0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin konuyu daha önce okumuştum hatrımda,cam filmi çekmek için kapı fitilini ne için söktüler hala anlamış değilim,bu güne kadar çektirdiğim cam filmi için hiç bir araçta ne fitil nede trim parçası sökülmedi.
Bu cam filmlerinin 0 koyisi var mı? Ne anlamı var? Demeyin UV yi kesmesi bile büyüj avantaj olur. Yasal anlamda da sorun çıkarmaz.
En ön cama çok iyi bir işçilikle bu Llumar air serisi uygulansa fark edilmeyebilir mi? Bir de cam filminin yasaklanma nedeni bu air serisinde yok bari buna izin versinler. UV ışınları asıl ısıtan faktör.
Atr 35 ve Air 80Arka camda rezistans çizgi izleri çok inceldi. Görüşü etkilemiyor. ön camdaki durum ise şöyle, gündüz camda film var yok belli değil. Görüşte değişiklik yok. gece, eskiye nazaran bulanıklık daha iyi. Bulanıklık nasıl var? Sadece karşı far ve stop fren lambasında ışık az bir şey dağılıyor. Bunun haricinde gündüz gibi gece görüşünde fark yok. Zifiri karanlık veya aydınlatmalı yolda sorun yok. Görüş kaybı yok. Bu dağılma olayına da göz alışıyor. Sorun olmuyor
ayni filmler bende de var.. Simdi kac liraya yaptirdiniz?
Ben dd 5 sene once hepsini galiba 400 tl ye yaptirmistim. Filmun rengunde hic acilma olmadi.. Kalite kendini belli ediyor.koluma gelen gunes hic yakmiyor..
Dostlar selam,Son zamanlarda aracına sonax'ta cam filmi yaptıran oldumu,artı eksi yönlerinde görüşlerinize ihtiyacım var.
1 sene önce yaptırmıştım. Memnun kalmıştım sonax ın cam filminden gündüz koyu, gece biraz açık renk gibi duruyordu. Hiç çizilmedi de 1 senelik süreçte. Ama kışın yaptırmanızı tavsiye etmem, pastırma sıcaklarını bekleyin derim.
Bir soru da ben ekleyeyim, cam filmi yapıldığında taş çarpmasına karşı mukavemette bir değişim oluyor mu acaba, bununla ilgili bir araştırma gören oldu mu?Özellikle ön camdan dolayı araçlarda arka bölüm daha serin kalabiliyor güneşli yerlerde.
Eskiden ( eski soforler)cama tas carparsa cam kirilmasin diye cama ellerini koyarlardi .bunda da ayni olur herhalde.. ayrica arka cam kirilirsa cam dagilmiyor.
Evet, hatırladım Mahmut Bey, ayrıca arka son dingilde çift teker olan araçların teker arasına taş girerdi ve çok tehlikeli olurdu arkadan gelen araçlar için. Ben de filmin olumlu yönde etkili olacağını düşünüyorum bu konuda, yine de araştırmak gerek.