Gönderen Konu: Honda Accord ve City Yeniden Türkiye'de!  (Okunma sayısı 5576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Honda Accord ve City Yeniden Türkiye'de!
« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2021, 09:46:40 »
Taliantı unuttunuz:D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 07, 2021, 09:46:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 07, 2021, 10:18:51 »
Taliantı unuttunuz:D

Doğru oda yeni çıkmıştı, clio aklıma geldi sonra onun sedanının üretilmediği aklıma geldi ama Taliantı unutmuşum :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Dört Dörtlük Şehir (44) MALATYALI
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '18
  • 217 kere teşekkür etti
  • 318 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 06, 2021, 20:19:27 »

Honda Accord Türkiye fiyat listesi açıklandı! Honda’nın amiral gemisi Accord kaç paraya satılacak?

ABD’nin en çok satan sedan modeli olan Honda Accord, Türkiye’de de lüks segmentte sunduğu teknolojisi, standart yüksek donanımı ve performansı ile tam bir prestij modeli olarak müşterilerin beğenisine sunuldu.

Honda Accord’un modern ve sportif tasarımı ile bir araya gelen 1.5L VTEC Turbo 190 beygir motor da D segmentinde ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Güçlü yapısı ve iç mekan konforunun yanında uzaktan çalıştırma, dış aydınlatma ve güvenlik donanımlarında fark yaratan Honda SENSING gibi özellikleri ile lüks segment araç tercih edenlerin tüm beklentilerine cevap verecek.

45 yıllık geçmişi ile efsane haline gelen Honda Accord, Türkiye’de Ekim ayıyla birlikte satışa sunuldu.

Honda Accord Türkiye fiyatları şu şekilde açıklandı:

Honda Accord Executive 540.000 TL

Honda Accord Executive+ 561.000 TL

Kaynak1 : https://www.arabahabercisi.com/2021-accord-fiyat-listesi-turkiye/

Kaynak 2: Honda Accord test Yalın Gülmez Kim Geçer?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 06, 2021, 20:38:42 »
Çok para ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 06, 2021, 20:44:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 06, 2021, 20:55:56 »
C segmentinin 380-400.000 tl sınırında olduğu yerde 500.000 tl civarı 190 bg gücündeki  D sınıfındaki Accord'un fiyatı makul görünüyor ama VW için 907.000 tl ödemek abesle iştigal olur,Accord alınır üzerine birde Anadolu'da 2+1 ev alınır.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 07, 2021, 09:32:31 »
Ya buna ne diyeceksiniz? Üstelik Accord kadar dolu da değil.

Kaynak: http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat/2021/2-0-tdi-elegance-dsg

Yanlış anlaşılmasın, ben passat iyidir, accord kötüdür demeyeceğim..Ama bu örnek objektiflikten tamamen uzak.. Bu vergi sistemi ile 2.0 motor hacimli passat fiyatını 1,5 motorlu accord ile kıyaslayarak birine ucuz-iyi ya da diğerine pahalı-kötü dienilmemeli..  :huh:

Aynı motor hacmine sahip, aynı vergi dilimine giren modellere bakalım.

Passat; 415-470-570 bin TL
Accord ; 540 -560 bin TL

Gördüğünüz üzere passatın giriş ve orta doluluğa sahip modelleri accorddan baya ucuz.. Başta da dediğim gibi bir kıyas yapmıyorum, hangisi iyidir kötüdür o kullanıcıya göre değişir..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 07, 2021, 09:41:29 »
Yanlış anlaşılmasın, ben passat iyidir, accord kötüdür demeyeceğim..Ama bu örnek objektiflikten tamamen uzak.. Bu vergi sistemi ile 2.0 motor hacimli passat fiyatını 1,5 motorlu accord ile kıyaslayarak birine ucuz-iyi ya da diğerine pahalı-kötü dienilmemeli..  :huh:

Accord ; 540 -560 bin TL

Gördüğünüz üzere passatın giriş ve orta doluluğa sahip modelleri accorddan baya ucuz.. Başta da dediğim gibi bir kıyas yapmıyorum, hangisi iyidir kötüdür o kullanıcıya göre değişir..

