0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaptırdım. Atr 35 bana koyu geldi. Keşke ön yan camlara 50 yaptırsaydım. Yeni olduğu için yorum yapmak istemiyorum. Biraz zaman geçsin fotolarla birlikte koyacağım
hayırlı olsun.. fiyat nedir?
Ayni filmler bende de var... On camda dagilmayi ben hissetmedim.. Geceleri sari camli gozluk takiyorum.gelen ısıgın gozu almasini kesiyor.Arka camda da dediginiz cizgiler var ama cok ta takmiyorum. Bana arka cam icin atr degil atc onermislerdi. ( atr de metal icerik daha fazla denmisti)
Llumar Atr 50 var aracımda gece sürüşü ve gündüz performansı gerçekten tatmin edici insanlar sırf ucuz diye maalesef ön camlarına kalitesiz piyasada 1 numara diye geçen cam filmlerini yaptırıp gece sürüşü yaptıklarında tabiri caiz ise kör gitmeye çalışıyorlar.Yaklaşık 3 ay önce bütün camlara 1500 ödedim ve bütün aracın işçiliği 3.5 saat sürdü yaptıracak arkadaşlar instagrmdan Llumar hesabından bulundukları yerdeki saticıyı bulabilirler çünkü bununda sahteleri mevcut amerikan cam filmi adı altında cayır cayır yapılıyor maalesef
selamlar, 19.06.2021 de ataşehir ziebart ta cam filmi uygulaması yaptırdım, fikir vermesi için deneyimleri paylaşmak isterim.telefonda pazarlıkla sadece ön/arka yan camlar(toplam 4 cam) için nakit 750tl fiyat aldım. firmada ikram, muhabbet karşılama çok iyi. maliyet sebebi ile arka cama bod perde düşünüyordum, firmadayken ısrarla arka cama da yaptırmamı istediler fakat fiyat olarak 1200tl den aşağı düşmedikleri için yaptıramayacağımı belirttim; üzerimde 950tl nakit vardı bu fiyatı kabul etmediler. Gelelim uygulama kısmına, aracı kapalı alana aldılar, kontak açık, farlar, iç aydınlatmalar, havalandırma çalışmakta kısaca teyp hariç akü bitirecek herşey aktif:) ben bekleme odasında kahve içiyorum:) araca bakmaya gittiğimde, belirttiğim tüm aksamların aktif olduğunu gördüm ve uygulamayı yapan personel o esnada cam açma tuşuna bastı, cam açılmadı:) içimden akü bitti dedim, ilgili personelde çaktırmadan müdürünü çağırıp durumu iletti. bu arada bana bilgi vermiyorlar. akü şarj aleti bağladılar camlar aktif hale geldi, işleme devam ettiler. bu arada hiç bir camın kenarına havlu serip sudan elektirik aksamını korumaya çalışmadılar. pandizotların, fitillerin sökülmeyeceğini belirttikleri ve bu yönüyle ziebartın diğer firmlardan üstün olduğunu telefonda ve yüz yüze belirtmelerine rağmen aracın pandizotlarını esneterek fitilleri çıkartmışlar. keşke komple camları söküp film taksalardı. bu arada ben akü derdine düştüm butün moralim bozuldu. işlemleri yapan personelin fitilleri geri takarken kapılara yüklendiğinide görünce iyice yapılan işten soğudum.bu süreçte telefonda ve yüzyüze muhattap olduğum firma satış müdürü Tuncay beye gidip kapı fitil sökmüyorsunuz değil mi diye sordum, bazı araçlarda söküyoruz dedi. telefonda marka model bilgisi verdiğimi ve sökmeden işlem yaptığınızı belirttiğiniz halde fitillerin söküldüğünü söylediğimde, müdür, ben başında değildim personel sökmüş dedi. yakışmadı dedim, sonrasında kusura bakmayın, inanın hiç bir aracınkini sökmüyoruz vs. neyse aracın işlemi tamamlandı kontrole çıktı kelebek camlarda kalkma var. Tuncay bey , yarım saatiniz var mı diye sordu; ben kelebekte olan filmlerin sökülüp tekrar takılacağını varsayarak, var dedim. aracı tekrar içeri aldılar arka cama ücretsiz olarak 2 numara film çektiler, Tuncay bey bu benden diye belirtti:) 750 lirayı ödeyip işletmeden ayrıldım.2007 aurisime, lumar Ahmet te film çektirmiştim, o dönem için 600 lira ödemiştim atr serisine. kapı pandizotlarını sökeceklerini belirtmişlerdi ve bilerek gitmiştim. camları dışarı alıp film çekmişlerdi kusursuz işçilikle işletmeden memnun olarak ayrılmıştım. ziebarttan memnun kalmadım film çok iyidir diyecek birşeyim yok fakat işçilik kötü. lumar atr serisinde yanılmıyorsam ışık geçirgenliği farklı olan 5 ton var, ziebartta sadece 3 ton var.bu arada akü bitmemiş, akü şarj aletini bağlayan arkadaşın dediğine göre akü kendini korumaya aldığından cam modülü çalışmamış.
