0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Onur Can (47604) bey acaba araç kaç motor 1.0 mı 1.33 mü aslında bu fiyata E120 HB Corolla'da bakılabilir yaklaşık 3 4 gün önce bir tanıdığım 85.000 km de lpg takılmamış corolla hb aldı.
selamun aleyküm arkadaşlar, biradere otomatik araç alacağız. ben civic ve corolla önerdim ama o suv nissan Quasghi düşünüyor. 2012 nissan Quasghi nasıldır, yanılmıyorsam cvt vites. motoru, şanzumanı, kronik sorunları olumlu ve olumsuz tarafları nedir? tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Dizelin geleceği konusunu düşünmek için daha erken mi?
İmkanınız olsa hangi sıfır aracı almak istediniz?sağlamlık, sorunsuzluk, dayanıklılık, garanti, donanım, 2. el, yedek parça ve servis ağı gibi nedenlerden dolayı sırasıyla: corolla, civic, mazda 3 veya subaru forester alırdım. ( lexus, camry, avensis, accord, mazda 6 ve legacy'in 1.6' sı olsa saydığım araçların hepsini elerdim tabi ki japonlara bu yüzden gıcığım : )
lexus, camry, avensis, accord, mazda 6 ve legacy'in 1.6' sı olsada tat vermez ki mesala Avensis 1.6 yaptılarda nolduki araç ilk kalkışta çok hantal devrini bulmazsa gitmiyor,heleki rampada önüne araç çıkınca daha kötü,yani d segment araca 1.6 olmuyor hakkını vermiyor.
Seat Leon ST