Anket

toyota motorsiklet üretmeli mi?

Evet
Hayır

Gönderen Konu: Motosiklet tavsiye  (Okunma sayısı 23282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: Motosiklet tavsiye
« Yanıtla #80 : Aralık 19, 2014, 05:17:07 »
Ben sırf şu yüzden motor kullanmaya çekiniyorum :D :D :D  Böceksel yani :D
Hahaha @Vedat Nurkan GÜLEN (11670) hocama bak. 2011de neler demis simdi de motordan inmiyor.  :rofl: :rofl: :rofl:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Aralık 19, 2014, 05:17:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Aralık 19, 2014, 08:30:21 »
 Motosiklet kullanımında uzun vadede en dikkat edilecek şey romatizmadır, özellikle bacaklar ve ellerde!.
 Normalde serinliğini hissetmeyeceğin bir havada motor üstünde çok farklı şeyler hissedebilirsin, mont çok işe yarar.
 Yağışlı havada özellikle dikkatli olmak lazım lastik türüne de göre.
 Piaggio'ları da araştır bence, muhtemelen daha uygundurlar ama ikinci elde iyi kontrol etmek lazım, yatma çoğunda vardır ama ön çatal önemlidir bence. Diğer yandan kayış vs. değişim periyotlarını da araştır beğendiğin, uygun gördüğün motor hakkında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '24
  • 15 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Aralık 19, 2014, 09:11:37 »
Arkadaşlar konuyu izninizle hortlatıyorum.

Sık sık çarşıda ki işlerim ve park sorunundan dolayı motor alma sevdasına kapıldım lakin kafam bir gidip bir geliyor. Şu an acele olmasa da kafamın estiği her an bir motosiklet alabilirim. Fakat ne almam gerek bu konuda sizlerinde fikrine ihtiyacım var.

Şunu da belirtmek isterim ki eğer motor alacak olursam bunu sadece ihtiyaç için değil aynı zamanda da zevk haline dönüştürmeyi düşünüyorum.
Şimdi öncelikle fiziki halimden bahsedeyim ona göre motor tercihi yapalım ama tabi ki motor konusunda önceliklerim var.

1,84 boy ve 125 kg'ya sahibim. Öncelikle bundan yola çıkalım. Motoru genelde şehir içi kullanacam fakat bazı zamanlar da yaylaya gidecem denize gidecem ve hatta memleketim Ceyhan'a da gidecem (85 km.) Tabi bu yolculuklar da nadirde olsa eşimde olacak. Bu seçeneklere göre en uygun motoru seçmem gerekiyor. Motora ayıracağım en limit bütçe 5 bin lira. 2. el tercihimdir.

Motor seçeneğine gelirsek vitesli motor düşünmüyorum. Kendime yakıştırdığım motorlar MAxi Scooter olarak tabir edilen ortalama 200 ve 300 cc. aralığında olan motorlar. Marka olarak Honda,Suzuki ve Yamaha'lara baktım ama maalesef modeli düşük olanlarına yetiyor bütçe. Ama ben bunları araştırırken birden SYM marka bir motor gördüm ve GTS250 Evo serisi bir modeline takıldım hem fiyat güzel hem de en yakışıklıları. Forum sitelerinden araştırmalarıma göre de çok sorunsuz uzun ömürlü bir motormuş. Uzun oldu ama aydanlatıcı bir şekilde yazmak istedim... :)

Şimdi sizlerin yorumunu bekliyorum büyük olur küçük olur vitesli hariç tüm motorları tavsiye edebilirsiniz değerlendirecem...

SYM iş yerinde bir arkadaşımda var, beraber gezilere de çıkıyoruz, uzun yolda yeterli güce sahip. Şehir içinde de pratik bir motor ancak bütçenize uyar mı bakmak lazım. Sıfırı 11buçuk civarı, kore malı, suzuki motorlu makine.

