0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sizlerden bir dizel-benzin otomatik hatchback tavsiyesi isteyeceğim.Bütçe 120bin bandında, LPG tercih dışı. haftaiçi işe gidiş geliş mesafesi kısa olduğu için LPGye geçmiyor bile. ancak havalar ısınınca işe yarıyor. o yüzden lpg olmayacak.bu kısa mesafede arkada da çocuklar olacağı için arka havalandırma ve arka koltuk kol dayama şart. ön-arka park sensörü de olması gerekenler arasındahibrit düşünmüyorum, belli bir zaman sonra 15bin lira batarya parası vereceğime, DSG gibi çift kavrama şanzımanlı bir arabaya binerim 3-4bine halledilir. peugeot 308 arkası çok dar. astra'da havalandırma ve kol dayama yok. seat leon'da kol dayama yok ve koltuklar çok kötü. sanki bu arabaları tek kişi kullanan gençler alsın diye yapmışlar. şimdilik aklımda golf ve i30 var. tavsiyelerinizi beklerim2015 sonrası vw golf dizel-benzin otomatik, 2017 sonrası hyundai i30 dizel otomatik, örnek ilanlar:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-32.oookm-701694174/detay/https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-ucardan-2017-i30-dizel-otm-elite-plus-20.130-km-hatasiz-706456156/detay/
Şu DSG'yi almayın diye herkes yana yana söylüyor DSG'de bir sorunun maksimum 3 veya 4 bin liraya halledildiği görülmedi duyulmadı. VAG grubu alacaksanız kesinlikle manüel den başka bakmayın. İ30 ve Golf seçeneğine 1.5 DCI Icon paket Megane 4'de eklenebilir
yetkili servis fiyatı 10bin, yine de Toyota hibrit batarya değişiminden ucuza geliyor.artık uzmanlar var özelde, arkadaşım DSG'yi 4bin liraya halletti kartal oto sanayide.yeni kasa meganelar çok yavaş. megane 3 hb gt-line da olabilir biraz daha düşük bütçeye
Enver bey dsg,'nin neyini 3 veya 4 bin TL'ye yaptırmış bir onu sorun derim belki şanzıman beyni değişmiş sadece diyecem ama oda aklıma yatmadı bencede eğer vag gurubu alacaksınız kesinlikle manuel olmalı yok illaki DSG olmalı diyorsanız viskoz kavramamı yoksa yağlımı onu ayırt edin @Hakan Öztürk (3676) bey bu konuda yazmıştı konuyu bulamadım kendiside görürse eminim yanıtlayacaktır,yeni corolla düşünürseniz arka havalandırma ve kol dayama mevcut sizin bütçeye dream paket uyuyor.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-guven-kardesler-otomotiv-hatasiz-sifir-706898130/detay
vw güncel 1.6 tdi, 1.4 tsi, gibi araçlarında 7 ileri dq200 kuru kavrama kullanıyor okuduğumuz bilgiler ışığında.viskoz kavrama 2.0 tdi'larda mı var bilemiyorum.DOD bayilerindeki 2. el araçlara bakmaya gittiğimizde hiç ilgilenmediler. Nasıl bir mantıkla çalışıyorlar anlayamadım.
Ben 320 i alırdım. Tercih sebeplerim öncelikle 320i 2008 diğeri 2006 .İkinci sebebim benzinli araçların bakım masrafları daha az ve düzgün kullanılırsa çok az arıza veriyor. Diğer yanda benzin ile diesel arasında fiyat farkı pek yok ama yakıt miktarının farkındayım diğer yanda. LPG karşı değilim ama asla yanına yaklaşmam.Kişisel tercihimdir yoksa dünya üzerinde binlerce kullanıcı var ve fabrikalar bile lpg çıkışlı araç üretiyor. Sunroof ikinsinde de olması lazım ki benim için önemli. Tokay beyin sorusunun cevabı seçimi yakıt ilk sırada ise sonuç değişir. Ben 2,0 tercih ederdim ama 1,6 da yeterli ki daha önce 316i kullandım ve çok yeterli idi.(Beklenti çok önemli tabi)Sonradan aklıma geldi ben spor yayları daha fazla konfor için iptal eder orjinale dönerdim. Ve hekimin spor yayla ne işi olur? Bu ayrıntıya dikkat almadan iyice baktırın derim...
Mesaj Birleştirildi: Temmuz 12, 2019, 11:08:592008 320i lpg'li ve 2.0 L 170hpSpor yayı 2. Sahibi olan yaptırmış, birinci sahibi hekim
Model yılı ve daha az km li olduğu ve benzinliye yönelim olduğu için 320 i olabilir,ancak motor 1.6 mı yoksa 2.0 mı? diğer taraftan bir kişinin bayan olması ve tıp fakültesini bitirmesi ile iyi sürücü ve bakımlı aracı var olduğu görüşü herhalde bize mahsustur.Spor yay konusu resmi servisinde kurallara ve mühendislik hesaplarına göre takıldıysa ne ala..
İlerde arabayı satarken ilana bende ekleyeceğim. Psikologtan temiz araba diye. İçinde sürekli arabayı motive edici sözler kullanıldı, diğer markalarla kıyaslanmadan objektif bir şekilde değerlendirildi. Gaza basarken yakıt konusundaki kararı kendisine bıraktım, sonuçta 16 yaşına gelmişsin doğruyu yanlışı ayırt edebilirsin diye telkinlerde bulundum oda beni hiç kötü yola düşürmedi sağolsun