0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla arkadaslar filmi sokturmeye karar verdim cuma günü 3 numara çok karanlık bu aksam 100 km yol yaptim gorusu çok etkiliyor yan ve dikiz aynalari secemiyorum ama simdiki korkum arka cam sokulurken rezistans bozulmasi korkusu
Cam filmi yaptırırken gerekirse noname ürünlerin 2-3 katı fiyat verip orijinal ürün yaptırmak hem uzun ömürlü , hem performanslı, hem de keyifli bir kullanım için çok önemli.
Benim aracımda da, filmler eskimiş durumda sanırım 5 yılı geçmiş. Ön cam dahil olmak üzere komple ekim ayında yaptırmayı düşünüyorum. 3M yaptıracağım, ön cama kaç numara önerirsiniz?
Ön cama renksiz film yaptirin bence( gunes gecirgenligi ayni sadece siyah degil). Ön cam kesinlikle yasak. En azindan vizede farkina varilmaz.Benim ön camda llumar air 80 var. Renksiz. 3 defa vizeye girdim farkedilmedi..
Ön camda yok şuan en düşük olanı yaptırmayı düşünüyorum. Yeşil renkli var sanırım..
Ön cam için şeffaf olan UV filtre görevi gören renksiz filmler var, aynı zamanda gece yolculuklarında karşıdan gelen far yansımalarını da kırıyor.
Ümit bey, gece sürüşünde gerçekten farlar çok yorucu özellikle benim gibi gözlük kullanıyorsanız, hem gözlük camının bunu engelliyor olması hem de aracın ön camının temiz ve yansıma engellemesi gerekiyor ön camı istememin sebebi bu benimde. Biriken kireç noktaları içinde pasta işleminde söyleyip temizleteceğim, önce pasta cila far temizliği yaptırıp sonra film yaptırayım diyorum. 3M bayisi ile oto kuaförü farklı fiyat verdi ayrı ayrı yaptıracağım.