Bu arada motosiklet ekipmanları çok önemli, şehir içi düşük hız diye bişey yok. Minimal ekipman kask, eldiven ve monttur. Tam koruma her zaman tavsiye edilir, pantolon (diz korumalı ya da üzerine dizlik takılabilir) ve bot. Kaskların fiyatına takılmayacağım ama gidip de Çin malı dandik almayın, minimal LS2 olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Aralık 19, 2014, 10:39:54 »
Viraja girerken scooterla gaz verip girerseniz arkadan itis bmw hesabi olursunuz  arkasini sallar tabi kendinizide yerde bulursunuz
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.4 D-4D M/M Dizel
  • Kilometre: 7000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Aralık 19, 2014, 11:38:40 »
 Bende 2014 model bws 125 var çok memnunum 4v yakıt enjeksiyonlu tavsiye ederim.Yamahanın sitesinde bi incele derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Aralık 19, 2014, 18:32:32 »
Motosiklet kullanımında uzun vadede en dikkat edilecek şey romatizmadır, özellikle bacaklar ve ellerde!.
 Normalde serinliğini hissetmeyeceğin bir havada motor üstünde çok farklı şeyler hissedebilirsin, mont çok işe yarar.
 Yağışlı havada özellikle dikkatli olmak lazım lastik türüne de göre.
 Piaggio'ları da araştır bence, muhtemelen daha uygundurlar ama ikinci elde iyi kontrol etmek lazım, yatma çoğunda vardır ama ön çatal önemlidir bence. Diğer yandan kayış vs. değişim periyotlarını da araştır beğendiğin, uygun gördüğün motor hakkında.

O markayı da araştırdım gerçekten sevilen ve sorunsuz bir motor olduğu söyleniyor.

SYM iş yerinde bir arkadaşımda var, beraber gezilere de çıkıyoruz, uzun yolda yeterli güce sahip. Şehir içinde de pratik bir motor ancak bütçenize uyar mı bakmak lazım. Sıfırı 11buçuk civarı, kore malı, suzuki motorlu makine.

Bu arada motosiklet ekipmanları çok önemli, şehir içi düşük hız diye bişey yok. Minimal ekipman kask, eldiven ve monttur. Tam koruma her zaman tavsiye edilir, pantolon (diz korumalı ya da üzerine dizlik takılabilir) ve bot. Kaskların fiyatına takılmayacağım ama gidip de Çin malı dandik almayın, minimal LS2 olsun.
Sıfır alma gibi bir niyetim yok 2, el alacam. Ben biraz da maymun iştahlıyım bir bakarsın 2 günde sıkılabilirim o yüzden sıfır alıp zarar etmek istemem ve beğendiğim motorların sıfırlarına param da yetmiyor zaten :)

Önerilerinizi dikkate alacam dediğiniz ekipmanları da tedarik edecem ama mont biraz sıkıntılı var mıdır acaba 3XL veya 4XL :)

Viraja girerken scooterla gaz verip girerseniz arkadan itis bmw hesabi olursunuz  arkasini sallar tabi kendinizide yerde bulursunuz

Aklı yerinde olan da bile bile yapmaz herhalde bunu :)

Bende 2014 model bws 125 var çok memnunum 4v yakıt enjeksiyonlu tavsiye ederim.Yamahanın sitesinde bi incele derim.

Motor çok hoşta acaba biz beraber hoş duracak mıyız ? Ben diğer yarımı nereye bindireyim :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Aralık 20, 2014, 12:28:12 »
 İki mont ve iki kask(kaliteleri kabul edilebilir) düşündüğün motor fiyatına gelir Oğuz. Ama gerçekten çok önemli donanımlar(giysi değil) bunlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Aralık 20, 2014, 12:51:53 »
İki mont ve iki kask(kaliteleri kabul edilebilir) düşündüğün motor fiyatına gelir Oğuz. Ama gerçekten çok önemli donanımlar(giysi değil) bunlar.
Haklısın abi ama maalesef öyle yüksek meblağlar veremem. Şimdilik sadece kaliteli 2 kask ve 1 eldiven alırım diye düşünüyorum. Ama şehirdışına çıkma durumum olursa mutlaka taksitle de olsa güzel bir mont alabilirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Aralık 20, 2014, 13:06:05 »
ahaha kardeşim konuyu ben açmışım gibi bir durum olmuş vallahi..

