Gönderen Konu: toyota teyp cd yol bilgisayarı arızanızmı var???  (Okunma sayısı 51731 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota teyp cd yol bilgisayarı arızanızmı var???
« Yanıtla #40 : Mayıs 08, 2009, 15:41:50 »
ozaman istersenız bakalım teybe beraber yardımım dokunursa ne mutlu.

Siz Şişli tarafındaydınız değil mi?
Gelecek hafta o taraflara yolum düşecek, uğrarım. Teybin sorunu çözülmese bile en azından tanışmış bir çayınızı içmiş olurum. Telefonunuzu ve yerin tarifini özel mesajla gönderirseniz gelirken kolay bulurum yolu.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 08, 2009, 15:41:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 08, 2009, 15:50:48 »
şaban bey benimde teybin içinde bişey varsanki sesaçma bazen sapıtıyo
kanalların bazıları bian basmıyo bazen basıyo kurtmuvar ne anlamadım. tuşlara hızlıca üflüyorum bu sefer çalışan çalışmıyo basmıyan düzeliyo :)allahtan direksiyondan kumanda varda ses sorunu olmuyo servise girdiğimde göstersemmi yada önerebileceğiniz bir yöntem varmı malum İzmirdeyim :) şimdiden teşekkürler
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #42 : Mayıs 08, 2009, 22:15:15 »
şaban bey benimde teybin içinde bişey varsanki sesaçma bazen sapıtıyo
kanalların bazıları bian basmıyo bazen basıyo kurtmuvar ne anlamadım. tuşlara hızlıca üflüyorum bu sefer çalışan çalışmıyo basmıyan düzeliyo :)allahtan direksiyondan kumanda varda ses sorunu olmuyo servise girdiğimde göstersemmi yada önerebileceğiniz bir yöntem varmı malum İzmirdeyim :) şimdiden teşekkürler

bekır bey büyük ihtimalle sıvı sprey falan sıktınız teybin ön yüzüne o sebepten button gurubu oksit yapmış gibi hissettim ben olayı.hangi ildesiniz? vallahi servisine  götürün diyemicem çok pahalıya mal olur size.ama saç kurutma makınasıyla bir kurutmayı deneyım ama dikkat edin aşırı ısı veripte tuşları eritmeyin.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 08, 2009, 22:25:07 »
Hocam benim teyp sağlam şimdilik ama Profilo alışveriş merkezine yakınsan İstanbul'a geldiğimde gelip bir çayını içmek isterim :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #44 : Mayıs 08, 2009, 22:30:08 »
Hocam benim teyp sağlam şimdilik ama Profilo alışveriş merkezine yakınsan İstanbul'a geldiğimde gelip bir çayını içmek isterim :)
ne demek ali bey tabııkı gelin herzaman beklerim.profilo alışveriş merkezine yakınım ben şişli deyim.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 11, 2009, 11:53:09 »
Şaban bey izmir bornova'da oturuyorum.
Şahsen herhangi bir sprey sıkmadım oto yıkamacılar farkında olmadan parfüm sıkmış olabilir.
Benim aklıma PHILIPS - bazı spreyleri geldi acaba sorunumu çözermi.
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=827&sp=brand=philips
bunlardan biri işe yararmı acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #46 : Mayıs 11, 2009, 15:57:28 »
Şaban bey izmir bornova'da oturuyorum.
Şahsen herhangi bir sprey sıkmadım oto yıkamacılar farkında olmadan parfüm sıkmış olabilir.
Benim aklıma PHILIPS - bazı spreyleri geldi acaba sorunumu çözermi.
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=827&sp=brand=philips
bunlardan biri işe yararmı acaba ?

evet haklısınız phılıps yağlı sprey işinizi görür ama buttonun içine işlemesi lazım spreyin.sonrada sertce butona darbeler vurunkı oksiti açsın.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 11, 2009, 16:22:28 »
peki bişey sorcam kısa devre olmaz demi :)şirkette mavi kapaklı olandan var çok sıvı geldi bana.
<mavi kapaklı olanı önermişlerdi yanlış alaşılma olmamıştır umarım.>
Birde ses butonunu sökmeme gerek varmı varsa çekince kolayca gelirmi
teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #48 : Mayıs 11, 2009, 21:33:03 »
ses düğmesine sıkmanı önermiyorum çünki bu sıktığında ses düğmesinin içindeki özel yağıda yok edecek ozamanda ses düğmesi sertleşecektir.ama butonlara sıkabilirsiniz.phılıps in elektronikçilerin kullandığı spreyler var iletken olmayan onlardan kullanın elinizdeki spreyi istersenız önce bir gösterin elektronikçilere.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 12, 2009, 22:08:36 »
Arka hoparlorlerden ses gelmemesi sorunumla ilgili gelişme, bugün arka kapılardaki hoparlör boşluklarına fener tutup  baktım, içleri boşmuş, aracın orjinalinde önde 4 hoparlör varmış, 6 hoparlör opsiyonmuş. Şimdi ek anfi falan takmadan, varolan sistemi bozmadan arka kapı içlerine hoparlör taktırmak kaça mal olur? Aman aman çok pahalı bir sistem istemiyorum, zaten arka taraftan ses gelmediğini anlamam 10 gün sürmüştü  :-[ Çok dandik olmayan ama çok pahalı da olmayan orta karar bir çift hoparlör takılması yeter mi? Takmak uzun sürer mi? kapı kaplamasını falan sökmek gerek sanırım.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #50 : Mayıs 20, 2009, 22:19:53 »
şaban bey merhaba benim teybin arkasındaki bahlantılarda bir temassızlık var herhalde çukurdan tümsekten geçerken kolonlardan ses gidip geliyor teybi yerinden sökebilirmiyim yaparsın diyosan nasıl bir işlem yapmam lasım yardımcı olabilirmisin aracım 2005 hb.torpidoyu söküp kabloları kontrol ettim ses teybin altından geliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '16
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 20, 2009, 22:53:42 »
şaban bey, sizden ricam şu track çalan cd çalarları mp3 çaldırabilmeniz... bende de poinner var ama yol bilgisayrını, sıcaklık göstergesini vs yok etmek istemiyorum. xcarlink pahalı ve kırşehirimde onu bilen bile yok ki takan olsun. benim aracın kodu ise: W58814..
2016 Corolla Advance multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #52 : Mayıs 21, 2009, 11:28:17 »
Saban bey Çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim 2 yıl önce bizim teyp mefta oldu anakart değişmesi için kargo git gel 360 lira istemişlerdi ( panasonic )bende çerçeveyle birlikte mp3 lü teyp almıştım ama yol. bil. gitti saat ve ısı göstergesinin gitmesi kötü oldu işe yarayan şeylerdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #53 : Mayıs 22, 2009, 11:12:21 »
şaban bey, sizden ricam şu track çalan cd çalarları mp3 çaldırabilmeniz... bende de poinner var ama yol bilgisayrını, sıcaklık göstergesini vs yok etmek istemiyorum. xcarlink pahalı ve kırşehirimde onu bilen bile yok ki takan olsun. benim aracın kodu ise: W58814..

