0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam. İLGİNİZE HAYRAN KALDIM DESEM YALAN OLMAZ.BENİM SORUNUMA GELECEK OLURSAK; BENDE 2001 VVT TOYOTA SPECİAL VAR.ORJİNALİNDE AŞAĞIDA TEYP ÇALAR VAR AMA TÜM BAĞLANTILARI YUKARIDAKİ YOL BİLGİSAYARINA BAĞLIDIR.ARACIMA TEYP ÇALAR YERİNE CD ÇALAR TAKMAK İSTERSEM, YOL BİLGİSAYARINDAKİ BİLGİLERİ DE (RADYO FREKANSI VS.) GÖRMEM MÜMKÜN OLURMU, BU ŞEKİLDEKİ BİR DEĞİŞİKLİĞİN ARTI VE EKSİLER NELER OLACAK?YARDIMCI OLURMUSUNUZ.KOLAY GELSİN.
Bende 2005 terra corolla var. Dün müzik cd'si hazırladım(nero'dan veri cd'si yaparak) taktım müzikler çalmadı. Şimdi araştırdım ve sanırım müzik cd'si yapar gibi hazırlıcaz cd'yi. İçine 15-25 arası müzik atabilecez anladığım kadarıyla. Dediğim gibi midir ??
Ayberk Bey nerodan ses cd di olarak yapacaksın ortalama 18 şarkı alıyor.
Teşekkür ederim çok önce yazmıştım arabayı ilk aldığımız zamanlarda. İlginiz için sağolun yinede...
Şaban Bey çalışmalarınızda başarılar dilerim.Benim sorunum.2010 model Auris aracımız var.Navigasyonu türkçe dil desteği vermiyor. Türkçe dil desteği veren bir çözüm öneriniz var mı? kolay gelsin.
Şaban Bey merhaba 2004 model toyata avensis aracımın yol bilgisayarı ekranı gelip gidiyor sanki temassızlık varmış gibi bir durum yaratıyor yaptığım araştırmalar sonunda içinde bulunan entegreden kaynaklandığı söylendi sizce doğrumudur ve siz bu durumla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz?
arkadaşlar;öncelikle Şaban DEMİREL beye teşekkürlerimi sunuyorum.2003 model Toyota Corolla Sol modelinde bir aracım var.Cd calarTeypde Lcd ekranında sürekli gidip gelmeler oluyordu.bir şarkıyı dinlemeye fırsat vermiyor,yolbilgisayarı görünmüyordu cünkü lcd ekranda görüntü gidiyordu.bu formda tanıştığım Şaban DEMİREL beye yardımcı olurmusunuz dedim.Saolsun beni kırmadı cd caları söktüm gönderdim iki sonra bana yapılmış olarak geri geldi.Tekrar ellerine Sağlık Şaban Bey. Saygılarımla.Yavuz ÇİÇEK
ibrahim bey türkçe menü olayına girersem çıkamam diye tırsıyorum )))))