Boy kilo bire bir aynı :D hatta şuan 125 :D

Ehliyet sınavına 15gün önce girdim geçtim almaya hak kazandım çok şükür. Kurs işlerini forumdan Şükrü Doğru kardeşim halletti Allah razı olsun fiyatlar gayet normal geçen sene gördüğün 200de sadece kurs ücretidir geçen yılda vergiler 250civarıydı zaten o konuda kendiniz üzme kaçırdım diye :D

Motor mevzuuna gelince kesinlikle katılıyorum bizi en az maxi scooter paklar xmax 250 kullandım baya mesafe en güzeli bu canavarlar aslında diğerleri altımızda kaybolmuş gibi duruyor.

xmax 250:

Bu arada ybr 125 ile Düzcenin çogu yaylasını gezdim rampadan abartıldıgı kadar bir durum yok yani patatestir kokoreçtir... Ama ben vitesli taraftarı değilim zaten çoğunlukla şehir içinde kullanıcakmıssın...

Sym markasını kesinlikle öneririm Şükrü hocam Wolf kullandı hatta o da joymax düşünmüştür malesef fiyatları yüksek maxi scooterların... Bence orta ayar bir scooter bak...

Scooter alacaksan pcx 125 vitesli alacaksanda;
Ya da başka bi abimizde benim aklımda olan almayı düşündüğüm kuba süperlight var kendisi istanbulda yaşıyor tüm gezilere diğer motorların peşinde katılıyor artçı ile birlikte daha bir sorun çıkarmadı bakımlarını aksatmazsan kuba süperlight ı kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda seni üzmez çokta yakışıklı motor ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #89 : Aralık 20, 2014, 13:51:15 »
Çin işine bulaşmada ne alirsan al kisacasi :)  125 lik patates oluyor derken yine tirmaniyor  yokuşu fakat hisediyosunuz güç kaybini ben zayif biriyim 2 kişi olunca bu şekilde olduk 2mizin kilosuda en fazla 100 kilo olur   hondanin piyasasida var benim tavsiyem honda al ama honda kucuk kaliyor altimda ve butcem yetmez dersen baska modellerede bakilabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Aralık 20, 2014, 14:14:25 »
ahaha kardeşim konuyu ben açmışım gibi bir durum olmuş vallahi..

Boy kilo bire bir aynı :D hatta şuan 125 :D

Ehliyet sınavına 15gün önce girdim geçtim almaya hak kazandım çok şükür. Kurs işlerini forumdan Şükrü Doğru kardeşim halletti Allah razı olsun fiyatlar gayet normal geçen sene gördüğün 200de sadece kurs ücretidir geçen yılda vergiler 250civarıydı zaten o konuda kendiniz üzme kaçırdım diye :D

Motor mevzuuna gelince kesinlikle katılıyorum bizi en az maxi scooter paklar xmax 250 kullandım baya mesafe en güzeli bu canavarlar aslında diğerleri altımızda kaybolmuş gibi duruyor.

Bu arada ybr 125 ile Düzcenin çogu yaylasını gezdim rampadan abartıldıgı kadar bir durum yok yani patatestir kokoreçtir... Ama ben vitesli taraftarı değilim zaten çoğunlukla şehir içinde kullanıcakmıssın...

Sym markasını kesinlikle öneririm Şükrü hocam Wolf kullandı hatta o da joymax düşünmüştür malesef fiyatları yüksek maxi scooterların... Bence orta ayar bir scooter bak...

Scooter alacaksan pcx 125 vitesli alacaksanda;
Ya da başka bi abimizde benim aklımda olan almayı düşündüğüm kuba süperlight var kendisi istanbulda yaşıyor tüm gezilere diğer motorların peşinde katılıyor artçı ile birlikte daha bir sorun çıkarmadı bakımlarını aksatmazsan kuba süperlight ı kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda seni üzmez çokta yakışıklı motor ::)

Vay vay vay :)

Aynen dediğin gibi bizi 250'lik scooter'dan aşağısı paklamaz :) Ben öyle Kuba falan binmem ama ya gelmez bana. Gerçekten kaliteli motor lazım bana honda, suzuki, yamaha, SYM, Kymco bi kaç marka daha var işte. Ama para sıkıntı yoksa gözü kapalı alacağım motor XMAX tartışılmaz ama Sym  GTS250i Evo da aşırı hoşuma gidiyor.

