0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba2013 -2015 model Corolla 1.6 advence almak niyetindeyim 100.000 km geçmemiş kaydıyla,baktıklarım genelde alırken bayide LPG takılmışSize danışmak istediğim 100.000 km LPG de kullanılmış aracın motor durumu nedir masrafa gebemiOpel gibi subab erime sorunu çıkarmı ilk Toyota'm olucak ona göre cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler..
Lpg li araba konusunda yine en dayanıklı araba Toyota'dır malum,ancak 2.ci el bu km lerdeki arabalarda sorun çıkabilir,zaten bu nedenle kullanılmış araç alındığında kenarda bir kaç kuruş yedek akçe bulundurmakta fayda olur,bunlar çözülmeyecek sorunlar değil,siz hava yastıkları açılmamış,şasesi sağlam araç bakın gerisini düşünmeyin.
selamun aleyküm arkadaşlar, biradere otomatik araç alacağız. lakin fiyatlar uçmuş durumda geçen sene 2012 fb 7 kasa hatasız 77'ye sattığım civic'e şimdilerde 90 bin civarında fiyat isteniyor aklımızdaki arabalar: 2012- 2015 aralığında honda civic fb 7 kasa, nissan Quasghi,corolla, auiris sizce hangisi alınmalı neden?
İlaveten advence mi premium mu aradaki fark nedir hangisi daha çok tutulurMesaj Birleştirildi: Temmuz 15, 2019, 13:41:26Teşekkürler hocam
Arkadaşlar aracım 2015 Corolla 1.33 74000 km ye geldim.uzerine biraz ekleme yapiip Elantra 2016 1.6 benzinli LPG li style paket 2.el önerir misiniz.dayioglunda var bu kaç kez kullandım Toyota dan sonra izolasyon u gidişi hoşuma gitmişti.sizin fikriniz nedir
Hyundai bir kaç kez kullandım sert bir araç konforu pek yok diyebilirim.Elantra aslında alınabilir bir araç fakat markası bende pek güven vermiyor.Onun yerine 1.6 Active veya touch corolla bakabilirsiniz aslında veya Mazda 3
Merhaba arkadaşlar, 2007 yılından bu tarafa 1998 model 1,3 Corolla SW kullanıcısıyım. İlk ve tek aracım. Aracımı 73000 km de ilk sahibinden aldım, lpg sini kendim taktırdım, şu anda 161000 km de. Bu 12 yıllık süreçte beni hiç üzmedi ve halen severek biniyorum. Ailemizin ortak kararı ile yaklaşık 1 yıl gibi uzun bir vadede aracımızı değiştirmeyi planlıyoruz. Her ne kadar ben klasik Türk erkeği gibi, heybetli, geniş, konforlu ve D segmentli (2009-2010 civarları Passat, Avensis gibi) araçları almak istiyor isem de (özellikle 12 yıl 1,3 cc lik araç kullanmış birisi olarak hakkım gerçi ama) ailem tamamen farklı düşünüyor Kıstaslar; Renk bordo olacak,Hatchback kasa araç olacak,En az C segment olacak,Performansı mevcut aracımın üzerinde olacak,Parasal Limitim 70.000 gibi düşünüyorum.Ben aklımdaki ilk aracı yazayım, Hyundai İ30.
Mazda 3 ün benim aracın kasasından öneriyorum ben de. Haricinde golf, astra, auris diğer seçenekler.
Senin kasanın hatchbackı var mı Mutlu?Bu arada hiç binmedim ama, mesela opel corsa (tamam B segment) çok mu dar. Benim aracım oldukça genişti ama özellikle Golf ve i30 ile karşılaştırırsam Corsa 2010-2014 modelleri arası çok mu dar gelir ?