0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun aracınız, emeklilik günlerinde çekme karavanlı bir Duster hayalimiz var bakalım bizim de
Teşekkürler Ümit bey, Tansu.Tansu yola 4x4 diye çıkıp 4x2 otomatiğe döndük eşim de kullanabilsin diye. Öncesinde otomatik 4x4 lerden vitara 1.4 boosterjet ve kona 1.6 t-gdi da radarımdaydı ama son 1 ayda fiyatları çok arttı. 1 hafta önceki döviz artışı sonrasında dacia haziranda toplamda 150bin tl zam yapınca duster 4x4 ler de uçtu. 850 bin tl ye 20bin km altında 1.3 tce araçlara bakarken 900 altında kalmadı. 860 a 38bin km.deki bulunduğum yerde denk gelince hem fiyat uygunluğundan hem de şehir dışına gitmek zorunda kalmayacağımdan aldım geçtim.Ama aldıktan sonra, sürücü koltuğu yükseklik kademesinin bile olmamasıyla karşılaştığımdaki şoku görmeniz lazımdı. Kısa farları ve gündüz farlarını led yaptılar, yalıtımı iyileştirdiler diye kısmışlar çoğu şeyden.
Bütçe imkanları. En kısa zamanda daha iyisi olur inş. Eğer istanbul’da yaşamasam s-cross 4 çeker alırdım. Dacia’nın da parça avantajı var. Bol ve ucuz. 1.3 motor efsane zaten. Gazlarken turboyu patlatma