0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin için en hayırlısı ne ise o olsun sonuçta genelde ben alacak olsan alırım gibi oluyor bu cevaplar
Değerli yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Coralla konforundan sonra araç almak zor olacak sanırım. Vw grubu konfor olarak iyi sanırım ama 2015 sonrası passatlar bütçemi aşıyor, Jetta nın üretimi durmamış olsaydı onu alırdım. Peugeot hiç düşünmedim ama bir araştırayım. Focusu merak ediyorum bir de. Tekrar herkese teşekkür ediyorum.
Ümit bey ve Selman bey değerli yorumlarınız için teşekkürler. Önerilerinizi değerlendireceğim. Söz meclisten dışarı Atalarımız"eşek bilmediği otu yerse karnı ağrırmış" demişler. Ben de dizel almakla iyi mi kötü mü yaparım bilmem. Coralla yı bir iki model yükseltip lpg ye devam mı etsem bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim.
Beni de şu aralar fena bi kaşıntı tuttu. Aracı camper a biraz dönüştürebilecek bir sw. Auris Touring Sports. Arka koltukları yatırıp arkaya atacaksın sünger yatağı.
Valla o kaşıntı uzun zamandır bende varda imkanlar el vermiyor Ama eylül ekim gibi niyeti bozdum cam tavanlı C4 veya Auris alacam.
Valla c4 güzel de abi ne bileyim ya Fransız işte. İçi de kötü geliyor bana. Yoksa motoru güzel de.
Selman hocam Auris sw on numara bir araç kesinlikle tavsiye ederim sw olmasına rağmen çok yakışıklı duruyor.
arkadaşlar merhaba, 2013 model vw polo dsg araç kullanıyorum. ailemiz büyüdüğü için sedan bi araca ihtiyacımız var 2015 model üzeri düşük km otomatik corolla dizel ve ya benzinli fark etmez araç düşünüyorum. malum aracı almak değil yürütmek masraflı bu devirde. bakım maliyetleri uygun uzun yıllar problem çıkarmayacak araç düşündüğüm için önceliğim toyota oldu. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. periyodik bakımları ne kadardır.ağır bakımları nedir.dizel ve benzinli aracın kronik sorunları nedir.tek kavramalı dizel mi yoksa benzinli cvt mi almalıyım. teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar , aşağıda özelliklerini belirttiğim aracın durumuna göre fiyatı nasıldır?Km : 110.000 KmYıl : 2006LPG : YokServis Bakımı : 10.000 – 80.000 Km arası servis bakımlıTramer : 1700 TL (1. KTT Çarpma - Tutar yok / 2.Park Halinde Çarpma : 225 TL 3.Park Halinde Çarpma : 1470 TL)Kaza Boya Değişen Durumu : Ön Tampon ve Farlar Serviste Değişmiş – Arka Bagaj Kapağı BoyalıFiyat : 40.000 TL