Ben en en büyük sıkıntım motoru muhafaza edeceğim hiç bir yerim yok. Apartmanda oturuyorum ve girişe bisiklet bile sığmıyor. Artı olarakta 10 günlüğüne falan evden uzaklaşıyorum işim gereği hadi çalınırsa diye de korkuyorum :)

Bide o söylediğin motor vitesli abi ben binmem vitesliye. Scooter lazım bize :)

Çin işine bulaşmada ne alirsan al kisacasi :)  125 lik patates oluyor derken yine tirmaniyor  yokuşu fakat hisediyosunuz güç kaybini ben zayif biriyim 2 kişi olunca bu şekilde olduk 2mizin kilosuda en fazla 100 kilo olur   hondanin piyasasida var benim tavsiyem honda al ama honda kucuk kaliyor altimda ve butcem yetmez dersen baska modellerede bakilabilir

Paran olduktan sonra motor konusunda da hiç bir sıkıntı yok ama para durumu olunca ortada kalıyorum. Küçük motora bütçe yetiyor amma motor mu sana biniyor sen mi motora orası belli değil. Büyükleri de kendine yakıştırıyorsun bu sefer de bütçe işin içine giriyor artı da az önce dediğim gibi saklama koşulları :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Aralık 20, 2014, 14:25:26 »
Ouuv o zaman senin alternatif kalmamış ki... Mecbur BWS alacaksın sen PCX öyle sürekli sokakta bırakılacak motor değil daha narin... Hondanın o aralıkta bence scooterı yok. Diğer kötü markalarıda almayacağına göre ikinci el bi BWS tam senin işini görür başka bir macera arama bence ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Aralık 20, 2014, 14:33:35 »
Benimde kapali garajim yok sitede oturuyorum  arkada otoparkimiz var ama açik  yazin veya hava güzel olunca oraya koyuyorum atv vardi onceden bisiklet kilidiyle bizim arabanin ceki demirine kitliyodum :rofl:   veya arabayla sikistiriyodum cikaramasinlar diye  kiş geldi arkadaşimin oturdugu sitede kapalib otopark var oraya cektim anahtarida verdim yazin binmeye baslarim tekrar arada gidip calistiriyorum  sadece  benim hayalimdeki motor yamaha yzfr125 veya honda cbr250 yeni kasa  tabi yamaha 10 kagit cbr 15 kagit 15 kagit verdikten sonra babama 6 7 sen koy bir araba alalim derim   e12 hb veya 206cc cabrio alirim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #93 : Aralık 20, 2014, 14:41:19 »
R125de bence çok çok iyi makine ama fiyatı fazla dediğin kapıya çıkıyor o kadar para verdikten sonra diye başlayan cümlenin ardı arkası kesilmiyor ... :lol: :lol:

Honda cbr güzel evet ama renklerini begenmiyorum repsol alsan ufak cc ile tam çakma oluyor bence :D

Bu arada benim neden A2 aldıgım belli tüm yakın dostlarımda motosiklet var artık ehliyet gerek :D

Bunuda 3 ay önce aldık arkadaşa 2000km olmadı malum mevsim... Görsel olarak gerçekten çok yakışıklı gören herkes en az 600 cc sanıyor :lol: :lol: Ama alan arkadaş çok düşündü kendi zaten sakin sakin binmek için istediği için bunu almaya karar verdi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Aralık 20, 2014, 14:48:05 »

R125de bence çok çok iyi makine ama fiyatı fazla dediğin kapıya çıkıyor o kadar para verdikten sonra diye başlayan cümlenin ardı arkası kesilmiyor ... :lol: :lol:

Honda cbr güzel evet ama renklerini begenmiyorum repsol alsan ufak cc ile tam çakma oluyor bence :D

Bu arada benim neden A2 aldıgım belli tüm yakın dostlarımda motosiklet var artık ehliyet gerek :D

Bunuda 3 ay önce aldık arkadaşa 2000km olmadı malum mevsim... Görsel olarak gerçekten çok yakışıklı gören herkes en az 600 cc sanıyor :lol: :lol: Ama alan arkadaş çok düşündü kendi zaten sakin sakin binmek için istediği için bunu almaya karar verdi...

