0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim bey sanırım cd mekanızmasıyla alakalı bir sorun var.büyük ihtimal dişli sorunu ...kısaca basit bir arıza...Araç şuan garantili daha servise söyleyeyim o zaman teşekkürler
şaban bey 2002-2007 corollalarda, makyajlı ile makyasızların teypi farklıbenim sorum şu olacak, makyajlının teypini makyajısız corollaya takmak mümkün mü? niç inceleme fırsatı buldunuz mu?
şaban bey 2003 hb arabamın teyibimin kanal değiştirme düğmesi çalışmıyor.bunu yapmak mümkün mü.
Şaban bey istanbulda neredesiniz peki bana nek adar a maal olur
malesef vcd video okutabilirim ama mp3 okutulması imkansız.VCD için teybin içine bir VCD modülü takılıyor AV çıkışından araç içi monitörüne bağlanıyor teybe vcd filmi koyduğunuzda ses ve görüntüyü rahat alıyorsunuz.ama mp3 için modülatör daha üretmedi allahın çekik gözlüleri
Şaban bey şu linki bi incelermisiniz(kullanıcı adı:123456 şifre:123456) http://www.instructables.com/id/Corolla-2007-ipod-radio-aux-input-hack/?ALLSTEPSAnladığım kadarıyla 2007 model corollaya İpod bağlayabileceğimiz bir aux in girişi yapmış adam.Üstelik CD çalarda sökmedik yer bırakmamış.Eğer böyle bir şey yapılabilirse CD çaların garantisi umrumda bile değil. Zaten bu gidişle bu mp3 çalar bağlayamama sorununa bir çare bulamazsam 200 TL ye USB girişli bir pioneer teyp alıp orjinal CD çaların yerine takacam.
Cd çaların kodu W58814 Şaban bey
W58802 teypimi W58814 ile değiştirmek istiyorum...var mı takas düşünen
Benim Yaris'in arka hoparlorlerinden ses gelmiyor. Hep önde oturduğum için farketmemiştim, bugün deneyeyim dedim bir baktım ses yok. Ses ayarlarını da denedim ama yok. Sanırım bağlantıda bir sorun var. Büyük bir sorun mudur? Nerede uygun fiyata tamir ettiririm?