mp3 çalar girişi yapılabiliyor teybi söktürüp getirmen gerekli ismail bey.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #54 : Mayıs 22, 2009, 11:13:17 »
Saban bey Çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim 2 yıl önce bizim teyp mefta oldu anakart değişmesi için kargo git gel 360 lira istemişlerdi ( panasonic )bende çerçeveyle birlikte mp3 lü teyp almıştım ama yol. bil. gitti saat ve ısı göstergesinin gitmesi kötü oldu işe yarayan şeylerdi

çok sağolun murat bey.amaç insanları fahiş fiyattan servislerde teyp değişimi yada onarımından kurtarmak.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #55 : Mayıs 22, 2009, 11:15:31 »
şaban bey merhaba benim teybin arkasındaki bahlantılarda bir temassızlık var herhalde çukurdan tümsekten geçerken kolonlardan ses gidip geliyor teybi yerinden sökebilirmiyim yaparsın diyosan nasıl bir işlem yapmam lasım yardımcı olabilirmisin aracım 2005 hb.torpidoyu söküp kabloları kontrol ettim ses teybin altından geliyor
ersin bey sökme işlemini inanın bilmiyorum benım branşım elektronik onarım siz sökün söktürün getirin gerisi benim işim :) sizin sorununuz teybin arkasındaki soket yerinden oynamış yada soket altı lehimleri kopmuş (soğuk lehim)
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 22, 2009, 20:38:49 »
nasıl yabni şimdi orjinal teyp mp3 e mi dönüşüyor?kardeş ben taaa kırşehirdeyim. ayrıca bu koskoca teyp nasıl sökülür ve takılı ben yapamam. acaba kırşehirde falan veya bildiğiniz şehirlerde bana yakın olan ve sizin gibi bu işin ustası olna birileri var mı?
ayrıca mp3 dönüşüm kaça mal olacak
mp3 çalar girişi yapılabiliyor teybi söktürüp getirmen gerekli ismail bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #57 : Mayıs 22, 2009, 23:02:01 »
nasıl yabni şimdi orjinal teyp mp3 e mi dönüşüyor?kardeş ben taaa kırşehirdeyim. ayrıca bu koskoca teyp nasıl sökülür ve takılı ben yapamam. acaba kırşehirde falan veya bildiğiniz şehirlerde bana yakın olan ve sizin gibi bu işin ustası olna birileri var mı?
ayrıca mp3 dönüşüm kaça mal olacak
mp3 e dönüşmüyor AUX girişi yapılabiliyor yapılan AUX girişinede mp 3 cihazının kulaklık jakına takılıyor ve sesi hoparlöre aktarılıyor.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 23, 2009, 21:06:47 »
hımm. bunun için bir mp3 player ipot falan gerek yani.peki sağlıklı mı?kaliteli mi ses? çirkin bir görüntü oluyo mu?bilgisayar falan çalışıyo mu? fiyatı ne kadar oluyo
mp3 e dönüşmüyor AUX girişi yapılabiliyor yapılan AUX girişinede mp 3 cihazının kulaklık jakına takılıyor ve sesi hoparlöre aktarılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #59 : Mayıs 23, 2009, 22:12:41 »
merhaba
ben 3 senedir 2001 corolla kullanıyorum arabamdan çok memnunum..
yaklasık 1 sene önce arabanın teybi bozuldu aradım bulamadım serviste biton para isteyince teybi iptal edip yerine cd çalar taktırdım ve yol bilgisayarımda calısıyordu..
ama 1-2 gündür ekran gidip geliyor bozulmak uzere toyota servise gittim cok pahalı dediler...
ne tavsiye edersiniz baska model ekran takılırmı? yada aynı parçayı daha ucuza bulabilirmiyim?
yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
ercan harmancı