0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevindirici haber olsa da alamayacak olmamız üzüyor. Yine de fiyatlar ne diye merak ettim.
Mutlu Bey, City rekabetçi bir fiyatla giriş yaparsa bence tutar çünkü tasarım ve donanım olarak gayet iyi . Her ne kadar b sınıfı olsa da donanım, tasarım ve genişlik olarak C sınıfı standartlarını zorlayan bir araba. Accord'a gelince Passat piyasadan çekileceği için akıllı bir pazarlama stratejisi sunarlarsa bence o da Passat'ın yerini alabilir. Kaldı ki Accord, Passat'tan çok daha kaliteli bir araba. Bakalım, bekleyip göreceğiz.
Accord pasattan 10 gömlek üstün araba ama ülkenin vergi politikası nedeniyle Accord gibi nice arabalar hiç oluyor,vatandaş araba sürmenin zevkine erişemiyor,Corolla varken City gibi bir model kesinlikle şansı yok,heleki bir önceki nesil City milletin gözünde ve aklında tasarım yoksunu olarak durduğu için hiç şansı yok.Mesaj Birleştirildi: [time]Ağustos 07, 2021, 20:23:31[/time]Accord 1.5 VTEC 190 HP motorla gelecek diyenler için yazıyorum, malesef o motorda LPG uyumu yok Civic Rs te kullanılan 180 HP lik motorun aynısı o yüzden yine tutmaz.
Ümit Bey, evet ilk nesil City tasarım olarak beğenilmedi ama ikinci nesil City tasarım ve donanım olarak çok tutuldu hatta Civic'in satışlarını etkilediği için Türkiye'den bilerek çekildiği bile söylendi, gelecek olan City sanruflu, dolu ve C sınıfını zorlayan bir tasarım ve genişliğe sahip. Rekabetçi bir fiyatla piyasaya girerlerse Accord ve City bence tutar çünkü Avensis piyasadan silindi, Passat veda ediyor, Corolla ise 3 silindirli, 1.5 motoruyla C sınıfından B sınıfına gerilemiş gibi duruyor.
Güzel haber ,honda city'nin çok satacağını düşünüyorum,accord'da belli satış rakamlarına ulaşacaktır,darısı mazda 3 e diyelim.
Eğer Honda, Accord için belirleyeceği fiyatta iyi bir hamle yaparsa bir çok benzinli D segment aracın tahtını sirkeler, ama maalesef passatın almış olduğu liderliği yerinden ne yapsa da oynatamaz. Japon kalitesi sorunsuzluğu ve çekici görünümüyle günümüz D segmentten çok üstün bir araç accord. Ama gel gör ki piyasaya çok tutunamayacak. 2012 modelini kullanmayı nasip eden Rabbim onuda ileride nasip eder belki
Evet Selman bey haklısınız ama ülkemizde hâlâ MTV politikası değişmiyor,halk lüks araçları ancak rüya olarak görüyor lüks ikinciel araç almak nispeten kolay ama onu yürütmek gerçekten zor parça fiyatları vs uçuk rakamlar,Honda markasında tek sevdiğim araç Accord oldu nedense diğerleri hiç ilgimi çekmedi,heleki son kasa Civic tam bir donanım fakiri araç, executive pakette bile aktif güvenlik paketi sunmuyor ancak plus paketi alırsanız olur diyor onunda LPG uyumu yok ve çok uçuk rakamlar elegans paketi orta paket olarak sunuyor ama alakası bile yok,zaten Kasım'da yeni kasa geliyor şuanda piyasadaki eski kasa olacak ama dediğiniz gibi fiyatını makul oranda tutarsa belki piyasada yer bulabilir.
B sınıfı araçları süsleyip püsleyip önümüze seriyorlar, aldanıyoruz Canlı gözle görünce, içine binince foyaları ortaya çıkıyor.. Kendi sınıfında tercih edilecek bir araç olur muhtemelen ama yine de tüketici davranışlarını öngörmek güç.. Hadi ilk nesili geçtim, ikinci nesil city gayet şık olmasına rağmen ülkemizde pek rağbet görmemişti..