Gönderen Konu: Cam Filmi Konusu  (Okunma sayısı 206768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Cam Filmi Konusu
« Yanıtla #980 : Eylül 19, 2022, 22:35:13 »
selam  arkadaslar bugün cam filmcide 2019 vision aracima cam filmi yaptirdim usta illa 3 numara yapalim dedi on cam haric hepsine yapildi ancak arabayı aldigimda hava kararmisti içine oturdugumda bildigin tunele girmis gibi oldum dikiz aynasindan zor gormeye başladım biraz pisman oldum since on iki camı sokturup 2 numarayami cevirsem

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #980 : Eylül 19, 2022, 22:35:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 73000
  • Model Yılı: '13
  • 69 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #981 : Eylül 19, 2022, 22:46:37 »
Bence acele etmeyin. Bana da çok karanlık gelmişti şimdi alıştım. Sadece gece park ederken camları indirmek zorunda kalıyorum. Onun dışında çevrenin meraklı bakışlarından sıyrılmak güzel. Bu arada 2 numara da koyudur.
1.33 Auris Life 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '18
  • 4 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #982 : Eylül 20, 2022, 08:35:37 »
Markalı bir film mi kullandınız bilemiyorum ancak 3 numarada ısrar edilen durumlarda genellikle çok fazla açılma meydana geldiği için 3 numarada ısrar ediyorlar. Ben de benzer bir durum yaşadım, usta 3, ben 1 de ısrar edince abi 1 yaz geçir zaten 2 numara 1 gibi olacak demişti ve 2 numara yaptık, 1 sene sonra 1 gibi oldu. garantisiz ürünlerde genellikle 1 ton renk açılması yaşanıyor. koyu filmde çok rahatsız oluyorum, sanırım astigmat nedeniyle hiçbirşey göremiyorum. eski mercedes lerde hafif mavimsi renkli cam var ya bana o türde bişey lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #983 : Eylül 20, 2022, 09:53:11 »
Valla markali ama hiç duymadigim bir marka sunflexmi ne komple on cam haric 400 verdim bugun gidip 2 yemi cevireyim diyorum iceri zindan gibi oldu gündüz deneyimlemedim daha ama acilacagini bilsem ellemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #984 : Eylül 20, 2022, 10:36:17 »
Ben llumar taktirdim. Neredeyse 6 yil olacak.  2 numara yaptirmistum. Cok hafif acilma belki olmustur belki olmamistir.

"Abi bu seneye acilir" diyenlerden uzak durun bence...
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '23
  • 13 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #985 : Eylül 20, 2022, 10:58:24 »
Geçen ay 3m marka cam filmi taktırdım orjinalini bulursanız mükemmel  bir görüntü kalitesi var. İçeriden gayet aydınlık ve ısıyı geçirmiyor dışarıdan ise içerisi görünmüyor. (Orijinallerde sertifika belgesi veriyorlar.)
2023 hibrit corolla flame x pack....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #986 : Eylül 20, 2022, 20:02:46 »
Valla arkadaslar filmi sokturmeye karar verdim cuma günü 3 numara çok karanlık bu aksam 100 km yol yaptim gorusu çok etkiliyor yan ve dikiz aynalari secemiyorum ama simdiki korkum arka cam sokulurken rezistans bozulmasi korkusu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #987 : Eylül 20, 2022, 20:09:25 »
Valla arkadaslar filmi sokturmeye karar verdim cuma günü 3 numara çok karanlık bu aksam 100 km yol yaptim gorusu çok etkiliyor yan ve dikiz aynalari secemiyorum ama simdiki korkum arka cam sokulurken rezistans bozulmasi korkusu
Sadece ön camları söktürüp 1 numara yaptırabilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #988 : Eylül 20, 2022, 20:19:41 »
Esim kullanirlen orta aynayida kullaniyor arka çok karanlik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #989 : Eylül 20, 2022, 20:21:57 »
Eger markali (kaliteli) malzeme ise guzel bir iscilikle bir sey olmuyor.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Merhaba
  • Kilometre: 9900
  • Model Yılı: '21
  • 84 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #990 : Eylül 20, 2022, 23:44:29 »
Aynen Mahmut bey,
Benim aracımda orijinal 2 numara LLUMAR var ve 3,5 yıldır en ufak bir ton değişikliği olmadı.
Dışardan içerisi oldukça az seçilebilmesine rağmen içerden dışarısı yokmuşa yakın bir hissiyatla görülüyor.
Aracımı sitemizin kapalı garajına park ediyorum ve oldukça az aydınlatma olmasına rağmen cam indirme ihtiyacı hiç hissetmedim.
Ayrıca sıcaklığı da çok güzel düşürüyor.
Cam filmi yaptırırken gerekirse noname ürünlerin 2-3 katı fiyat verip orijinal ürün yaptırmak hem uzun ömürlü , hem performanslı, hem de keyifli bir kullanım için çok önemli.
2022 Toyota Corolla Dream Multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #991 : Eylül 21, 2022, 10:14:55 »

Cam filmi yaptırırken gerekirse noname ürünlerin 2-3 katı fiyat verip orijinal ürün yaptırmak hem uzun ömürlü , hem performanslı, hem de keyifli bir kullanım için çok önemli.

