0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kutay bey Accord Passat'tan ucuz olsada satmaz niye diye soracak olursanız bu güne kadar üreticinin yaptığı hatalardan kaynaklı ve aynı zamanda konfor farkı var,Japonların orta segment araçları ne kadar konforlu olsada (lüks araçlar hariç Lexus gibi) hiçbir zaman bir alman kadar konforlu olmuyor,yol sesi izalasyon vs Almanlarda daha iyi bu su götürmez bir gerçek,sağlamlık konusu ayrı bir şey o konuda Japonların eline kimse su dökemez ama bugün Passat kullanıcıları zaten araca en fazla 3 , 5 sene biner ve satar yenisini alır o yüzden sağlamlığada pek önem vermiyorlar,sizi çok iyi anlıyorum ama artık çoğu insan sizin gibi düşünmüyor her yıl veya en fazla 3 yılda bir araç değiştiren kişi için sağlamlıktan çok konfor ön plana çıkıyor,hondanın piyasası var ama belirli bir kesimde doğrudur ama araç üretmek ayrı bişey satış ve pazarlama ap ayrı birşey işte o pazarlama satış işini Alman'lar çok güzel yapıyorlar.
Fehmi Bey, Accord ve Passat'ın 1.5 ve 2.0 motor fiyatlarını karşılaştırasınız diye ayrı ayrı delilli kaynaklı verdim. Accord'un en dolusu, Passat'ın en dolusundan daha ucuza geliyor. Madem kafanız karıştı, sadece 1.5 motorların en dolu paketlerini tekrar karşılaştıralım: Passat 1.5 Elagance ( en dolu paket) 570.000 TL http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat/2021/1-5-elegance-dsgAccord 1.5 Executive + ( en dolu paket) 560.000 TLSiz, Accord'un daha pahalı olduğunu iddia etmiştiniz, buyurunuz her ikisi de dolu eşit paketi karşılaştırıyoruz ki adil olan da budur, görüldüğü üzere Accord daha ucuz. Siz Passat'ın en boş paketiyle Accord'un en dolu paketlerini karşılaştırıp nasıl objektif olabiliyorsunuz? ki sözüm ona D sınıfı Passat'ın en boş paketi C sınıfı Corolla ve Civic'ten daha boş
Siz siyasetçi olmalıymışsınız kesinlikle O zaman sizden bir ricam var.. Baz versiyonların fiyatlarını yazabilir misiniz,sizin dediğiniz gibi 2.0 motor versiyonlarının da fiyatlarını yazabilir misiniz ? Passatın sadece bir versiyonu 10.000 TL daha pahalı iken sadece onu gözümüze sokup bakın passat daha pahalı diyemezsiniz
birincisi ben sizin gibi en boş ve en dolu versiyonları aynı kategoriye sokup karşılaştırarak arada fiyat farkı var diye yorum yapmadım.
Passat da sağlam araba üstadım. Bence yakıt ekonomiside önemli bir neden satış politikasında. Japonların ( Toyota ve Honda markalarını baz alarak) bu hususta Almanlar ile pek yarışması mümkün değil. Hepimiz Toyota kullanıyoruz Formda zaman zaman karşılaşıyoruz bu sorun ile . kabul edelim ki Japonlar da fabrika verilerinin üzerine 1-1,5 litre koymak gerekir ama Almanlarda bu kadar çok değil.
Aslında tam da bunu yaptınız ve konu bu yüzden buralara geldi.. 500.000 TL için çok pahalı diyen kullanıcıya siz bir de passata bakın 900.000 TL diyerek, 1,5 motorla 2.0 motorlu aracın fiyatını karşılaştıran sizsiniz.. Hem de aradaki farkın sadece vergiden kaynaklandığını bildiğiniz halde..Neyse bu konu çok uzadı, işi laf cambazlığına dökmenin alemi yok.. iyi günler dilerim..
Katılıyorum. Ama Passat da Accord kadar sağlam bence. Birde yakıt tüketim değerleri Almanlarda daha düşük her zaman.
