0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozaman istersenız bakalım teybe beraber yardımım dokunursa ne mutlu.
şaban bey benimde teybin içinde bişey varsanki sesaçma bazen sapıtıyokanalların bazıları bian basmıyo bazen basıyo kurtmuvar ne anlamadım. tuşlara hızlıca üflüyorum bu sefer çalışan çalışmıyo basmıyan düzeliyo :)allahtan direksiyondan kumanda varda ses sorunu olmuyo servise girdiğimde göstersemmi yada önerebileceğiniz bir yöntem varmı malum İzmirdeyim şimdiden teşekkürler
Hocam benim teyp sağlam şimdilik ama Profilo alışveriş merkezine yakınsan İstanbul'a geldiğimde gelip bir çayını içmek isterim
Şaban bey izmir bornova'da oturuyorum.Şahsen herhangi bir sprey sıkmadım oto yıkamacılar farkında olmadan parfüm sıkmış olabilir.Benim aklıma PHILIPS - bazı spreyleri geldi acaba sorunumu çözermi.http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=827&sp=brand=philips bunlardan biri işe yararmı acaba ?
şaban bey, sizden ricam şu track çalan cd çalarları mp3 çaldırabilmeniz... bende de poinner var ama yol bilgisayrını, sıcaklık göstergesini vs yok etmek istemiyorum. xcarlink pahalı ve kırşehirimde onu bilen bile yok ki takan olsun. benim aracın kodu ise: W58814..
Saban bey Çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim 2 yıl önce bizim teyp mefta oldu anakart değişmesi için kargo git gel 360 lira istemişlerdi ( panasonic )bende çerçeveyle birlikte mp3 lü teyp almıştım ama yol. bil. gitti saat ve ısı göstergesinin gitmesi kötü oldu işe yarayan şeylerdi
şaban bey merhaba benim teybin arkasındaki bahlantılarda bir temassızlık var herhalde çukurdan tümsekten geçerken kolonlardan ses gidip geliyor teybi yerinden sökebilirmiyim yaparsın diyosan nasıl bir işlem yapmam lasım yardımcı olabilirmisin aracım 2005 hb.torpidoyu söküp kabloları kontrol ettim ses teybin altından geliyor
mp3 çalar girişi yapılabiliyor teybi söktürüp getirmen gerekli ismail bey.
nasıl yabni şimdi orjinal teyp mp3 e mi dönüşüyor?kardeş ben taaa kırşehirdeyim. ayrıca bu koskoca teyp nasıl sökülür ve takılı ben yapamam. acaba kırşehirde falan veya bildiğiniz şehirlerde bana yakın olan ve sizin gibi bu işin ustası olna birileri var mı?ayrıca mp3 dönüşüm kaça mal olacak
mp3 e dönüşmüyor AUX girişi yapılabiliyor yapılan AUX girişinede mp 3 cihazının kulaklık jakına takılıyor ve sesi hoparlöre aktarılıyor.