0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalar, Ankaradan Taner ben. Bir süredir Toyota corolla hibriti inceliyorum ve dünde test sürüşü yaptım. Kapama takılan tek konu yokuş olmadığı için test yapamadım, yokuş çıkarkenki performansı nasıl aracın. Yani toroslardan bagaj dolu ile çıkarken sorun yaşarmıyım. Mevcut aracım golf 1.4 tsi 122 b. bu araçla şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ancak artık devir tasarruf devri daha geniş ve güvenlikli bir araca ihtiyacım var.
Seat Leon ST
1.4 TSI 150hp FR ST kullanmıştım 2 sene önce kiralık olarak. Tadı hala damadığımdadır, asla unutamam o aracı. Bagajı büyük, gücü güzel. Komple cam tavan sunroof ile içerisi de çok ferahtı. İç mekan kalitesi de 2010 mazda 3 ümle eşdeğerdi. Tek sıkıntısı 17" jantın verdiği konforsuzluk ve trim sesleri idi, ama 150hp unutturmuştu. DSG korkum olmasa veya manuel araç alacak olsam Leon'u düşünürdüm gerçekten Murat abi. Ayrıca 2.0 ların mtv sinden dert yanılmış ama 10 sene sonra zaten mtv si 1.6 arabalar kadar oluyor.
Ayrıca 2.0 ların mtv sinden dert yanılmış ama 10 sene sonra zaten mtv si 1.6 arabalar kadar oluyor.
Avrupa otobanlarında kullanmak için Ferrari F12.Hafta sonu alplerde gezinmek için 911 4s cabriolet.Ailecek gezmek için Lexus gs.Günlük kullanmak için Corolla hybrid.Birde bu kadar aracı koymak için garajı büyük bir ev
En ideali 17. 18 kullanıyorum çok gergin araba 😁 15 takılıydı arabada rahatsız edici bir his vardı. Tekerler küçük geliyordu motora sanki
Kücük ayakkabi giymis gibi parmaklar bükülmüstür 15 inch'de
3 yıl önce aldığım astra h 1.3 cdti easytronic aracımı dünden önceki gün satışa çıkardım dün itibari ile de sattım. alan hayrını görsün güle güle güzel günlerde kullansın. Allah kaza bela vermesin.şu anda araç bakıyorum. tercihen corolla ön planda. bütçe konusunda çok fazla açılmak istemiyorum aslında ama eğer temiz bir ikinci el bulamazsam artık yapacak bir şey sıfır arayışına gireceğim o zaman. benzinli (+lpg olursa iyi olur) ve düz vites önceliğim.