0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun mutlu iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Hayırlı uğurlu olsun mutlu abi, ama durum gerçekten çok üzücü.
Sağolasın Anıl. Hangi durum niye?
Verdiğimiz miktara ve karşılığına:)
Yok direk koltuk, süspansiyon ve rüzgar sesi. Şanzıman fena değil. Manuel de debriyajı robot kontrol ediyor gibi. Beğendim. motor küçük olsa da turbo desteğiyle güzel gidiyor. Tam şehiriçi arabası.
Hayırlı bir iş için, beyaz kuzumu ani bir kararla sattım. İlana koyduktan sonra 2 saat içinde 6-7 telefon geldi, 2 kişi de görmeye geldi. Gelen 2. kişiye de opsiyonladık zaten. Ertesi gün aracını sattığı gibi de benim aracın satışını gerçekleştirdik. Aldığım araç da Samsun'da Kamer Hyundai Honda yetkili bayideki Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE EasyR. Yerden yüksek olması, fiyatına göre model yüksekliği ve km düşük olması cezbetti. Yüksek hızda bir Corolla değil tabi ama fena da değil gibi. En azından dağa taşa giderken rahat sürerim diye aldım. Ama Samsun'dan dönerken 4.30 saatte her yerim tutuldu. Hayırlısı olur inşallah.
Hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bu model robotik şanzımanda ds modellerinde olduğu gibi şoför kendi kendine kalibrasyon yapabiliyor mu? Yoksa opel modellerinde olduğu gibi serviste mi kalibrasyon yapılıyor?
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Sen araba alırken Samsunu bayağı sevdin Haberim olmadı hiç olsaydı görüşürdük.
Hayırlı olsun Mutlu Bey, iyi günlerde kullanın.
Kardeşim yeni aracının senin beklentilerine cevap vermesine sevindim. Her ne marka olursa olsun yeni her zaman yenidir mantığı gerçekten doğru bir düşünce. Ben kalite algısı yüksek diye gittim CRV aldım ama parçasının bulunamayışından tut, her an neresinden masraf açacağını düşünmek bizim gibi sabit geliri olanlar için gerçekten büyük sıkıntı. Yeni araca dair projeler yok mu var ise eğer merakla bekliyorum bilgin olsun