0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2021 corolla aracim var gunluk kullaniyorum cok yatirmiyorum bazen mars uzuyor bu yuzden mutlu aku bayisine gittim degerler normal gosteriyor fakat sag taraftaki aku gozundeki kimyasal digerlerine gore az ve usta akünün bozuk oldugu soyledi , toyota bayisine gittim bu durumdan bahsettim showromdaki araca baktik onunda ayni sekilde sag gozdeki kimyasal az , sizlerin aku sivilari nasil acaba
Eksik olan gözlere saf su ilavesi yapın ve asit seviyesini ölçtürün eksikse onuda tamamlarlar sorun olmaz,diğer araçların akü su seviyesi sizin için veya başka biri için bağlayıcı olmaz,zaten eksikse tamamlanması gerek,biz yıllarca ölü aküleri karbonat ile cola ile canlandırdık kullandık şimdiki ustalar neden eksiği yerine koymayı bilmiyor anlamış değilim.
Diyarbakirda mutlu bayisine gittim abey araban sifir bisey olmaz iyi dedi başından savdi 😁 illa yolda kalmak lazim herhalde hayirlisi
En kötü servisten yazı alır Mutlu Bayiye giderim. Acaba 50 yada 55lik taksam sıkıntı çıkarırlar mı garanti ile ilgili?
30 Haziran 2021 tescilli aracımın aküsü 1 gün ile değişme imkanı buldu.Bugün akümü değiştirdim. Servis ölçüm yapmamız için aracı bırakmanız lazım dedi. Bunun üzerine mutlu akü bayiine gittim. 55 amperi 270 TL farkla taktırdım. Garanti tarihi de bugünden itibaren başladı. 1 Temmuz 2021 tescil tarihi olsaydı garanti kapsamında olmayabileceğini söylediler. Zira üzerindeki akülerin seri numaraları, firma tarafından hatalı kabul edilen akülerin seri numaraları ile uymuyormuş. Tescil tarihi ile ne ilgisi var pek anlamadım ama sorun çıkarılmamasına sevindim. Akü takıldıktan sonra direksiyondan gelen robotik ses gitti. (Ki ben bu sesi kronik direksiyon sorunu sanıyordum) Araç kısa marşta bile çalışıyor, ki araç yeni bayiden çıktığında tam olarak böyleydi. Marş esnasında araç içi ışıklar ve farlar titremiyor artık. Ama araç ilk çalıştığındaki uyarı sesi ve bilmemne etkin şeklindeki mesaj halen devam ediyor.
Konuyu görünce yazayım dedim.2019 model corollamız iki kez aküyü boşalttığı için geçenlerde servise gittim, garantiden aküyü değiştirdiler. 2 yıl 4 ay önce teslim almıştık aracı. Serviste kronik sorun olduğu söylendi. Yeni taktıkları akü 45 amper.
merhabalar, öncelikle başlığı açan arkadaştan Allah razı olsun aküm bitti gidip aynısını alıcaktım ki bilgilendirici video gördüm.şuan hala örnek verdiğiniz aküler mi uyuyor yoksa yeni amperi yüksek oraya sığan akü keşfettiniz mi.cevaplarsanız çok sevinirim hepsinin fiyatlarına tek tek bakıcam şimdiden teşekkülerimi sunuyorum