10,000 bakımım geldi. Acaba LPG filtresi değiştirmeli miyim? Ben halen LPGde kullanıyorum. Zira bulunduğum yerde LPG halen çok daha ucuz.
LPG garantisinin devamı için her 10.000'de bir bakımın yapılması gerekiyor. Yoksa LPG kitiniz garantiden çıkabilir.
10,000 bakımım geldi. Acaba LPG filtresi değiştirmeli miyim? Ben halen LPGde kullanıyorum. Zira bulunduğum yerde LPG halen çok daha ucuz.
LPG enjektörlerinin sağlığı için değiştirmenizi tavsiye ederim.
Lpg kitinin markasına göre değişmekle birlikte 10-15 bin km'de bir bakım şart ama siz derseniz ki bende para çok; yağ bakımı bile yaptırmayıp 40-50 bin km sonra sıfır motor alabilirsiniz
Teşekkürler yorumlar için. Yeterince zengin olsaydım Type-r ya da Accord binerdim valla:)
Ne yazık ki bı benzin fiyatı artacak tekrar lpg ye geçeceğiz.
İster benzin ister lpg olsun arabanın performansa göre yakıt gerçekten güzel
Lpg petrol’den en az çıkan ürün. Üretiminde doğalgaz da var. Doğalgazın fiyatı çok arttı. Türkiye’de de lpg tüketimi çok arttı. Ben eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.
Çok eskiden lpg benzinin 1/4’i idi. Sonra 1/3 oldu. Sonra 1/2 oldu. Duruma bakarsanız lpg’nin zaman içinde zamlanması görülüyor
Uzun aradan sonra gözlemlere devam,4000 km yi aştık
Her 100 km de 0,7 litre benzin harcıyor.
İstanbula git gel yol bilgisayarı 5,3 litre hız 110-120 arası
35,5 litre gaz ile 555 km yaptı artı yaklaşık 4 litre benzin
Şehir içi de 7,0 7,3 görünüyor
Gayet güzel değerler…..
Süfer değerler. Ben ne kadar benzin yaktığını ölçemedim daha
Direkt enjeksiyonlu sistem. Zaten tasarruf kalmadı. Varsa da bakımıyla, ileride muhtemel çıkaracağı sorunlarıyla tasarrufun fazlasını cebinizden çıkaracak. Neden hala lpg?
Suanda benzinle kullansaniz daha tasarruflu olur
Önerileriniz için teşekkürler...
LPG kullanmıyorum diyerek söze başlayalım önce….
AFR ayarı yaptırdım ve çok merak ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Benzin takviyesi yoğun gaza basmadan sonra ve gazsız ilerlemede devreye giriyor. Motor freni gibi
Ayrıca ayardan sonra gazdan ayak çekmeden sonra tekrar gaza basıldığında olan silkelenme ortadan kayboldu.
Ama şu fiyatlarla benzine devam…
Fatih Bey kitiniz ne? AFR ayarı manüel mi yapıldı yoksa hazır güncel config mi attılar? Nerede yaptırdınız?
Landirenzo, gezici bi arkadaş var o yaptı afr ayarını Volkan.
Tupayari.com diye sitesi var
Ben de 1.6 aracıma ekim ayında Volkan'a AFR ayarı yaptırdım. Hem performansı arttı hem de yakıt tüketimi azaldı. 05342434468 numaradan mesaj yazarak ulaşabilirsiniz. Aylık rota belirliyor. Sizin yaşadığınız memlekete geleceği zaman önceden bilgi veriyor ve Whatsapp grubu kuruyor. Adam işin kurdu. Burada Mutlu Bey ve Ümit Bey tavsiye etmişti, sağ olsunlar. Selamlar
Mesaj Birleştirildi: 09 Ara, 2021 20:34
Normalde Antalya'da yaşıyor. Şu an Marmara Bölgesi'nde. Kocaeli civarında.
Ben de 1.6 aracıma ekim ayında Volkan'a AFR ayarı yaptırdım. Hem performansı arttı hem de yakıt tüketimi azaldı. 05342434468 numaradan mesaj yazarak ulaşabilirsiniz. Aylık rota belirliyor. Sizin yaşadığınız memlekete geleceği zaman önceden bilgi veriyor ve Whatsapp grubu kuruyor. Adam işin kurdu. Burada Mutlu Bey ve Ümit Bey tavsiye etmişti, sağ olsunlar. Selamlar
Mesaj Birleştirildi: 09 Ara, 2021 20:34
Normalde Antalya'da yaşıyor. Şu an Marmara Bölgesi'nde. Kocaeli civarında.
ALEYKÜMSELAM,
Volkan işin kurdudur benim sattığım Corona içinde çok güzel ayar yapmıştı aşağıda verilen numaraya msj atınca bölgenizi ve aracınızı belirtirseniz geldiği zaman bilgi verir.
Ümit Bey bahsetmişti. Hataya da gelir umarım yakında. Yarın uygun bir saatte ulaşacam kendisine
Ümit Bey bahsetmişti. Hataya da gelir umarım yakında. Yarın uygun bir saatte ulaşacam kendisine
Tüp ayarı.com diye bir adresi olması lazım,orada güzergah lar listeli olacaktı,
İsmi : Volkan öztokmak
Mesaj Birleştirildi: 10 Ara, 2021 01:00
Şu bağlantıdan inceleyebilirsiniz,
https://wa.me/c/905342434468
Sanki ekim ayında Hatay civarına gelmişti.
Evet gelmiş. En yakın yeni yılda gelecek. Anlamadığım şu, Landirenzo diyor ki hazır config var manuel ayarlama mümkün değil. Bu adam nasıl manuel config atıyor?