bu hangi ziebart acaba ?
Istanbul Atasehir ziebart
4.levent sanayi ve bostancı ziebartları yıllardır kullanırım hiç böyle bir sorun yaşamadım, sanırım bu uygulayan işletme ile alakalı bir durumayrıca ziebart film bir kere yapıştımı kolay kolay sökülmez ve uygulama sonrası 3 gün araç camları açılmamalı oluşabilecek hava kabarcıkları ise 2 günde kendi kaybolur ve yıllarca sorunsuz kullanırsınız, size sanırım iyi bir usta da denk gelmemiş anlattıklarınızın hiç yaşanmamış olması gerekirdi, ziebart sonuçta babamın oğlu değil savunmam ama piyasadaki en iyi film ve uygulama noktasıdır benim görüşümce verdiğiniz paranın hakkını alırsınız, geçmiş olsun
her şeyde olduğu gibi isim değil yapan usta önemli.
çok doğru. dün ön yolcu kapısının üzerinde olan iç plastiğin(temsili resim ekledim) dışarıdan bakıldığında 1 cm kadar yukarıda durduğunu, fitili tam kapatmadığını fark ettim. bu sabah tekrar firmayı ziyaret ettim eski haline döndüremediler, biraz daha göze batmayacak şekilde oturttular. fitili ters yönlü takmış olabilirler mi?
Merhabalar arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istedim. E160 kasa 2018 Corolla aracım var ikinci sahibiyim ilk sahibi alırken arka ve arka yan camları serviste cam filmi yaptırarak almış. Ben şimdi ön yan camlara da film yaptırmak istiyorum. Toyota yetkili Servis ile sadece ön yan camlar için görüştüm 400₺ fiyat verdi. llumar için yetkili bayiyi aradım kalitesine göre 500, 700 ve 1000₺ fiyat verdi. Sormak istediğim serviste hangi marka cam filmi kullanıyorlar ? Serviste aracına cam filmi yaptıran varsa memnun mu ve marka konusunda bilgi verebilir mi ?
merhaba, bulunduğunuz bölgede olan yetkili servise göre kullanılan cam filmi markası farklılık gösterebilir. pendik dumankaya ya sorduğumda vette marka cam filmi kullandıklarını belirttiler. geçmiş tarihte samsun derindere de 3m kullanıyorlardı. serviste yapılan işlem 2 yıl garantili, lumar vs de yaptırırsanız filmlere göre garanti süreleri değişiyor. ben kalitelidir diye ziebart ta işlem yaptırdım, işçilik kötü olduğu için pişman oldum, ama bayi yaptığı işin arkasında; arka ve sol arka yan cam hariç tüm filmleri söküp tekrar işlem sağladılar. sizin yerinizde olsam aracı 2 yıl için de satma ihtimalim varsa kapı fitil vs sökmeden en ucuz neresi yapıyorsa orada işlem sağlatırım.