Bana göre;
560-570 bin TL yi gözden çıkardıysam araç için yerden yükselmeye bakarım yere daha yakın olmaya değil. Hem de D sınıfı lüksüyle. (İlla da sıfır araç takıntım olmadığı için.....)
Toyota Land Cruiser Prado. Ama başlarken yazdığım gibi; Bana göre. ;)
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ekim 07, 2021, 10:31:12 »
Bana göre;
560-570 bin TL yi gözden çıkardıysam araç için yerden yükselmeye bakarım yere daha yakın olmaya değil. Hem de D sınıfı lüksüyle. (İlla da sıfır araç takıntım olmadığı için.....)
Toyota Land Cruiser Prado. Ama başlarken yazdığım gibi; Bana göre. ;)

Zevkler ve ihtiyaçlar bu konuda belirleyicidir ve herkese göre değişir, zaten farklı markalar ve modeller de bu yüzden var :) Ben de yüksek araca alıştım,bakalım sedanda zorluk çekecek miyiz :)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 07, 2021, 11:45:50 »
Zevkler ve ihtiyaçlar bu konuda belirleyicidir ve herkese göre değişir, zaten farklı markalar ve modeller de bu yüzden var :) Ben de yüksek araca alıştım,bakalım sedanda zorluk çekecek miyiz :)

:(
Çekiyosun hocam hem de çok!. 4 Sene Nissan X-Trail 2.0 Elegance  kullanmış birisi olarak size garanti ederim bunu. LPG Motorunu iyice sömürdüğü için sattım. Avensise hala alışamadım. İlk fırsatta değiştireceğim ve LPG kullanmayacağım  ama piyasanın biraz daha yoluna girmesi gerek.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 07, 2021, 11:48:11 »

Accord ; 540 -560 bin TL

Hocam bir de donanımları karşılaştır istersen Accord'un en boşu Passat'ın en dolusu oluyor, buna rağmen Passat'ın pahalı olması sizce normal mi? :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ekim 07, 2021, 12:09:28 »
Hocam bir de donanımları karşılaştır istersen Accord'un en boşu Passat'ın en dolusu oluyor, buna rağmen Passat'ın pahalı olması sizce normal mi? :blink:

Dedim ya karşılaştırmak ayrı bir konu, donanımlara bakmadım onu ayrıca konuşur, karşılaştırırız... Ki eminim accord ağır basacaktır, benim de tercihim passat olmaz.. :D

Ama yiğidi öldürelim, hakkını yemeyelim..Benim itirazım; passat 900.000 TL , Acoord 500.000TL denmesi.. Accord, passatın yarı fiyatına satılıyor demek tamamen hatalı..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ekim 07, 2021, 13:11:24 »
İki araçta başlangıç paketi, Passat'ın en dolusunda  bile TSS güvenlik paketi yok. Accord'daki çoğu standart donanım Passat'da opsiyonel yani ekstraya tabi, yani ekstra para vermenize tabi. Yani bir başka deyişle Passat'ta, Accord'un donanımını isterseniz yaklaşık 900 bin lira bayılmanız gerekecek ki onda bile TSS güvenlik paketi yok. Bu durumda Accord'un en dolusu 540 bin tl, Passat'ın en dolusu 907 bin tl. Accord'un en boşu, Passat'ın en dolusundan kastım tam olarak buydu.  Böyle kıyaslarsak daha iyi olur.

Accord donanım (executive)

Anahtarsız çalıştırma,

Uzaktan motor çalıştırma,

Çarpışma uyarı , çarpışma önleyici

Çarpışma hafifletici fren sistemi,

Şerit takip sistemi, şeritte tutma asistanı,

Şerit koruma destek sistemi,

Elektirik destekli direksiyon,

TFT dijital sürücü ekranı,

Düşük hızda takip,

Uyarlanabilir hız sabitleme,

F1 ( direksiyondan vites değiştirme)

Standart led gündüz farları,

Led stop, Led sinyal,

ace, abs, ebd, vsa, srs,

Passat donanım (impression)