@Kutay Asilbey (43052) Emin olun ki en baz donanım D segment bir araç, bütün güvenlik donanımları olan bir C segmentten her yönden daha kaliteli ve güvenli hissettirecektir. En boş passat ile en dolu corollayı kıyaslamanız absürt olmuş. Bahsettiğiniz güvenlik özellikleri öyle aman aman şeyler değil. Ben evi sattıktan sonra kalan paranın bir diğer kısmıyla eşime araba aldım. 2020 model Corsa Ultimate paket. Sözüm ona en üst donanımlısı, şerit takip, ani frenleme vs. her bişey var. Corsa ile 8bin kmlik yol yaptık ama ne şerit takibin bir esprisi var nede ani frenlemenin. O yüzden boş paket bile olsa D ile C segment kıyaslaması yapmak çok yanlış olur. D segment bir aracı 3-5 ay kullandığınızda bunu daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Bizler araçlarımızı alırken donanım paketlerine göre alsaydık, heryer Fransız araçlarıyla dolu olurdu. Özellikle son dönemlerde araç alımında güvenlik donanım vs. hepsi bir rafa kaldırıldı, çünkü daha almadan satmayı düşündüğümüz için hangi araç daha çok prim ediyorsa herkes ona yönleniyor. Ve sizin sevmediğiniz VW markası DSG gibi büyük bir sorunu olsa bile bu ülkede ağır hasarlısı bile para ediyorken kimse sizin sevdiğiniz TSS olayına bakmıyor vesselam. Öyle olsaydı şuan sahibi olduğunuz corollanın piyasada daha çok olması ve daha pahalı olması gerekirdi. Ama Advance paket corolla Premium paket corolladan daha pahalı O yüzden dolu olsa bile Accord donanımından daha az olan bir Passat ne yazık ki bu ülkede daha çok satılıyor. @Ümit ŞAHANTİMOR (39478) Ümit bey Almanların özellikle VW markasının ilahlaştırıldığı belkide tek ülkeyiz. Passat denilen model ne yazık ki bizim ülkemizde çok iş gören bir model. Amerikada en çok satılan D segment sedan Accorddur. Evet VW bu pazarlama işini ülkemizde güzel yapıyor ama yurt dışında bu kadar tutulduğunu zannetmiyorum.Yakıt tüketimi konusunda emin olun Japonlar daha reel veriler veriyor. Bahsettiğim gibi bende hem 1.2 Turbo corsa hemde CRV var. Corsanın teknik verileri ş.içi 5.4 iken benim tükettiğim veri 8.4 Crvde ise ş.içi teknik verisi 11.1 iken benim tüketim değerim 12.5 lt. Şoför aynı yol aynı.
Selman Bey, TSS güvenlik paketi gibi donanımlar Avrupa ülkelerinde artık kriter oldu hatta Ab ülkeleri mart ayında bu kriterlere uymayan bazı araçları geri çevirip almamıştı. İnsan d sınıfı bir aracı niye alır? Güvenlik için, donanım için, konfor için alır. Kusura bakmayın da D sınıfı araçta olmayan donanımlar ve güvenlikler C sınıfı bir araçta varsa bu araçları bal gibi karşılaştırır ve sözüm ona o d sınıfı arabayı dibine kadar eleştiririm. Biz böyle kuzu kuzu kabul ettiğimiz için en boş paket alman arabalarını bize yıllarca iyi kakaladılar. Bizim millet dizel ve turbo hastası olduğu için ve 1.4 motor alternatifinden dolayı çok sattı bu araçlar ama dizel Passat artık bitti hocam artık üretilmiyor, vw bile fişini çekti, biz neyi savunuyoruz anlamadım. Jetta gibi o da tarihin tozlu sayfalarına gömüldü. Bundan sonra elektirikli araçlar piyasayı domine edecek, elektirikli araçlar aşağı yukarı aynı performans ve yakıt düzeyinde olacağı için kullanıcının tercihini artık güvenlik, donanım ve konfor belirleyecek. Ben o zaman göreceğim ak koyunu kara koyunu. Bu arada Hangi Advance, Premium modelinden daha pahalı açıklarsan sevinirim
Kutay Bey;Birincisi burası Avrupa değil Türkiye. Avrupadaki herşeyi bize uyarlamaya çalıştıkları için bizler şuan bu haldeyiz. Bu başka bir tartışma konusu. Siz istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez hocam. D segment bir aracı alan şahıslar (bunlardan biride benim) Uzun yol konforu prestij için alır. Zaten diğer bahsettiğiniz güvenlik, donanım konfor C segment bir araçtan daha üst düzeyde. D segment almaya niyetlenen hiç kimse şerit takibi yok diye gidip en dolu paket C segment araba almaz.