0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hüseyin Bey, mübalağa yapmayın aracı alalı bir yıl olmadı daha Bu arada arabamın gizli hayran ve takipçileri de ortaya çıktı, laf aramızda Selman ve Hüseyin Beylermiş favoriye bile almışlar Oysaki bu sayfada aracımı satılığa çıkardığımı söylememiştim ama Selman Hoca bir ara mesaj atıp talipli bile olmuştu Yalan mı Selman Hocam?
Valla hocam yalan yok favorime hiç almadım. Toplasan kaç tane premium var ki? Haliyle fiyatlar aklımda kalıyor Talipli demiyelimde bilgi amaçlı yazmıştım sizin fiyatınız zaten yüksekti belki dost işi uygun fiyata alırım diye düşünüyordum alternatif olarak Antalyada bir araç daha vardı ama o satılmış. Gerçi benim araç satılmadan başka araç alamıyorum ama satsamda alacağım araç rotamı şuan eski kasa dolusu yerine yeni kasa boşunu alma yönünde değiştirdim Ama nasip bu belli olmaz 220ye verirseniz hemen imzaları atabiliriz
Hayırlı olsun Tekin Bey, gerçekten akıllıca bir alış veriş olmuş.güzel günlerde, kazasız, belasız kullanın İnşAllah Bu arada eski arabalarınız da çok temizmiş
Yeni aracınızı iyi günlerde kullanın,hayırlı olsun ben de güzel bir karar olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim Tokay Bey,Antalyada trafik genelde oldukça akışkan ve sabah-akşam merkez trafiğine girme zorunluluğum da olmadığından Civic'e göre yakıt tüketim farkı çok olmayacak gibi görünüyor. Yaşadığımız yer biraz tepede ve biraz sapa bölge olduğundan oğlumu okula ben götürüp getiriyorum, ara sokaklarda 1 - 2 - 3 vites sürati dur kalk şeklinde olmasına rağmen, dolu depo ile başladığım ölçüm şimdilik 7.4L/100km. Yarı depodan sonra belki biraz daha aşağı iner diye düşünüyorum, tabii bu değer, bu şartlardaki ortalama. Aynı otomobil başka şartlarda daha düşük veya daha yüksek ortalama çıkarabilir. Üzerindeki sevmediğim marka E sınıflı Bridgestone Dueler lastiklerin yakıt tüketimine pozitif yönde etki etmeside cabası.2 - 3 yıl sonra daha da sertleştiklerinde kışlık lastiğe geçerim. Bazı markaların C sınıflı kışlıkları bu lastiklerden daha az yakıt tükettirirken daha kısa mesafede durmasını sağlayıp daha az ses çıkarabiliyor. Fabrikaların ucuz lastiklere yönelmelerini anlıyorum.Bu arada Honda Accord'un web sitesinde fiyatları açıklandı. Honda Civic ile aynı kasaya sahip olan Accord'da daha kaliteli iç mekan kullanılmış, yüzü ve arkası makyajlanmış.Honda Civic 1.6L Executive çıkıyor olsaydı 336.000 TL'den satılıyor olacaktı.Makyajlı Civic = 1.5 Turbo olan Accord'un fiyatı 225 bin TL daha fazla farkla 561.000 TL olarak açıklanmış.Civic sahiplerinin Accord'u hayal edeceklerini düşünmüyorum. Hele Civic Sedan 1.5 Turbo RS sahipleri hiç düşünmeyecektir.Diğer taraftan hem hacmi, hem de donanımı ve fiyatıyla City daha ilgi çekici olacaktır.
Büyük bir Suv'a göre yakıt çok normal, tavanın arka kısmı basık değil, resimlerden gördüğüme göre, araçta arkada çocuklar için ek koltuk var mı? sanki 7 kişilik oluyor,4x4 diyor 4 tekerden çeker mi? zaten motor, tork vs söyleyecek bir şey yok, hepsi yerli yerinde....
Boşuna getirmişler. Klasik japon d segment bir araba. Şöför koltuğuna oturan kesinlikle farklı bir arabadayım demez. Hiçbir yenilikçi tasarım yok. Vites kolçak bölgesi, multimedya bölgesi, göğüs tasarımı sıradanın sıradanı. Arkada kocaman bir şaft tüneli. 3-5 kişi hariç kimse almaz bunu.
Hayırlı olun Tekin Bey, keyifle kullanın.