0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten şu an beklemedeyim.aracimdan,yakıtından,donanımından herhangibir şikayetim yok.ama şeytan yanıltıyor.Ancak ilave edilecek para ve elde edilecek fayda gözönüne alındığında yok yahu bu ekonomik kriz esnasinda yazık diyorum
Aynı durumdayız sizinle. Ben ki kaç senelik araca biniyorum, yine de araçtan memnun olunca elim değiştirmeye varımyor. Üstüne koyacağım para ek ne getirecek sorusu tatmin etmeyince sürekli beklemede kalıp, erteliyorum.
Valla Ümit Bey ne kadar iyi yapılmış olursa olsun sonuçta araçlarımız eski. Bu nedenle güvenlik zafiyeti oluşacaktır diye düşünüyorum. Benim araçta ön perde hava yastıkları da var ama acaba bu kadar seneden sonra çalışır mı, bunu soruyorum kendime. Gerçi çalışmayan bir aksam olmaması biraz içimi rahatlatıyor. Bir de yeni araçların bazılarında oluşan sorunları da görünce bu iş biraz da şans işi diyorum ve Avensis ile devam ediyorum.
Bora bey hiç kuşkukanmayın bizimkiler yenilerden çok daha sağlam acı bir tecrübe oldu ama test ettim sağlam çok şükür kimseye birşey olmadan çıktık araçtan eğer yeniler olsaydı motoru kucağımıza alırdık.
Öncelikle merhabalar. Herkese iyi günler dilerim50.000 civarı bütçem var 2. el makyajlı kasa 2010-2012 model arası 100.000 km üstü 1.33 comfort auris almayı düşünüyorum fakat kafamda bir çok soru var. Araç hakkında bilgisi ve tecrübesi olan kişilerden tavsiye almak için foruma üye oldum. Sorularıma cevap verebilirseniz çok minnettar olurum.Sorulardan önce ne amaçla araba alacağımı da belirteyim. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim ilk aracım olacak daha önce de araba kullanmayı öğrenmek ve pratik yapmak dışında fazla bir araç tecrübem olmadı. Aracı İstanbulda ailemle birlikte (4-5 kişi) kullanmayı düşünüyorum. Çok iyi bir performans istemiyorum zaten agresif bir kullanıcı da değilim. Genellikle şehir içi kullanırım fakat yılda 2-3 kez samsuna gidip gelme ihtimalim de var. Trafik sevmediğim için çok aktif kullanmayı düşünmüyorum. Bu araçtan beklentim makul bir yakıt tüketimi, sorun çıkarmaması ve duruma göre satışta fazla değer kaybetmemesi.Kafamdaki sorular:1- 1.33 99 beygir benzinli motor yeterli mi?2- Yakıt tüketimi nasıl?3- Malzeme kalitesi nasıl? Burası da dahil bazı forumlarda ön konsoldan ses geldiğini duydum bu yaştaki bir arabada bu daha fazla hissedilir mi?4- Lpg taktırmam gerekir mi? Yahut taktırmam daha avantajlı olur mu?5- Bir kaç yıl içinde ciddi değer kaybeder mi?Araba konusunda biraz titizim 2. el de olsa keyifle kullanabileceğim ihtiyaçlarımı karşılayacak f/p aracı arıyorum. Başta söylediğim 50000 tl boyasız değişensiz hasar kayıtsız bir aracın fiyatı. Kendimi zorlayarak 55 binlere çıktığımda kmsi biraz daha yüksek dizel araçlar var fakat dizel her ne kadar avantajlı da olsa hem işletim maliyeti hem de motorun benzinli atmosferiğe göre sorun çıkarma ihtimali açısından beni tedirgin ediyor. Sizce bu fiyatlara alabileceğim en makul araçlardan biri bu mu yoksa bir kaç parça boyaya bakmadan dizelini mi alayım ya da aynı fiyatlarda aynı durumda önerebileceğiniz başka araçlar da var mı?
merhaba 2014 ile 2018 arasında temiz corolla sedan arıyorum arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum.
İki araçta tutulur,i 10 un beygir gücü 87,micranın 80,hyundainin yedek parçasının daha uygun olduğunu düşünüyorum,servisi de fazlasıyla mevcut.micranın kasası daha dirençli duruyor.bunlara göre karar verebilirsiniz.