0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bulunduğum ilçe de böyle bir motor var. Araştırmalarıma göre çok kaliteli bir motor olduğu söyleniyor ve bu paylaştığım motor diğer eşlerinden biraz daha ucuz... Motosikletin tipi hakkında yorumlara açığım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-kymco-grandink-250-190176582/detay/ Motorun dikiz aynaları elektrikli. Bir tuşla kapanıyorlar
250cc mi onden uzayli arkadan konforlu bir motormus gibi duruyor
Evet 250 cc su soğutmalı.
Su sogutmali olmasi buyuk avantaj yasadiginiz yer sicak diye biliyorum hava sogutmalida hararet yukselirse nereye gitcekseniz ceker beklersiniz sogusun diye
Aynen öyle memleket yanıyor. Artı olarakta bol bol dağ tepe çıkma niyetim var. Yarın gidip görüşsem mi acaba...
Granjlar saglam mi yatmasi kalkmasi var mi yatma varsa granjlardaki ciziklerden anlarsin degismesi anlaman biraz zor gidon kilidi saglam mi kirksa buyuk ihtimal calinmaya calismistir motor duzgun calisiyo mu sikintisiz calismasi lazim birde hava sogutmali olup hararet gostergesi olmaz ise motoru bile yakabilirsin ki yapanlar var
Kymco G-DINK 250i (New Grand Dink 250i)Ölçüler U/G/Y (mm) 2110 x 765 x 1270Ağırlık (kg) 166Motor Tipi 4 zamanlıSoğutma Sistemi SuŞanzıman CVTMotor Hacmi (cm³) 249,1Ateşleme Tipi CDIYakıt Kapasitesi 9,5 ltYağ Kapasitesi 1.1 ltMax. Güç (Hp/d/d) 20.25hp/8000 d/dMax. Tork (Nm/d/d) 19.8N.m/6500 d/dFrenler Ön / Arka Disk / DiskTekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 13Tekerlek Ölçüsü Arka 140 / 70 - 12İlandaki motor fiyat olarak çok iyi bende bir ara Kymco motorları çok incelemiş ve araştırmıştım sanırım ilandaki motorun sıfırı 11.000 tl yakın eğer kazası vs yoksa alınabilecek güçlü bir motor marka olarak ta çok iyidir.
Motorda yastan oturu boya atmasi olabilir bazi motorlarin granaji plastik olur bazilarinki demir olur aslinda plastik olmasi daha iyidir demir olunca teneke gibi oluyo motor en iyisi ustaya gostermektir benim motor hava sogutmali hararet gostergesi yok yani hararet yaparsa anliyamam gidon kilidi bildigimiz dirksiyon kilidi arabalarda oldugu gibi hava filitresi genelde gorunur olur asagida motorun yaninda delikleri varsa bakarsan temiz olup olmadigini gorursun yagina bak calisirken bakma ustun basin yag olur tecrube ile sabit motoru havaya kaldirip calistir yani orta ayaga alip ilk once sahibinin calistirmasini iste eger yan ayaga alip calistiriyosa hata yapiyo cunku motor yan yatik calisirsa bujilerden birin omru kisa oluyor orta ayakta calistirmak ve benzin ikmali yapmak en sagliklisidir bazi motorlar benim motorum ornek yan ayakta calismaz mars almaz tustan mars aliyor mu buda onemli ayak marsiylada calistir her yerini didikle kisacasi imla hatam veya hitap hatam olduysa kusura bakmayin
Anladım kardeşim benim çok sağol değerli bilgilerin için. Tabi daha çok yorum görmek istiyorum ama saat geç diye yarına saklıyorum. Eğer motor güzelse temizse alacam gibi şeytan dürtüklüyor yine beni. Ama daha da büyük sıkıntılarım ehliyetim yok ve motoru muhafaza edebileceğim hiç bir yer yok :/
Ehliyet isi cozulur diger iste parlak fikirler lazim benim ehliyetim yok burda cok fazla kurye ve bakkal motoru var kimse durdurup ehliyet sormuyor , daha fazla yorum alabilirsen iyi olur cunku bende cok fazla bilgili degilim arabadan anladigim kadar degil en azindan bi hobi benim icin ama yavas yavas anliyorum ogreniyorum motoru ben begendim aynalar falan katlanmasi guzel o motorun fiyatina 125 sifir honda alabilirsin ancak bunuda belirtiyim
Zaten ehliyete yazıldım ama sınav zamanı belli değil. Ehliyet konusunda ise memleketim olan Ceyhan'da çok esnek. Ne ehliyete bakarlar nede kaska. Ama İskenderun o kadar sıkı ki bir Allah'ın kulunu kasksız göremezsin. Polis olmasa bile otomatik mobese yazıyor. Sende olsun artçında olmasın yine yazıyor her yerde çekici ile polis bekliyor akla hayale sığmayacak şekilde bir sıkı denetim var burada... Motoru beğenmene çok sevindim. Okan zaten bu parayı verdikten sonra neredeyse alamayacağım 125'lik ve 150'lik motor yok. Ama ben ya bu motora binerim ya da hiç binmem. 125 lik bir motora binmek aklımın ucundan bile geçmiyor, bana yakışmaz sıkıntı çekerim
Ooo adam aradıgı motoruda bulmuş Valla benim cevremde de ufaklarından da olsa kymco kullananlar var hatta atv si ni kullanlarda var açıkcası mesele bakım yapıp düzgün binmek kardeşim bence güzel bir alternatif o paraya normalde 250lik maxi scooter bulman imkansız evet tipi biraz ya da baya bi değişik olabilir ama Bu arada iskenderuna helal olsun keşke aynısını burada da yapsalar kasksız motora babamın oglu binse MAL derim lamı cimi yok biz bisiklette bile kasksız çıkmıyoruz nerede ise... İlk hakta gameover bilgisayar oyunu degil sonucta bu...
Benim de ybr 125 esd vardı kaza geçirince sattım motosiklet kullanırken full ekipman kullanmak lazım ve eğitimini almak lazımKazanın resmi de altta
Geçmiş olsun Salih, kamyon yolun ortasında gibi görünüyor. Okan, imla konusunda biraz özen, yazılanlar karmaşaya dönüşüyor yoksa. Motorun bazı parçalarının(kayış gibi) bakım periyotlarına bak. Kimileri 3.000 gibi km lerde kayış vs değiştirmek ister. Bu yönlerden kıyas iyi olur. Lastiklerin durumu da önemli.
telefondaydım oyüzden karışıklık oldu Mesaj Birleştirildi: Aralık 24, 2014, 23:38:13mondialda fren balatası 2tl en azından kask almaya gidiğim yerde çocuk kendine bir sürü parça aldı 2tl verdi balataya komik bir rakam benim motorun yağı 25 lira sanırım
Hala fırsatları kovalıyorum ancak tepenin tası atma durumu gibi bir şey olursa isyan bayrağını açıp bir tane fizy alma durumum olur
Fizzy ben alicaktim hondanin çini dediler speacy daha kaliteli ama butcen kurtarmiyor galiba ben en son 20 binde speacy e 3 bucuk vericektim ve yer maslaktaydi ordan surerek getircektim 3 bin liraya sifir vitello aldim mutluyim