ABS

EDL   

EBD   

MSR   

ASR   

ESP   

Isofix   

Elektronik Park Freni   

Anahtarsız Çalıştırma   

8 Hoparlör   

LED Stop Lambaları   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 07, 2021, 14:27:24 »
Bir tarafta Türkiye'deki fabrikasını kapattığı halde 2 yıl önceden söz verdiği gibi Honda modellerini getiren,işçilerine iş arayan Japon örneği,diğer tarafta üretimini durdurma kararı verilen Passat modelinin boşunu aynı paralara,pazarlamaya çalışan Alman markası;şanzıman konusu ise ayrı bir çalıştay konusu olur.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
Ynt: Honda Accord ve City Yeniden Türkiye\'de!
« Yanıtla #34 : Ekim 07, 2021, 14:31:22 »
İki araçta başlangıç paketi, Passat'ın en dolusunda  bile TSS güvenlik paketi yok. Accord'daki çoğu standart donanım Passat'da opsiyonel yani ekstraya tabi, yani ekstra para vermenize tabi. Yani bir başka deyişle Passat'ta, Accord'un donanımını isterseniz yaklaşık 900 bin lira bayılmanız gerekecek ki onda bile TSS güvenlik paketi yok. Bu durumda Accord'un en dolusu 540 bin tl, Passat'ın en dolusu 907 bin tl. Accord'un en boşu, Passat'ın en dolusundan kastım tam olarak buydu.  Böyle kıyaslarsak daha iyi olur.

Accord donanım (executive)

Anahtarsız çalıştırma,

Uzaktan motor çalıştırma,

Çarpışma uyarı , çarpışma önleyici

Çarpışma hafifletici fren sistemi,

Şerit takip sistemi, şeritte tutma asistanı,

Şerit koruma destek sistemi,

Elektirik destekli direksiyon,

TFT dijital sürücü ekranı,

Düşük hızda takip,

Uyarlanabilir hız sabitleme,

F1 ( direksiyondan vites değiştirme)

Standart led gündüz farları,

Led stop, Led sinyal,

ace, abs, ebd, vsa, srs,

Passat donanım (impression)

ABS

EDL   

EBD   

MSR   

ASR   

ESP   

Isofix   

Elektronik Park Freni   

Anahtarsız Çalıştırma   

8 Hoparlör   

LED Stop Lambaları

Passatın başlangıç fiyatı 415, Accord 540.. Arada %30 fark var.. Tekrar söylüyorum ben Passat daha iyi demiyorum ama siz tüm mukayeselerinizi objektiflikten uzak biçimde yapıyorsunuz..

Mesaj Birleştirildi: Ekim 07, 2021, 14:35:22
Bir tarafta Türkiye'deki fabrikasını kapattığı halde 2 yıl önceden söz verdiği gibi Honda modellerini getiren,işçilerine iş arayan Japon örneği,diğer tarafta üretimini durdurma kararı verilen Passat modelinin boşunu aynı paralara,pazarlamaya çalışan Alman markası;şanzıman konusu ise ayrı bir çalıştay konusu olur.

Tokay bey, sizin yazdıklarınıza da %100 katılıyorum ama yine burdan yola çıkarak Accord daha iyi, passat kötü diyemeyiz ki.. Ha tabi ki tercihi etkiler.. Accord bi tık pahalı bile olsa gidip onu tercih edebiliriz yukarıda yazdıklarınızdan dolayı ama bu işin duygusallık kısmı..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 07, 2021, 15:12:19 »

Dün aracın inceleme videosunu izledim ve açıkçası (motor ve donanım dışı) çok beğenmedim. Benim sahibi olduğum kasanın ve bir önceki nesillerinin Accordun kendine has bir tasarım çizgisi vardı. Bu kasayla Civic vari bir araç olmuş. Ön taraftaki komple krom kısım çok demode ve itici duruyor. Özellikle arka far grubu(ki bence en güzel tasarımı 2003-2008 yılındaki tasarıma aitti) Egea sedanın far grubunun biraz daha büyütülmüş hali gibi olması hiç hoşuma gitmedi. Bagaj kolları önceki kasalarda özel bir yere girerken şimdi sırf geniş hacim olsun diye ortada bırakılmış. Gösterge paneli ise yine önceki kasada çok daha güzeldi, bunda yarısı dijital yarısı analog bir gösterge paneli yapılmış ve hiç hoşuma gitmedi. Bir diğer hoşuma gitmeyen ise o multimedia ekranı bu kadar heybetli bir araba için çok küçük kalmış.

Açıkçası yeni Accordun fiyatını 600den aşağı beklemiyordum. Güzel bir fiyatla piyasaya giriş yaptı. Gerçi çok yeni bir model değil Türkiyeye gelişi biraz geç oldu. Ama tüm bu olumsuzluklara karşı sportif yapısı ile yinede şöyle bir dönüp bakar insan.