Aynen öyle fiyati 10 lira olmasa çok güzel hakki 8 bence bu yeni kasa herhalde gostergeler falan degisti   r125  tek kotu yani fiyati ve 125 cc olmasi cogu kisi  ybr125 ile ayni motor var sadece granji farkli diyor sesi çok  kotuymus egzoz taksan bile guzel bir ses cikmiyor galiba tek silindir motordan fazla bisey beklememek lazim aslinda :D , cbr lar bana hep cirkin gelmistir bu gune kadar ama yeni kasa cbr 250  gercekten guzel olmuş cift far  plaka sigorta haric 14.750 fiyat cektiler bayide elinde yok bide motor gelir diyor o fiyata ciktiktan sonra araba alinir ama motorun keyfi başak 25 liralik arabanin cekemiycegi  (benim icin görüntü önemli bu arada) dikkati 10 liralik motor cekiyor :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Aralık 20, 2014, 14:52:22 »
Ouuv o zaman senin alternatif kalmamış ki... Mecbur BWS alacaksın sen PCX öyle sürekli sokakta bırakılacak motor değil daha narin... Hondanın o aralıkta bence scooterı yok. Diğer kötü markalarıda almayacağına göre ikinci el bi BWS tam senin işini görür başka bir macera arama bence ;)
Hı hı tamam BWs ye binim de tüm memleket gülsün bana :)

Benimde kapali garajim yok sitede oturuyorum  arkada otoparkimiz var ama açik  yazin veya hava güzel olunca oraya koyuyorum atv vardi onceden bisiklet kilidiyle bizim arabanin ceki demirine kitliyodum :rofl:   veya arabayla sikistiriyodum cikaramasinlar diye  kiş geldi arkadaşimin oturdugu sitede kapalib otopark var oraya cektim anahtarida verdim yazin binmeye baslarim tekrar arada gidip calistiriyorum  sadece  benim hayalimdeki motor yamaha yzfr125 veya honda cbr250 yeni kasa  tabi yamaha 10 kagit cbr 15 kagit 15 kagit verdikten sonra babama 6 7 sen koy bir araba alalim derim   e12 hb veya 206cc cabrio alirim :D

Ceyhan'da ki evde de var açık kapalı otopark orası da site ama benim burda ki ev fena bildiğin ortada duvarı muvarı olmayan herkese açık bir apartman :)

Motora senin yakışıklılığın vurmuş kardeş. Motor bahane... :)

Bu arada yeni dikkatimi çekti o motoru çıkardığın yer süpermiş ya on numara kapalı garaj :) Bende ufak bir konteyner mı alsam acaba motor için :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Aralık 20, 2014, 14:58:03 »
Hı hı tamam BWs ye binim de tüm memleket gülsün bana :)

Ceyhan'da ki evde de var açık kapalı otopark orası da site ama benim burda ki ev fena bildiğin ortada duvarı muvarı olmayan herkese açık bir apartman :)

Motora senin yakışıklılığın vurmuş kardeş. Motor bahane... :)

Bu arada yeni dikkatimi çekti o motoru çıkardığın yer süpermiş ya on numara kapalı garaj :) Bende ufak bir konteyner mı alsam acaba motor için :)

Yok be kardeşim sonucta aynı boy kiloda adamlarız BWS çok kötü durmuyor tamam daha iyi olabilir ama gerçekten aşırı kötü degil biraz kalıplı motor oldugundan...

Aynen motorun garajı çok iyi denk geldi o kadarcık yere otomatik kapı yaptıralım dedik 3000 fiyat cektiler :D vurduk kepenki gectik bizde on numara oldu şimdi sıvadık duvarları yaza dogru bir boya mis gibi garaj :D

sana şu konterynerı alalım :D

[Tokyo Motorcycle Show 2012] Garage for motorcycles BOX SHELLO - MCF Inc

Aynen öyle fiyati 10 lira olmasa çok güzel hakki 8 bence bu yeni kasa herhalde gostergeler falan degisti   r125  tek kotu yani fiyati ve 125 cc olmasi cogu kisi  ybr125 ile ayni motor var sadece granji farkli diyor sesi çok  kotuymus egzoz taksan bile guzel bir ses cikmiyor galiba tek silindir motordan fazla bisey beklememek lazim aslinda :D , cbr lar bana hep cirkin gelmistir bu gune kadar ama yeni kasa cbr 250  gercekten guzel olmuş cift far  plaka sigorta haric 14.750 fiyat cektiler bayide elinde yok bide motor gelir diyor o fiyata ciktiktan sonra araba alinir ama motorun keyfi başak 25 liralik arabanin cekemiycegi  (benim icin görüntü önemli bu arada) dikkati 10 liralik motor cekiyor :lol:

