0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2021 model 1.5
1.5 LPG izlenimlerim serisi devam ediyor. Araç şu an tam 4.000 km’ye ulaştı. 35 litre LPG ile en yüksek 535 km en düşük 415 km götürdü. 0 km’den şimdiye kadar toplam 400 TL’lik benzin aldım (4x100 TL olarak) şu an çeyrek deponun üzerinde var. Ancak aracı nadir de olsa benzinde sürdüğüm oluyor. (LPG bitince istasyona gidene kadar ve performansı merak eden arkadaşlara spor modu gösterirken)Araçla sadece 1 kez uzun yol yaptım henüz. Hataydan Kızkalesine tatile gidip geldik. (350km x2) Kızkalesindeyken de Silifkeye kadar açıldık. Araç giderken 5.7l/100km, gelirken de 5.2l/100km gösteriyordu. 1,5 depo LPG bu mesafeyi götürüp getirmeye yetti.Bu kadar çok km yapan biri olarak iyiki LPG taktırmışım diyorum. Herkese de Landirenzo kiti öneriyorum.
Aracı bayiden çıkardıktan sonra lpg'yi kendiniz taktırsaydınız minimum 1500-2000₺ daha az ödeyecektiniz. Ayrıca motor garantisi sadece landirenzo'da yok, tüm lpg kitlerinde mevcut hatta landirenzoyu 5'e katlayacak markalar var (prins silverline gibi). Misal Zavoli Bora obd'li kiti kendim taktırdım aynı şekilde motor garantisi var. Ayrıca; sizin motor garantiniz toyota kısmında yok ama bayi kendi anlaşmalı yerinde taktırdığı için inisiyatif alıyor, yani başka bir bayiye motor arızası yüzünden gitseniz garantiye sokmayabilirler. İlaveten; lpg'ci tarafından verilen "motor garantisi"de genelde AXA sigorta tarafından kesilen, belirli teminatları ve şartları olan bir çeşit kasko gibi birşey.
Prins silverline bu arabaya olmaz. Çünkü bu arabaya sıralı sistem olmaz. Prins takacağım derseniz Prins vsi di olur ancak. O da en son 1200 Euro falandı. Seçenekler sınırlı. Lovato Atiker ya da Brcnin direkt enjeksiyon kitleri olabilirdi Landirenzonun yerine. Garantiyle alakalı soylediklerinize katılıyorum.