Sözün özü bu kasayı çok beğenmedim. Eğer sıfır km D segment bir araç alacak olsaydım has bir accordcu olsamda yeni kasa Skoda SuperByi önce tercih ederdim. :-[
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ekim 07, 2021, 17:57:05 »

:alkis: :alkis: :alkis: :tamam: :tamam: :tamam:

Mesaj Birleştirildi: [time]Ekim 07, 2021, 18:01:11[/time]
Passatın başlangıç fiyatı 415, Accord 540.. Arada %30 fark var.. Tekrar söylüyorum ben Passat daha iyi demiyorum ama siz tüm mukayeselerinizi objektiflikten uzak biçimde yapıyorsunuz..

Mesaj Birleştirildi: [time]Ekim 07, 2021, 14:35:22[/time]
Tokay bey, sizin yazdıklarınıza da %100 katılıyorum ama yine burdan yola çıkarak Accord daha iyi, passat kötü diyemeyiz ki.. Ha tabi ki tercihi etkiler.. Accord bi tık pahalı bile olsa gidip onu tercih edebiliriz yukarıda yazdıklarınızdan dolayı ama bu işin duygusallık kısmı..

Fehmi Bey, Passat'ın başlangıç paketi,  C sınıfı Corolla ve Civic'ten daha boş bir donanıma sahip ( Corolla ve Civic'te Tss güvenlik paketi var, D sınıfı Passat'ta yok)  ama  Passat sözde d sınıfı bir araba bu ne yaman çelişki?  Hatta bazı Passat ve Golf modellerinde geri görüş kamerası bile yok ama Passat ama d sınıfı???? Objektiflikten uzaklık sakın bu olmasın? Accord donanımına bir passat almak isterseniz 907 bin lira. ( ki Accord'daki donanım ne yaparsanız yapın yine Passat'da yok) Hülasa  sınıfları harfler belirliyorsa ben de o zaman Corolla, Civic d, Passat  c sınıfı derim.

Dipnot: D sınıfı Passat'ın başlangıç paketinde sanruf yok :wacko: Accord'un başlangıç paketinde sanruf var :tamam:

Dipnot 2: Accord donanımına sahip Passat almak için neden 367 bin lira fazla verelim? Asıl bunu tartışmamız gerekir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ekim 07, 2021, 19:12:55 »
Fehmi Bey, Passat'ın başlangıç paketi,  C sınıfı Corolla ve Civic'ten daha boş bir donanıma sahip ( Corolla ve Civic'te Tss güvenlik paketi var, D sınıfı Passat'ta yok)  ama  Passat sözde d sınıfı bir araba bu ne yaman çelişki?  Hatta bazı Passat ve Golf modellerinde geri görüş kamerası bile yok ama Passat ama d sınıfı???? Objektiflikten uzaklık sakın bu olmasın? Accord donanımına bir passat almak isterseniz 907 bin lira. ( ki Accord'daki donanım ne yaparsanız yapın yine Passat'da yok) Hülasa  sınıfları harfler belirliyorsa ben de o zaman Corolla, Civic d, Passat  c sınıfı derim.

Dipnot: D sınıfı Passat'ın başlangıç paketinde sanruf yok :wacko: Accord'un başlangıç paketinde sanruf var :tamam:

Dipnot 2: Accord donanımına sahip Passat almak için neden 367 bin lira fazla verelim? Asıl bunu tartışmamız gerekir diye düşünüyorum.

Kutay bey, birbirimizi forum vasıtası ile uzun süredir tanıyoruz. Yazıda vurgu olmadığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Gerginleşmeden, tartışmaya sürüklemeden sohbet ortamında  olduğumuzu düşünerek devam ediyorum izninizle..  :saygi:

Temel itirazımı tekrar yazıyorum. Bu vergi sisteminde 2.0 passat ile 1.5 accordu fiyatları üzerinden kıyaslayamazsınız. Accord 2.0 motor seçeneği gelse onun da fiyatı kabaca 1 mio TL'nin üzerine çıkıyor.

Üşenmedim konfigüre ettim :) Passat orta donanım seviyesinde güvenlik paketi ve açılır cam tavan eklediğimizde  537.000 TL oluyor. ( yine accorddan ucuz) Tabi ki her arabanın kendine göre eksiği/fazlası vardır ama iddia ettiğiniz gibi aynı donanım için 367.000 TL gibi ilave bir araç parası ödemeniz gerekmiyor. Zaten aşağıda standart donanım fiyatlarını da yazmıştım.

