0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Mutlu Bey, kazasız, belasız kullanın İnşAllah. Renault, Toyota'ya göre sert bir araba, tutulma ondandır
Tek kavrama yarı otomatik 0,9 turbo ve önden çekiş değil mi?
Doğrudur Tansu. Otomatikleştirilmiş manuel şanzıman. 90 hp 140nm turbolu 900cc motor.
Yarı otomatikte vites geçişleri biraz sarsıyor diye biliyorum o da sizi yormuş olabilir mi?
Yok direk koltuk, süspansiyon ve rüzgar sesi. Şanzıman fena değil. Manuel de debriyajı robot kontrol ediyor gibi. Beğendim. motor küçük olsa da turbo desteğiyle güzel gidiyor. Tam şehiriçi arabası.
Yenice ormanlarını,Yedigölleri gezebilmek için böyle bir araç almayı düşünüyordunuz,artık çevreyi rahatça gezebilirsiniz,görülecek çok yer var çevrede,daha sonra yine Toyota'ya geçebilirsiniz nasıl olsa ..
Hayirli olsun. Ben de bir aralar ayni aractan alayim demistim ama 0.9 motor olmasindan biraz cekindim ve yarisi almistim..
Bu araba tam ne arabası? 1- işe gidiş geliş yolları açık trafikli, fazla dur kalk olmayan ama hızlı da olmayan yerlerin arabası. Mesela ben bu arabayla istanbul’da sürekli dur kalka girersem turbonun hiç faydasını göremem. 70-80 sabit hızla gitsem bu turbo 0,9 motor gibisi yok. 2- köye ve yaylaya gitme arabası. Çok hafif arazi de olabilir. Mesaj Birleştirildi: Eylül 12, 2021, 15:43:56Uzun yolda fazla vites değişmez. Değişse bile manuelde olduğu gibi debriyajdan ayak çekme hızı fazla etkili olmadığı için sarsıntı da olmaz. Düşük hızlarda nispeten hissedilir biraz. Gaz pedalı ayarlama alışkanlığı gelince o da ortadan kalkar
Aynen katılıyorum. sürekli dur kalkta zaten şanzıman ikilemde kalır çok fazla. Gaz pedalı konusunda da hiç çekme ihtiyacı hissetmedim. Vites değişeceği zaman sanki gaz pedalı etkisizleşiyor gibi geldi bana. Sanki sistem tamamen sen bir dur ben vites değişeyim sonra sen yüklenirsin gazına diyor gibi.