Aynen kadran filan güzel olmuş ayrıca yakıtı muazzam daha ilk 1000kmde bile 2,5 lt ortalama ile gezdik hep, mesela xmax 250nin ortlama 4,5un altına düşüren çok nadirdir :D 

O paraya araba alınır muhabbetine girmenin hiçbir mantığı yok o tamamen eşşek amaçlı kullanıcakların lafı :D Mesele benim tanıdıgım arabası olmayan ama GS e binen abiler var evli barklı adamlar yani :lol:  hee ama cbr 250ye 15 gerçekten çok çok fazla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Aralık 20, 2014, 15:12:27 »
Yok be kardeşim sonucta aynı boy kiloda adamlarız BWS çok kötü durmuyor tamam daha iyi olabilir ama gerçekten aşırı kötü degil biraz kalıplı motor oldugundan...

Aynen motorun garajı çok iyi denk geldi o kadarcık yere otomatik kapı yaptıralım dedik 3000 fiyat cektiler :D vurduk kepenki gectik bizde on numara oldu şimdi sıvadık duvarları yaza dogru bir boya mis gibi garaj :D

sana şu konterynerı alalım :D

Aynen kadran filan güzel olmuş ayrıca yakıtı muazzam daha ilk 1000kmde bile 2,5 lt ortalama ile gezdik hep, mesela xmax 250nin ortlama 4,5un altına düşüren çok nadirdir :D 

O paraya araba alınır muhabbetine girmenin hiçbir mantığı yok o tamamen eşşek amaçlı kullanıcakların lafı :D Mesele benim tanıdıgım arabası olmayan ama GS e binen abiler var evli barklı adamlar yani :lol:  hee ama cbr 250ye 15 gerçekten çok çok fazla...

Yahu bu dediğin motor yamaha BW'S değil mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum eğer dediğim motorsa çok küçük birşey o :)

İnanmazsın 15-20 dakikadır portatif garajlara bakıyordum bende nasıl bişe olabilir diye ama fiyatlarına bile bakmadan çok pahalı olduğu görünüyor :)

Mesaj Birleştirildi: Aralık 20, 2014, 15:14:27
Bak bu sitede videoda ki garaj da güzelmiş çok hoşuma gitti :) (Param olsa bile bunu koyabilecek uygun bir yerim yok)

http://www.mailce.com/super-motorsiklet-garaji.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Aralık 20, 2014, 16:44:07 »
Motorsikletten pek anlamam bi kez Jawa bi kezde  Çin malı motora bindim tırın altına giriyordum korktuğum tek araç motorsiklettir bi zamanlar Honda Titan vardı şimdi bilmiyorum devamı geldimi kendisi hoşuma giderdi Çin malı ile bi anımız vardı kadastro müdür vekili almıştı benim köylüm uzaktan kumanda ile çalıştırma ve alarm özelliği vardı alt ayağını iptal etmişlerdi vitese takılı direğe yasladılar arkadaşlarla çay ocağında otururken birisi uzaktan kumanda ile çalıştığına inanmadı kumandayı kurcalarken motor çalıştı yürüdü üstünde kimse yok arkasından koştuk en son yıkıldı pedalı kırdı ogün curcunaydı bideJawa ile bizim otobüsçü arkadaş düğünün ortasına dalmıştı bizim tayfanın herşeyi vukuattı  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #99 : Aralık 20, 2014, 17:34:29 »
Motorda kaborta sensindir oyuzden arabayla yapabilcegin herseyi motorlada yaparsin ama olan sana olur e5 te arabayla makas atmakla motorla atmak bir degil biri ufak dokundursa dusersiniz ve birisnin altinda kalirsaniz hayatiniz biter . Babam karsiydi motora atv aldim geri goturup vericeksin dedi sonra 4 teker diye kabul etti  onuda sifir cizerken arka lastigini patlatim  youtube da videom var atv ile yanlama diye :lol: simdi scooterim var bunada karsi ama ne halin varsa gör dedi insallah supersport ta gecebilirim bu is hastaliga burundu mu  hiç iyi degil sonu yok sürekli cc yukseltmek istiyosunuz araba gibi degil arabada hep daha iyisini istersiniz ama ferrariye binemezsiniz bu mellete öyle degil 2006 model honda cbr 600 cc 15 bin liraya satiliyor :)