0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün A2 ehliyete yazıldım ama fiyatlar hiçte dışarıdan duydugum gibi değil. 315 harc ve 200 lira kursa olmak üzere toplam da 515 liraya tekabül etmekte. Dışarı da duyduklarım ise en fazla 250-300 arası tuttuğu yönünde. Acaba tabir-i caizse ben kazık mı yedim yoksa yönergelik falan mı değişti ? Son zamanlar da A2 ehliyet alan arkadaş varsa bilgilerine ihtiyacım var.
Normal. Ben 600Tl civarı diye tahmin ediyordum.
Ülkemizde neye rağbet olsa fiyatı artıyor iş makinesi ehliyeti harcı e d ehliyet harcıyla aynı motorsiklet bilmiyorum
Valla bende dusunuyodum fakat burdaki her yer 500 600 dan bahsediyor motor icin pahali bir fiyat bence
motosiklet bir tutkudur. şu an 125 lik honda kullanıyorum . ilk motorum 36 yaşında başladım. burada kışın motosiklete binemiyoruz. motosikleti arabaya göre 2 kat fazla dikkatli kullanmanızı öneririm.
doğru sizin oralarda devamlı biniliyor. baharın gelmesini bekliyoruz. motorum honda cb 125 çok ekonomik dağ bayır erciyes dağında çok kullandım günü birlik komşu illere gittim yalnız motor bana küçük gelmeye başladı.
yayla falan cikacaksan butcen uysa scooter degil su dag tipi olanlara bak derim bu arada kask cok onemli diger ekipmanlarada butce ayirmayi unutma kaskim yokken gerek yok falan diyodum kask aldim dedim ben eziyet cekiyomusum gozlerim kipkirmizi oluyodu bisey kaciyordu kenarda durup gozlerimi karistiriyodum
Honda Pcx. Küçük olur diyorsanız Yamaha XMaX.Başlangıç için Honda PCX iyidir. Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2014, 23:42:00Pardon fiyat skalasını şimdi gördüm. Yazmamış kabul edin.
Mont fileli mont ve deri mont olarak 2 ye ayriliyor fileliler sicak tutuyo montun arkasinda sirtlik var buda ters dusunce o koruyor deri mont sizin yere dusmeniz aninda surtunmeden cikacak zedenlenmelere karsi cok dah dayaniklidir 10 km hizla dizliksiz motordan dustum ve 1 hafta dizlerim agridi 2 gün evde yattim tuvalete bile giderken izdirap cekiyodum 90 yasindaki dedeler gibiydim kaski ben 35 liraya aldim sanirim kalitesi sorgulanir tabi cenesiz olanlar var ceneli olanlar var degisir ls2 iyidir kaskta
Hımm anladım ama montlar çok pahalı Ben kaska 150 lira kadar verebilirim ama çok mu olur genelde şehiriçi düşük hız. Bu arada geçmiş ama yine de sana geçmiş olsun dikkatli ol
Ufak tefek seyler oluyor sagolun montada kaskada okadar para vermene gerek yok 75 liraya en baba kaski alirsin ls2 montda normal montunu kullan veya deri varsa oda olur pek sikinti olmaz kalin giyin yoksa carpinti oluyor ruzgardan dolayi , kadin suruculerden uzak durmakta fayda var arkadan vurup dusurup arabadan inip biseyin var mi diye sorma lutfunda bulunmuyorlar