0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail abi tam sana göre bi model önerim ozaman ben CE firmasının ürettiği 1/16 ölçeğinde bir monsteri var ebat olarak çok büyük değil ama yakıtlı ve 60km civarındada sürati var ve çok sağlam bi araç. fiyatıda çok makul 304 lira + KDV toplam 360YTL gibi bi fiyatı vararaç ve linki : dükkan sahiplerinide tanıyorum çok iyi ve ben bu dükkanın teknik servisine bakıyorum , her konuda yardımcıda olurumaracın linki : http://www.modelmerkezi.com/mm/product_details.asp?p_id=847&category_id=005003
mesut abi bişey merak ettim.bu araçları kullanacak özel pistler var mı istanbulda? ( amatörler yeni başlayanlar için falan)
Aracın fiyatı 490 TL olmuş
Malezyalı bir arkadaşımız var, gittiğinde benim için bakacak oradaki fiyatlara. Belki oradan isteriz bitane
Traxxas Revo 3.3 Burdaki araçlar traxxas değil dimi ?
hangi araçlar ? anlıyamadım
İlk başta resimdekiler ?
Hocam öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın,-aracı kaça aldınız?-yedek parça durumu nedir gerektiğinde çabucak ulaşabiliyormusumuz?-Rpm (kırılmaz) parçaları satılıyor mu? (Brushless motora geçtiğinizde kırımınız artacaktır illaki)- Motora ayırdığınız bütçe nedir?Castle Mamba monster ı duydunuz mu Mümkünse bunları istiyorum
merhaba değerli forumdaşlar. bende de bu araba merakı had safhada 2012 aralıkta mayaların kıyamet saçmalığı kapsamında esprisine indirime giren offroad himoto katana 1/10 arabadan bir tane aldımi inanılmaz zevkli olduğunu kullanınca anladım. yalnız bu takıntı oldu bende. motoru fırçalı. şimdi fırçasız motor alıp onu monte etmek istiyorum. hatta videolarım da var. öylesine çekmiştim. beğenilerinize sunuyorum. saygılarımla hi moto katana 1/10 fırçalı yeşil deneme ve alıştırma sürüşü .MOVhi moto katana 1/10 fırçalı yeşil deneme ve alıştırma sürüşü part 2.MOV