerınız nerde ben ekran taktırmak ıstıyorum bana kaca maal olur acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #66 : Mayıs 25, 2009, 21:25:49 »
is yerınız nerde ben ekran taktırmak ıstıyorum bana kaca maal olur acaba
ekran derken?
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
« Yanıtla #67 : Mayıs 25, 2009, 22:41:10 »
lcd ekran ben bı ara taktırcaktım aam orj gıbı olması mumkunmu acaba
fiyat verırsenız iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #68 : Mayıs 26, 2009, 00:22:14 »
lcd ekran ben bı ara taktırcaktım aam orj gıbı olması mumkunmu acaba
fiyat verırsenız iyi olur
araç içi ses ve görüntü sistemleri benım ilgim dışında arkadaşlar.orjinal toyota teybinizde arızanız varsa ancak onunla ilgilenebilirim.diğer işlere (araç içi ses görüntü sistemleri anfi tesisat lcd ekran hoparlör vs.)fırsat bulamıyorum.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ﮎ.C@NЄ®
« Yanıtla #69 : Mayıs 26, 2009, 13:47:21 »
bılmıyodum pekı benımkı kaset calar cd calar nasıl yapabılırım mp3 baglamaktan bıktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mayıs 28, 2009, 14:05:06 »
bekır bey linkteki ürün işinize yarar . iletken değildir rahatca kullanın.

http://www.hepsiburada.com/philips-baglanti-temizleyici-sprey-390ccs/productDetails.aspx?categoryid=827&productid=bs33946

Şaban bey tuş takımım kendiliğinden tamamen düzeldi.Ses butonunuda yerinden sökmeden mekanizmaya ulaşmadan bu spreyi sıkmanında bir faydasını göreceğimi düşünmüyorum açıkcası.Sprey çalıştığım şirkette mevcut farklı yüzeylerde denedim yağlı olduğu için bir zaman sonra toz tutuyor.Malum teybin yüzeyine sıkınca sağlıklı bir sonuç vereceğini sanmıyorum.
İlginiz için teşekkürler.
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #71 : Haziran 01, 2009, 15:20:28 »
mp3 e dönüşmüyor AUX girişi yapılabiliyor yapılan AUX girişinede mp 3 cihazının kulaklık jakına takılıyor ve sesi hoparlöre aktarılıyor.
Şaban bey siz herhangibir W58814 teybe bu tip bir aux in girişi yapsanız ve her adımını kare kare fotoğraflayıp siteye yükleseniz nasıl olur.Valla ben taaaa Cizredeyim.İstanbula teyp gönderecek ne vaktim ne imkanım var.Ama en azından sizin yaptığınız şekilde kendi teybime kendi el becerimle aux in girişi yapabilirim.Meslek lisesi elektrik elektronik mezunuyum ben.Elimden gelir böyle şeyler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #72 : Haziran 02, 2009, 00:03:19 »
Şaban bey siz herhangibir W58814 teybe bu tip bir aux in girişi yapsanız ve her adımını kare kare fotoğraflayıp siteye yükleseniz nasıl olur.Valla ben taaaa Cizredeyim.İstanbula teyp gönderecek ne vaktim ne imkanım var.Ama en azından sizin yaptığınız şekilde kendi teybime kendi el becerimle aux in girişi yapabilirim.Meslek lisesi elektrik elektronik mezunuyum ben.Elimden gelir böyle şeyler.
resimlerini bulup yüklemeye çalışıcam gökhan bey
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #73 : Temmuz 04, 2009, 18:34:37 »

