0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Film için iki alternatifim var. Llumar atr serisi 650 TL, ön cama şeffaf air 80 700 TL toplam 1350 TL. İkincisi Vette 350 TL, ön cam şeffaf dahil fiyat 700 TL. Sizce bu iki seçenekten hangisi mantıklı. Aracı en az 6 sene kullanmayı düşünüyorum. Arka ve ön cama uygulamayı dışarıdan yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Bu rezistanslara zarar nasıl veriyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hiç bir cama dışardan uygulama yapmazlar. Ölçü alırlarken mi gördünüz acaba?
Haklısınız videonun devamını izledim, dışardan ölçü alıp içerden çekiyorlarmış filmi. Sizin fikriniz nedir? Vette mi? Llumar mı? Ön cama da şeffaf çektirmek sağlıklı olur gibime geliyor.
Düzce yetkili servis, Llumar taktıklarını söylemişti bana geçen hafta bakım yaptırdığımda. Fiyatı da yalan olmasın 700 müydü 800 müydü neydi.
Merhaba. Ben de hybrid corolla için llumar atr serisi ve ön cama air80 yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç çekimcem var ama. Sizlerin görüşünü merak ediyorum. Filmi bahçelievler’de afm llumar’da yaptıracağım. Llumar sitesinde bayi olarak gözüküyor. Aynı kişinin florya’da da yeri var. Çekince 1; yapacak arkadaş uyardı. Özellikle corollo’da arka filmi sökerken rezistans kopuyor dedi. Diğer araçlarda nadir kopma oluyor dedi. Çekince 2; ışık kırılmaları. Arka ve ön camda ne düzeyde kırılma yaşarım? Gece yolculuğu yapıyorum. Çekince 3; çarpışma önleme, adaptif hız sabitleme vs gibi şeylerin ön camda sensörü var. Film bu sensörü etkiler mi?Fikir; amacım görünüş değil, güneşten korunmak, sıcak arabaya oturmamak, klima tasarrufu. Malum bizde klima elektrikli 50 numara yaptırsam çok mu açık kalır?
Cam filmi konusunda bir ara kontrollerde söküldü ,ceza yazılıyor diye haberler çıkmıştı,sonra araya seçimler girdi bu işler beklemeye alındı denildi,cam filmi iyi bir marka olunca epeyce pahalı,numarasını yönetmeliğe göre yaptırmalı,sonradan sökerken rezistanslara zarar verilip ek masraflar çıkmamalı.
Arka cami tam kaplayan cam perdeleri var onlardan kullanabilirsiniz. Ben corolla ve yariste kullaniyorum cama tan oturuyor ..guzel..https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/bod-oto-arka-cam-bagaj-cami-perde_pdp_590819512
Bazı Llumar cam filmi almak için dışardan arayanlar olduğunda (kendi yapmak için) satmayanlar ya da tuhaf rakamlar verenler duymuştum. Bu tarz esnaflara da dikkat etmek gerek. Sonuçta işçilikte marka ne olursa olsun bir fark olmuyor. Yani ödenen meblağ detaylı öğrenilmeli.Ön ve ön yan camlar, özellikle Uv geçişiyle araç içi ısısını çok etkiliyor. Air 80'de bu konuda çok talep edilen bir model bildiğim kadarıyla. İşlem sırasında sensörleri kapatacaklarını zannetmiyorum, Hgs varsa onun da konumu önemli. Bazı (atermik gibi) zamlarda bu tarz kartları koyabilmek için açık bölümler bulunmakta.Yanlar için kullanılacak numara önemli, buna dikkat etmek gerek gece yolculuğu için. Aslında 90'lardaki Mercedes modellerindeki gibi olsa keşke (colormatik).Ben arka yan camlara kendim yapmıştım bir kaç sene önce. Arkadaki ısıda olumlu etkisi oldu (sıradan bir model film). İşçilik sonucu ise orta seviye.Arka camlar artık araçlarda oldukça küçük, film ile önemli bir kazanım olmayacaktır ısıya karşı. Tercih meselesi ancak rezistans riski alınmaz bence.
Siz 35’i söktürüp 50 mi yaptırdınız? 35 çok mu koyu?
çok koyuluğundan değil de içim rahat olsun diye... kalkıp biri koyu demesin diye..(kişiden kişiye değişiyor..)piyasadaki 2 numara film yerine geçiyor. tamamen serbest deseler yine 35 yaptırırım. arkaya 35 yaptırabilirsiniz. arka cama bir sey demiyorlar..yaptırmak isterseniz önce arka cama yaptırın . duruma bakarsınız. çok koyu gelirse 50 yaptırırsınız. ancak 35 ile 50 arasında renk farklılığından başka bir şey yok..Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 24, 2021, 22:12:20[/time]arka camın koyuluğuna bir sey demiyorlar diye biliyorum. ön cam ve ön iki yan cam önemli diyorlardı..ve siz alıntıları yanlış yaptınız galiba..Eğer bunu ''2019 üstü için bulamadım bundan. Var mı bildiğiniz?'' bana sorduysanız verdiği linkte telefon numarası var. arayıp sorabilirsiniz..http://www.batkan.com/default.aspx ben llumar yaptırdım 6 senede renk solması gibi sorunum olmadı..Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 24, 2021, 22:32:36[/time]Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 24, 2021, 22:32:59[/time]Mesaj Birleştirildi: Mayıs 24, 2021, 22:33:32fiyatlar bayağı arttı..