İkincisi Passatın savunuculuğunu yapmıyorum hiç biri babamın malı değil. Ama siz istediğiniz kadar eleştirin Turbonun sunmuş olduğu olanaklardan dolayı sürücüsünü daha tatmin ediyor. Bakım masrafları vs. artık hep ikinci plana itildi. Bizim ülkemizde dizel diye bir gerçek var ve bunun bizim ülkemizde son bulmasına daha en az 10 yılı var. Elektrikli araçlar şuan dünyanın gündeminde olan bir mesele ama her zaman olduğu gibi bizler bu nimetten yine en son nasipleneceğiz. Yaşım 35-36 oldu ben belki görürüm belki görmem ama çocuklarım elbet görür.Son olarak ilanlarını paylaşacağım bu iki model kmleri birbirine çok yakın. Sizin mantığınıza göre bakarsak(ki olması gerekende o tabiki) Advance paketli aracın TSS dışında Premium paketten bir çok eksiği olmasına rağmen fiyatları birbirine çok yakın. Normalde aralarında en az 20bin lira(premiumun yüksek olması) fiyat farkı olması gerekirken ikisininde fiyat aralıkları hemen hemen aynı. Satış olayına bakıldığında fiyatı belirleyen arz taleptir. Ve 50 bin kmye kadar ilanda olan araçlara baktığınızda 50 adet Advance varken Premium paketten sadece 5 adet var. Dediğim gibi artık insanlar aracın modeline donanımına bakmıyorlar hangi araç daha çok prim yapıyorsa onu tercih ediyorlar. Favorilerimde bulunan Advance paket araçların bir çoğu satılmışken sizinkide dahil bir çok Premium araç hala favorilerde boy gösteriyor.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-27-bin-km-de-961946577/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-32.000-km-50.yil-hatasiz-full-paket-955958709/detay
Selman Bey, satış rakamlarını baz alacaksak olursak Türkiye'nin en iyi arabası Fiat demektir. tezinizi bir başka açıdan çürüteyim. madem passat bu kadar tutuluyor ve prim yapıyor araç satış rakamlarına bakalım. Corolla ve Civic Passat'a neden fark atmış, üstelik passat'ın 1.4 seçeneği olmasına rağmen, d sınıfı olmasına rağmen Corolla'nın en dolusu ile aralarında 43 bin lira fark olmasına rağmen Corolla daha çok satılmış. hani passat prim yapıyordu. Corolla 2., Civic ülkeden çekilmesine rağmen 6, passat ise 7. sırada. Accord. Demek oluyor ki benim tezim doğrulanıyor, passat dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bitiyor, dizelde bitiyor, dizele yakında öyle vergiler gelecek ki alanın elinde patlayacak, dizel alan oturup ağlayacak. İngiltere'deki petrol krizi, dizele getirilen yaptırımlar ve zamlar boşuna değil.Gelelim en dolu Premium Corolla ile en boş advance karşılaştırmanıza size göre advance paket, premium'dan pahalı ve daha çok satıyor öyle mi? Kaynağınız o kadar bilimsel ve inandırıcı ki bravo, tebrikler Bir tane oltamı atayım, balık düşecek mi ilanını advance paket, premum paketten pahalı referansı vermeniz çok komik olmuş, size tavsiyem en yakın Toyota bayisine gidin, premium corolla, advance paketten daha ucuz deyin, sizi en kibar tabirle tabi tabi deyip uğurlayacaklardır. Sizin örneğiniz en dolu Executive Civic, en boş dream Civic'ten daha ucuz gibi bir anlama geliyor Bana gelince dikkat ederseniz Premium pakette en pahalı ilan bana ait. Ben tok satıcıyım azizim, hiç de fiyat indirmedim, bilakis yükselttim, değerini bulursa satılır, bulmazsa bundan iyisini bulamayacağıma göre aynen devam
dizelde bitiyor, dizele yakında öyle vergiler gelecek ki alanın elinde patlayacak, dizel alan oturup ağlayacak. İngiltere'deki petrol krizi, dizele getirilen yaptırımlar ve zamlar boşuna değil.
Premium pakette en pahalı ilan bana ait. 99 favorim var. Ben tok satıcıyım azizim, hiç de fiyat indirmedim, bilakis yükselttim, değerini bulursa satılır, bulmazsa bundan iyisini bulamayacağıma göre aynen devam
Sizde çok iyi biliyorsunuz ki o fiyata aklı başında hiç bir kul gelip almaz.
Hiç fiyat indirmediğinizden emin misiniz?
Bayram Bey, ilanın ilk fiyatından son fiyatına kadar inceleyin ve son haline bakın, en yüksek son fiyat 259 bin tl. Daha yükseği varsa söyleyin.
Bayram Bey, ilanın ilk fiyatından son fiyatına kadar inceleyin ve son haline bakın, en yüksek son fiyat 259 bin tl. Daha yükseği varsa söyleyin.Mesaj Birleştirildi: [time]Ekim 08, 2021, 16:34:31[/time]Hüseyin Bey, oltama balık değil de zekama yem olursunuz ancak
Üstadım ilanının tarihçesi var bende yayınlayayım istersen. Tamam ilk ilan tarihi ile şimdi arasında artış var ama ilanı vereli 1 yıl oldu 1 yılda neyin fiyatı katlanmadı?... Arada fiyat düşüşleri yaptınız hiç düşmedim demeyin bari...
Hüseyin Bey, mübalağa yapmayın aracı alalı bir yıl olmadı daha
Hüseyin Bey, mübalağa yapmayın aracı alalı bir yıl olmadı daha Bu arada arabamın gizli hayran ve takipçileri de ortaya çıktı, laf aramızda Selman ve Hüseyin Beylermiş favoriye bile almışlar Oysaki bu sayfada aracımı satılığa çıkardığımı söylememiştim ama Selman Hoca bir ara mesaj atıp talipli bile olmuştu Yalan mı Selman Hocam?