Kesinlikle katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 145000
  • Model Yılı: '16
  • 73 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #992 : Eylül 21, 2022, 10:29:14 »
Benim aracımda da, filmler eskimiş durumda sanırım 5 yılı geçmiş. Ön cam dahil olmak üzere komple ekim ayında yaptırmayı düşünüyorum. 3M yaptıracağım, ön cama kaç numara önerirsiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #993 : Eylül 21, 2022, 10:45:41 »
Benim aracımda da, filmler eskimiş durumda sanırım 5 yılı geçmiş. Ön cam dahil olmak üzere komple ekim ayında yaptırmayı düşünüyorum. 3M yaptıracağım, ön cama kaç numara önerirsiniz?
Ön cama önermiyorum, polis eğer ön camda film yoksa ve film çok koyu değilse birçok uygulamada bir şey demiyor ama ön camda film varsa affetmiyor. Bu konu benim için çok önemli değil diyorsanız da zaten 2 numara üstüne çıkamazsınız, 1 numara da zaten var yok arası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #994 : Eylül 21, 2022, 10:46:52 »

Ön cama renksiz film yaptirin bence( gunes gecirgenligi ayni sadece siyah degil). Ön cam
kesinlikle yasak. En azindan vizede farkina varilmaz.
Benim ön camda llumar air 80 var. Renksiz. 3 defa vizeye girdim farkedilmedi..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 127 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #995 : Eylül 21, 2022, 11:04:33 »
Kanunen yasak değil, ancak şöyle bir ayrıntı var, film yapılmışsa içerden bakınca dışarıyı görmeyi engellememesi lazım, bizim polisler bunu dışardan bakınca içerinin görülmesi olarak anlıyor, malum polis devletiyiz, her şey terör vs için düşünülmek zorunda, oysaki filmin amacı hem UV ışınlarını keserek kanser vakalarını azaltmak, hem de ısıyı azaltarak enerji ihtiyacını azaltıp doğa kirliliğini azaltmak. Tabii böyle şeyler bizim gibi ülkeler için komik şeyler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 73 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #996 : Eylül 21, 2022, 11:21:04 »
Ön cama renksiz film yaptirin bence( gunes gecirgenligi ayni sadece siyah degil). Ön cam
kesinlikle yasak. En azindan vizede farkina varilmaz.
Benim ön camda llumar air 80 var. Renksiz. 3 defa vizeye girdim farkedilmedi..

Ön camda yok şuan en düşük olanı yaptırmayı düşünüyorum. Yeşil renkli var sanırım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #997 : Eylül 21, 2022, 11:31:39 »
Ön camda yok şuan en düşük olanı yaptırmayı düşünüyorum. Yeşil renkli var sanırım..
Ön cam için şeffaf olan UV filtre görevi gören renksiz filmler var, aynı zamanda gece yolculuklarında karşıdan gelen far yansımalarını da kırıyor.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 73 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #998 : Eylül 21, 2022, 11:36:34 »
Ön cam için şeffaf olan UV filtre görevi gören renksiz filmler var, aynı zamanda gece yolculuklarında karşıdan gelen far yansımalarını da kırıyor.

Ümit bey, gece sürüşünde gerçekten farlar çok yorucu özellikle benim gibi gözlük kullanıyorsanız, hem gözlük camının bunu engelliyor olması hem de aracın ön camının temiz ve yansıma engellemesi gerekiyor ön camı istememin sebebi bu benimde. Biriken kireç noktaları içinde pasta işleminde söyleyip temizleteceğim, önce pasta cila far temizliği yaptırıp sonra film yaptırayım diyorum. 3M bayisi ile oto kuaförü farklı fiyat verdi ayrı ayrı yaptıracağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #999 : Eylül 21, 2022, 12:07:39 »
Ümit bey, gece sürüşünde gerçekten farlar çok yorucu özellikle benim gibi gözlük kullanıyorsanız, hem gözlük camının bunu engelliyor olması hem de aracın ön camının temiz ve yansıma engellemesi gerekiyor ön camı istememin sebebi bu benimde. Biriken kireç noktaları içinde pasta işleminde söyleyip temizleteceğim, önce pasta cila far temizliği yaptırıp sonra film yaptırayım diyorum. 3M bayisi ile oto kuaförü farklı fiyat verdi ayrı ayrı yaptıracağım.
Temizlik dıştan yapılır film için engel değil, temizliği kendinizde yapabilirsiniz kil ile basit bir işlem uygulama video ları var.
TOYOTA CORONA 3S FE