Özetle; hem baz hem en üst donanımda passat accord'dan en az ortalama 100.000 TL daha ucuz.. Sanırım artık bu konuda mutabıkız ?

Bunda mutabıksak passat c midir, d midir, e midir.. Hatta daha ileri gidelim passat araba mıdır değil midir tartışabiliriz :D

2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 217 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ekim 07, 2021, 19:33:37 »
Kutay bey, birbirimizi forum vasıtası ile uzun süredir tanıyoruz. Yazıda vurgu olmadığı için yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Gerginleşmeden, tartışmaya sürüklemeden sohbet ortamında  olduğumuzu düşünerek devam ediyorum izninizle..  :saygi:

Temel itirazımı tekrar yazıyorum. Bu vergi sisteminde 2.0 passat ile 1.5 accordu fiyatları üzerinden kıyaslayamazsınız. Accord 2.0 motor seçeneği gelse onun da fiyatı kabaca 1 mio TL'nin üzerine çıkıyor.

Üşenmedim konfigüre ettim :) Passat orta donanım seviyesinde güvenlik paketi ve açılır cam tavan eklediğimizde  537.000 TL oluyor. ( yine accorddan ucuz) Tabi ki her arabanın kendine göre eksiği/fazlası vardır ama iddia ettiğiniz gibi aynı donanım için 367.000 TL gibi ilave bir araç parası ödemeniz gerekmiyor. Zaten aşağıda standart donanım fiyatlarını da yazmıştım.

Özetle; hem baz hem en üst donanımda passat accord'dan en az ortalama 100.000 TL daha ucuz.. Sanırım artık bu konuda mutabıkız ?

Bunda mutabıksak passat c midir, d midir, e midir.. Hatta daha ileri gidelim passat araba mıdır değil midir tartışabiliriz :D

Fehmi Bey, kaynaklı, delilli fiyat vereyim ki durum netleşsin:

Passat 2.0 Elagance fiyatı ( en dolu paket) 907.000 TL  http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat/2021/2-0-tdi-elegance-dsg

Passat 1.5 Elagance ( en dolu paket) 570.000 TL http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat/2021/1-5-elegance-dsg

Accord 1.5 Executive + ( en dolu paket)  560.000 TL

Donanım olarak Accord,  Passat'a tur bindirdiği halde hem 1.5 hem de 2.0 motorda Passat'tan daha ucuz :tamam: Hesap ortada.

Bir de şunu anlayamıyorum daha düne kadar Accord neden 1.5 motor getirmiyor diyenler aha da  getirdi adamlar, üstelik Passat'tan hem daha dolu hem daha ucuz fiyata daha ne yapsınlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ekim 07, 2021, 20:24:06 »

Fehmi Bey, kaynaklı, delilli fiyat vereyim ki durum netleşsin:

Passat 2.0 Elagance fiyatı ( en dolu paket) 907.000 TL  http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat/2021/2-0-tdi-elegance-dsg

Passat 1.5 Elagance ( en dolu paket) 570.000 TL http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/passat/2021/1-5-elegance-dsg

Civic 1.5 Executive ( en dolu paket)  560.000 TL

Donanım olarak Accord,  Passat'a tur bindirdiği halde hem 1.5 hem de 2.0 motorda Passat'tan daha ucuz :tamam: Hesap ortada.

Bir de şunu anlayamıyorum düne kadar Accord neden 1.5 motor getirmiyor diyenler aha da adamlar getirdi, üstelik Passat'tan hem daha dolu hem daha ucuz fiyata yine de yaranamıyor adamlar.

Üşenmeyeceğim tekrar yazacağım..Ben de ilgili markaların sitesinden aldım fiyatları..

1,5 passat; 415-470-570 bin TL
1,5 Accord ; 540 -560 bin TL

Hala 2.0 passat 900.000 diye yazıyorsunuz.. ben de size diyorum, 2.0 accord olsa onun da fiyatı 1 mio TL olacak..

Bir de işe başka yöününden bakalım.. Her şey donanım mıdır ? Accord, passattan daha donanımlı ve hemen her kullanıcı da bunun farkında.. sizce neden passatın yarısı kadar satmıyor/ satılmayacak ?
2017 C-HR Hybrid Diamond