0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce de yakıt değerleri paylaşmıştım. Araç 15 bin km oldu.Karadeniz sahil yolu gidiş erzurum üzerinden dönüşYüzde 90 uzun yol 110-120 hız. Toplam 2883 km yol196,93 lt lpg 10,23 lt benzinHer 100 km de 0,36 lt benzin eklemişHer 100 km de 0,68 lt lpg harcamış
Yakın zamanda 1.5 için lpg montaj fiyatı alan veya yaptıran var mı? Hangi marka laç lira? Teşekkürler.
Çoğu yer BRCden başkasını takmıyor çünkü neredeyse OEM bir kıt yapmışlar. 1000 kilometrede 1.5 litre LPG yakıyor. Candan mühendislik (İstanbul) 16000 lira fiyat verdi. Ben showroom üzerinden yaptırdım. 2000 kilometre oldu gayet memnunum. Yakıt tüketimi klasik, yol bilgisayarından tam yüzde 20 fazla LPG yakıyor. Soguk motorla 500 metre gitmeden LPGye geçiyor (dışarısı 15 dereceyken)
Hayırlı olsun,ilk LPG ye geçiş ısısı çok düşük ayarlanmış yada devire göre geçiş ayarlanmıştır,500 metre mesafede Lpg'ye geçmesi hiç iyi değil motor için zararlı olur,heleki soğuk motorda daha kötü bir durum bu,ısı yada devir hangisine ayarlanmışsa biraz yükseltmeniz iyi olur.
Brc maestroda ayar yapilmiyor hazir program var , benim aracimdada brc maestro var cogu zaman direk lpg de calisiyor hic tekleme vuruntu olmuyor sonucta arac karma tuketime sahip
Afr ayarı için Ankara'da önerebileceğiniz düzgün biri var mı? landirenzo kitinde 3 depo lpg'ye 1 depo benzinmiş, BRC 1000 km'de max 2-3 lt benzin dedim adam inanmadı olmaz öyle şey falan diyince ben de çok itibar etmedim kendisine
Ankara'da Quattro garraj var ama dışarıdan gelenlere afr ayarı yapıyorlarmı bilmiyorum sorup öğrenmeniz lazım ama bu işi hakkıyla yapan Volkan öztokmak var genelde rota oluşturarak geziyor kendisine WhatsApp üzerinden yazarsanız cevap verir bulunduğunuz şehire gelmeden önce bildirim yapar VOLKAN ÖZTOKMAK.+905342434468;