0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fren kaliperlerinden aşırı olmasa da ses yapabiliyor. Uzun süreli lpg kullanımında sibop değişimi gerekiyor. Ben 100.000 km lpg de kullandıktan sonra yaptırmıştım. direksiyondan tıkırtı sesi oluşabiliyor. Bu sorunlar hemen olacak şeyler değil. Sonuçta 10 yaşını geçmiş bir araç olacak. emsal markalara göre oldukça az masraflı ve ekonomik. Hyundai den sonra kullanımı hoşunuza gidecektir diye düşünüyorum. makyajlı kasa tercih etmenizi tavsiye ederim.
LPG'li almayı düşünüyorum subab yakma sorunu varmış lpg'de diyorlar doğrumu ?
Dostlar herkese selamlar,Belki takip edenleriniz biliyordur. Artık ailemizde iki araç oldu. Biri emektar Auris(Comfort paket 2011 1.33-128.000km’de) diğeri ise Corolla(Vision paket 2019-daha çiçeği burnunda). Son zamanlarda aklımda olan fikir ise şu: Bu iki aracı da satıp bir adet sıfır Fiat Egea 1.4 Easy paket araç almak.(68.000TL) artan para ile de bir eve girmek... Aracı kullandım beklentilerimi karşıladı,oldukça rahat kullanımı,konfor olarak da kötü değil kesinlikle. Kötülenen kadar yok. Zaten gaza bulaşmayı düşünmüyorum... Ne dersiniz??
Kapindaki eski eldeki yeniden iyidir derdi hacı babam.Baska araba bakana kadar ikisinden birini sat sonuçta kapindaki araba huyunu suyunu biliyorsun
Ev düşüncesi güzel,ancak başka araba almayın, başınıza iş açmayın,eğer baba oğul ortak araba kullanabilecek iseniz vision kalsın,aurisi satın ve ona göre bir eve girin.
İlgili başlık ile konunu birleştirdim Sefa bilgin olsun.Egea'nın ne dizeli ne de benzinlisini önermem benzinli hem gitmez hemde çok yakar LPG taksan ayrı bir derdi var benzinli kullansan zaten kronik olarak yağ eksiltme sorunu var. Çoğu egeaların motorları tekrardan değişiyor yetkili serviste Konfor desen yok Sağlamlık Güven desen kapısını bile çalmamış. Bunun yerine daha 100.000 km'yi asmamış E120 kasa corolla var onlara binmek daha mantıklı illa egea alacağım diyorsan MJ2 1.3 al.
Corolla-2013-Advance-Manuel Vites-Servis bakımlı-108.000KM’de. Ne dersiniz dostlar bu işe?
Iki aracı vererek mi bunu alacaksınız yoksa birini satarak mi ? Aslında 2013 Premium' da bakabilirsin
Ev almak daha mantıklı ÖTV indirimide bitti araçlarımızı rahatlıkla zarar etmeden satarsınız ikinci el bir araçta işinizi görür bence mantıklı bir iş yapmış olursunuz