0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam hayırlı olsun. Bende yok bu makinelerden fakat çok eğlenceli olduğunu tahmin edebiliyorum. Benim merakımı mazur görün bir sorum olacak. Videoyu ne ile çektiniz. Kamera hareketleri çok akışkan da. Telefona veya benzeri bir video kaydedicisine benzetemedim.
Onur kardeşim bey lafını kaldırabiliriz sizin içinde mahsuru yoksa...Nereden başlasam bilemedim öncelikle bu hobiye ciddi manada gönül vermiş birisi olarak söyleyeceklerim tamamen sizin zarar etmenizi ve dolayısı ile hevesinizin kırılmasını engellemek için....Seçmiş olduğunuz araç başlangıç seviyesi aslında genel görüş başlangıç seviyesi ile başlamaktır ama bunun mantığı eğer hobiye devam etmeyecekseniz zarar etmenizi önlemektir ama eğer hobiyi sevip devam edecekseniz bence biraz daha iyi sistemlerle başlamak gerek şimdi motor ile başladınız ama gördüğüm kadarı ile pilinizde lipo değil nimh yani 20dk civarı gidiyordur? Ve muhtemelen kumandanıda 27mhz dir... Yani bu geliştirmeler gerektiğinde belirli bir mebla para gerekecektir...Biraz konu dağıldı mambaya geçemedim bile ama şöyle söyleyeyim normal motorlar 1.33 ise mamba RC nin V12 biturbo motoru
Yavaş alıştığında buranında en az jetta forumu kadar samimi olduğunu göreceksin zaten dostum Gelelim meselemizeeee şimdi kaba bir hesapla ikinci el bir lipo 60tl en kötü lipo şarjı 35tl, 2.4 kumanda 60-70 tl, ortalama bir motorda 150-200 desek: minimum 300 civarı harcayacaksın...Tabi bu yazdıklarımı esc nin amperinin yüksek olduğunu ve lipo batarya kaldırdığını varsayarak yazdım esc bilgilerinide gözden geçirmen gerek...Hobinin en acı yanı ticaretini yapanlar sırf bu yüzden düzcedeki tek hobi dükkanı ile aram kötü, çünkü kendileri kazanacağı için insanları kötüye yönlendiriyorlar aracını kötülemiyorum ama baştan verdiğin paraya sonradan vereceğin parayı eklediğinde zaten kötüde olsa pro bir araç alabiliyorsun Kafa şişirme konusuna gelince bu bir zevk olduğu için başlayan şnsanları gördüğünde zarar görmemeleri adına gerçekten yardımcı olmak istiyor insan yani rahat olabilirsin içimden gelmese telefondan bu kadar şey yazmaya uğraşmam Bende zamanında Mesut abimin başını az şişirmedim pillerimi vso getirtti yurdışından kendi hesabıylA sağolsun