Şaban bey acaba herhangi bir gelişme varmı bu konuda?Gerçek bir montaj yapmasanız bile en azından kabloları nerelere  lehimleyeceğimizi gösteren bir iki resim koysanız. Bir yerde okumuştum.CD çaların preamplifikatör girişine yapılacak bir bağlantı ile bu aux in girişi olayını çözebilirmişiz.Size zahmet bir el atın şu konuya. Ben yeterince araştırdım bunu internette. daha önce forumda yayınladığım bu sitedeki (http://www.instructables.com/id/Corol...7-ipod-radio-aux-input-hack/?ALLSTEPS) resimlerden başka bir şey yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #74 : Temmuz 10, 2009, 23:46:02 »
güncel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #75 : Temmuz 12, 2009, 01:55:40 »
Şaban bey acaba herhangi bir gelişme varmı bu konuda?Gerçek bir montaj yapmasanız bile en azından kabloları nerelere  lehimleyeceğimizi gösteren bir iki resim koysanız. Bir yerde okumuştum.CD çaların preamplifikatör girişine yapılacak bir bağlantı ile bu aux in girişi olayını çözebilirmişiz.Size zahmet bir el atın şu konuya. Ben yeterince araştırdım bunu internette. daha önce forumda yayınladığım bu sitedeki (http://www.instructables.com/id/Corol...7-ipod-radio-aux-input-hack/?ALLSTEPS) resimlerden başka bir şey yok.
gökhan bey kusura bakmayın tatildeydim bugün döndüm resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim.gecikme için özür dilerim
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #76 : Temmuz 12, 2009, 15:40:24 »
Estağfirullah ne özürü Şaban bey.Ben en başta kendimi daha sonra da tüm toyotacıları X carlink gibi kazıkcılardan kutarmak için çare arıyorum.Sizinde katkınızla inşallah bunu başarıcaz. Bu da W588914 teybin CD chager girişinin şeması

Belki yadımı olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #77 : Temmuz 15, 2009, 01:03:09 »
şaban bey bendede 2000 model toyota var ve yol bilgisayarındaki tuşlar çalışmıyor.Yol bilgisayarı ekran ışığı yanmıştı elektrikçide ampülü değiştirdiler fakat yerine takmadan açık vaziyette deneyelim dediler ekran ve ana karttı birbirine bağlayan film yerinden oynadı ve ekrandaki yol bilgisayarı ile ilgili bölüm yok oldu görünmüyor sadece üste saat ve hava sıcaklığını gösteren bölüm görünüyor. Yalnız yol bilgisayarı üzerindeki hiç bir tuş görev yapmıyor.Saati ancak saat 01:00 de aküyü çıkarıp takarsam saat 1:00 de başladığı için ayarlanabiliyor.Samsunda elektronikçilere baktırdım çok bacaklı taban entegresi arızalı dediler.Bu tamir edilebilirmi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #78 : Temmuz 16, 2009, 12:51:23 »
Merhaba şaban bey
Ben 2008 yılında 2001 vvt-i corolla aldım. Araba kullanırlen en büyük keyif (hepimizin olduğu gibi) müzik dinlemek aracı aldım radyo dinliyeyim dedim. Teyp i açtım radyoda cızırtıdan başka birşey yok araştırdım raydo tüneri arızalanmış ve tüneri entegeli olduğun için ypılamıyor. Birgün servise gittim servistede birtane benim teyp ten vardı sordum biz bunu istanbula servise gönderiyoruz dedi neyse uzun araştırmalarım sonucu teyp in yapıldığı elektronikçiyi buldum. Bana teyp in radyo tünerinin değişeceğini ve bana malayeti tam olarak hatırlamıyorum ama 125€ idi artı masraflar. Arkadaşım bana xcarlink cihazını önerdi kendiside almayı düşünüyordu neyse yurt dışından çinden getirttik. Arkadaşımın aracı 2003 model corolla o çalıştırdı ama benim araçta malesef yine hüsran yine araştırmalarım sonucu xcarlink in servislerini araştırdım. Ankara, Eskişehir, Bursa, İstanbul ama malasef olumlu yani elle tutulur bir yanıt alamadım. Yani xcarlik halimde sona erdi ve bende xcarlink imi sattım. Yani anlıyacağınız radyosuzum ve kaset çalar ile idare ediyorum. Aracımın orjinalinin bozulmasını istemediğim için bu şekilde devam ediyorum. Bana radyo ve aux girişi için bir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Boluda oturuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #79 : Temmuz 17, 2009, 19:37:35 »
Valla Şaban bey herkes aynı dertten muzdarip.Bir an önce bu konuyu çözmeliyiz.